גל ים

גל_ים*
הצטרפות: 27 יוני 2006, 14:13
דף אישי: הדף האישי של גל_ים*

גל ים

שליחה על ידי גל_ים* »

דווקא מתאים לי הסימן שאלה אחרי השם, חשבתי לקרוא לעצמי כך- "סימן שאלה". כי זה מה שאני עושה בשנים האחרונות, מנסה לשים סימן שאלה בסוף כל מיני אמיתות שהורגלנו אליהן.... ולא קל לי. לא קל כי את השינויים שאני רוצה לעשות, אני לא ממש מצליחה. לא כרגע.... אבל רשימת החלומות שלי גדלה, ובלי חלום טוב, מה שווה כל זה?...

אז נעים לי מאוד. אני כבר המון זמן משוטטת באתר הזה, רק לאחרונה כותבת כפלונית והיום סופסוף מצאתי לי שם, כי בדף המעניין והמדבר אליי מאוד מיומנויות תקשורת לבן שלוש היה לי חשוב להשמיע קולי ולא באנונימיות...

כבר המון זמן אני יודעת ש אתר באופן טבעי שווה תשלום, אבל רק עכשיו דואגת לטפל בזה...

אני חיה אי שם במעמקי ה MAIN STREAM הלא אהוד פה... ואיתי בנזוגי ושני חמודים אמיתיים, בן חמש ובת שנה וחמישה חודשים.

זהו נדמה לי.
{@{@
תמר_ס*
הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*

גל ים

שליחה על ידי תמר_ס* »

תתחדשי @}
רונית_סלע*
הצטרפות: 19 אפריל 2003, 23:03
דף אישי: הדף האישי של רונית_סלע*

גל ים

שליחה על ידי רונית_סלע* »

ברוכה הבאה @}

דף בית אישי
בלה_שנדמה_לה*
הצטרפות: 20 דצמבר 2005, 05:55
דף אישי: הדף האישי של בלה_שנדמה_לה*

גל ים

שליחה על ידי בלה_שנדמה_לה* »

ברוכה הבאה, ותתחדשי {@

המרגיעון שלי: טוב לבלוע צפרדע מפעם לפעם מאשר להיות חסידה!
<הולכת לברר מה חסידה אוכלת... :-/ >
גל_ים*

גל ים

שליחה על ידי גל_ים* »

איזה כיף! שכחתי להיכנס, והנה אני מוצאת כאן ברכות. תודה לכן!

לא מצליחה להיכנס ל דף בית אישי, אנסה אח"כ.
מחשבות*
הצטרפות: 08 דצמבר 2004, 13:49

גל ים

שליחה על ידי מחשבות* »

הי גל ים
תתחדשי :-)
מתחברת מאד לדברי הפתיחה שלך - אם כי קשה לי לקשור את קו המחשבה שהצגת בדף על המיומנויות כ"מיין סטרים" - מושג שאצלי לפחות מקביל לאמירות של הדף "רוב האנשים אינם חושבים". השקט הפנימי, האמונה ביכולות והחיבור הטהור הזה לילד, שמזהה ומבקשת את טובתו הייחודית קודם לחיפוש אמצעי היישור, מציירים לי אותך בעיני רוחי כאמא מאד מיוחדת ומכילה, כזו המגוננת בכל מאודה וישותה על פרי בטנה ובה בעת מכירה בגבולותיה ושומרת את עינה פקוחה ומקבלת.

זה לא קל לעמוד איתנה מול הפרץ, לשמוע הלוך וחזור הערות משתאות על העולל ולפטור את כולם בשלוה כובשת, הכל בסדר, הניחו לו. בגינת ביתי אני מרבה לארח, ולא פעם מגיעות משפחות עם ילדים. למשל משפחה אחת, שהגדולה בגיל של הגדולה שלי והקטן בגיל של הקטן שלי. ועוד משפחה עם הרכב דומה. תוך זמן קצר מתחברות הגדולות ועושות דברים ביחד, למשל קופצות לבריכה המתנפחת. האח הצעיר, האורח, מדדה אחריהן לאשר הן, מחקה כל תנועה, מבקש הכל גם, קצת מפריע, קצת מרוויח, תלוי. ושלי? מתבונן בכולם בענין, וממשיך להתנהל בשלו. פעמים בוחר לשכשך בבריכה, פעמים פורש לחדרו לנוח, פעמים משוטט בגינה בזמר עליז, פעמים בא להתפנק ולהתבונן מקרוב יותר, מצחקק בביישנות. כך גם בגן - יש ומצטרף לכולם בשמחה גדולה, ויש ופורש לעיסוק אחר, שקוע בשלו, שלם.
תמר_מתחילה*
הצטרפות: 26 מאי 2005, 18:33
דף אישי: הדף האישי של תמר_מתחילה*

גל ים

שליחה על ידי תמר_מתחילה* »

תתחדשי על הדף @}
(את לא צריכה להכנס ל דף בית אישי, רונית סלע כתבה לך את זה רק בתור תיוג לדף החדש שלך.)
גל_ים*

גל ים

שליחה על ידי גל_ים* »

מחשבות- התרגשתי. תודה.

השקט הפנימי, האמונה ביכולות והחיבור הטהור הזה לילד, שמזהה ומבקשת את טובתו הייחודית קודם לחיפוש אמצעי היישור, מציירים לי אותך בעיני רוחי כאמא מאד מיוחדת ומכילה, כזו המגוננת בכל מאודה וישותה על פרי בטנה ובה בעת מכירה בגבולותיה ושומרת את עינה פקוחה ומקבלת.
את בטוחה שאת מדברת עליי?
מתחברת מאוד ל כזו המגוננת בכל מאודה וישותה על פרי בטנה, עוד לפני שהיו לנו ילדים הבנזוג חשב שאני בטח אהיה כמו לביאה. אני חושבת שהוא צדק, ואני לביאה גאה...
וגם- מכירה בגבולותיה ושומרת את עינה פקוחה ומקבלת נשמע לי מוכר....

לגבי השאר, וואו. הלואי שזה היה נכון. תודה שזה מה שאת רואה!

יש ומצטרף לכולם בשמחה גדולה, ויש ופורש לעיסוק אחר, שקוע בשלו, שלם.
השבוע דיברנו עם הגננת, והיא סיפרה שלעתים בחצר הוא בוחר לפרוש, מתיישב בתוך צמיג וצופה. הוא אומר שהוא עייף ונח (כמה עצוב שהוא לא יכול להגיד פשוט- אני רוצה עכשיו לצפות). היא אמרה שהיא בדר"כ מכבדת את זה, אבל גם היה משפט של "אם אני רואה שזה כמה ימים ברצף אני יותר לוחצת שישתתף וישחק עם החברים, אומרת לו שינוח בבית..." או משהו כזה. כ"כ כאב לי. לא התחשק לי כ"כ להכנס לדיון בנושא הזה איתה (גן מועצה ואני צריכה לבחור את העניינים הבוערים לי יותר). מה אכפת לה שינוח? שלא יעשה כלום? בנקודות האלו אני כועסת על עצמי שהוא לא איתי כל הזמן.

וקודם עלה לי מרגיעון מדהים: "המציאות היא החלום האלטימטיבי". מחק בהינף מסך את התובנה שלי לגבי אבל רשימת החלומות שלי גדלה, ובלי חלום טוב, מה שווה כל זה?... כמה נכון וכמה כואב (המרגיעון אני מתכוונת).
אשה_בדרך_לרגיעה*
הצטרפות: 29 אוקטובר 2006, 11:49

גל ים

שליחה על ידי אשה_בדרך_לרגיעה* »

אולי הדפים האלו יעניינו אותך.
לוותר על הכעס
מה נעשה עם הכעס הזה
פחד מכעס
בטח יש עוד...
בכל מקרה אשמח אם תפתחי דף, ואפילו אבוא לבקר בו...
רום_הראל*
הצטרפות: 22 מאי 2007, 21:22

גל ים

שליחה על ידי רום_הראל* »

כתבתי לך הודעה בדף איך לעזור לילד שלא רוצה דמוקרטי המתייחסת להודעה המקורית שלך. כי זה שירשור ארוך רציתי שלא ילך לאיבוד.
ציירת_הקומיקס*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2002, 14:27
דף אישי: הדף האישי של ציירת_הקומיקס*

גל ים

שליחה על ידי ציירת_הקומיקס* »

הי

את מוזמנת להתקשר אלי
(כמובן שלא חייבת)

ליאת 054-5452848

עדיף שעות הבוקר/צהריים
משהו_דומה*
הצטרפות: 14 נובמבר 2007, 19:24

גל ים

שליחה על ידי משהו_דומה* »

קראתי את התיאור שלך על הילד שלך, וזה פשוט הילד שלי... חשבתם על אספרגר? אני מקווה שזה לא יכעיס אותך שאני מעלה את האפשרות... אני כל כך חיפשתי הגדרה, והוקל לי למצוא אותה...
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

גל ים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

היי אני נמצאת בתחילת הדרך ונואשת לעזרה
איך אפשר לשוחח איתך
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”