קנדידה התמודדות משפחתית

אמא_צעירה*
הצטרפות: 19 ינואר 2004, 15:18
דף אישי: הדף האישי של אמא_צעירה*

קנדידה התמודדות משפחתית

שליחה על ידי אמא_צעירה* »

אני אמא לפעוטה בת 14.5 חודשים, את כל הבלה-בלה תוכלו לקרוא בדף הבית שלי אמא צעירה .
יש לי בעיה שהולכת ומחריפה עם הזמן יותר ויותר, ואשמח אם יש מי שיוכל לעזור לנו באופן כמעט קריטי, ואבקש סליחה, החשיפה מאוד לא נעימה לי, אני אשתדל להתבטא בעדינות D-:

כבר די הרבה שנים אני סובלת מקנדידה, באזור הוגינה, ומסתבר שגם ב"אתרים" אחרים באזור, וכן במערכת העיכול ובפה.
התחתנתי לפני שנתיים עם בעלי היקר, וילדתי כאמור לפני שנה+, בהיותי מקונדדת :-S תכלס, די מהר ראיתי שגם הבת שלי מקונדדת- אם זה פטריה בפה (אה, סבלתי גם בהנקה, בחזה...) ואם זה בישבן. אני בתהליכי גמילה, גם בגלל זה, אבל אתן יודעות איך זה... טרום טרום גמילה וכו. לדעתי יש לה גם פטריה כלשהי (אולי גם קנדידה..?) במערכת העיכול, כיהיא סובלת מאי אילו בעיות עיכוליות שלא כאן המקום.

וכמובן, בעלי - לדעתי נדבק ממני כבר מזמן, (הוא לא ככ מודע לגוף שלו, לכן לא הפריע לו עד עכשיו)- מתחיל לטפס איתי על הקירות.... :-/

מה עושים- דחוף!!

התזונה שלי - מודעות על, ובתכלס- בינוני ומטה
בעלי בלי מודעות בריאותית וכמובן בלי תזונה נורמלית
והבת שלי- כמעט ורק קמח מלא, פרות מרוסקים- רק תפוח כי היא אלרגית, לחם מקמח מלא, ירקות מבושלים, בלי מוצרי חלב (אלרגיות) שקדיה וטחינה מלאה אורגנית. כרגע היא מתחילה להסכים לאכול ירקות (אחרי מליון פעמים שהצעתי לה... ;-) )

תודה יקרות
רסיסים_של_אור*
הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*

קנדידה התמודדות משפחתית

שליחה על ידי רסיסים_של_אור* »

רק בעניין הלחם - חשוב שתדעי שהקנדידה משגשגת על שמרים וסוכר ולכן אם אוכלים לחם מקמח מלא אבל עם שמרים, בעצם לא ממש נלחמים בה... אחותי הקטנה קיבלה עכשו הנחיות לגבי תזונה למיגור הקנדידה. היא רכשה לחם שיפון ממחמצת וללא סוכר ואומרת שזה סביר... ומבחינת פירות - בבדיקה שעשיתי לאחרונה באייפק התחוור גם לי שפרט לתפוח כל שאר הפירות לא משהו עבורי ולדעתי זה גם קשור לקנדידה...
אמא_צעירה*

קנדידה התמודדות משפחתית

אנחנו טורפים לחם למרות הידיעה שיש בו שמרים, ניסיתי לחיות לפי הדיאטה של הקנדידה ופשוט התפרקתי אחרי שלושה שבועות. לא הייתי מסוגלת, אבל עכשיו זה מתנקם בי בגרודים במקומות הכי רגישים :-S
בקיצור, המצב לא משהו, ומי שלא רוצה תרופות- הולך לקראת חיי רעב וחולשה נוראיים (הקנדידה מחלישה בטרוף כשנלחמים בה)

תודה יקרה!!
שבוע טוב והמשך חד שמח D-:
ענבל_נתן_בר*
הצטרפות: 25 אוקטובר 2007, 16:00
דף אישי: הדף האישי של ענבל_נתן_בר*

קנדידה התמודדות משפחתית

שליחה על ידי ענבל_נתן_בר* »

אמא צעירה יקרה, טיפול כזה לא מתאים שיתנהל באינטרנט. לפני התחלת תהליך קנדידה יש להכין את הגוף- איזון וניקוי הכבד, גמילה מממכרים, איזון ריריות מערכת העיכול וכל הגוף. את זה עושים בתהליך נטורופתי. אחר כך מגיעים לתהליך של קטילת הקנדידה והוא חייב להתנהל במקביל לתמיכה בכבד כיוון שהקנדידה מפרישה רעלנים בתהליך ההמתה שלה, וכן עם צמחים קוטלי קנדידה שמתאימים לך ולבתך, הצמחים הם לא חובה אך מקצרים משמעותית את משך הטיפול. אם את מיניקה את צריכה למצוא נטורופת/ית שמתמחים בהנקה כיוון שהתהליך הזה לא מומלץ בהנקה (אלא אם המצב קריטי ובלתי נסבל) ויש צמחים ותוספים שאסורים בהנקה.
אני רואה המון אנשים ונשים שמגיעים אלי אחרי חודשים שהם קראו כל מיני שטויות באינטרנט ולא אכלו כמעט כלום כי ככה הם קראו, ולקחו תוספים שבמקרה הטוב היו מיותרים ובמקרה הרע מזיקים.
קוראת*
הצטרפות: 26 מאי 2003, 23:12

קנדידה התמודדות משפחתית

שליחה על ידי קוראת* »

הקנדידה משגשגת על שמרים וסוכר ולכן אם אוכלים לחם מקמח מלא אבל עם שמרים, בעצם לא ממש נלחמים בה
אמא_צעירה*

קנדידה התמודדות משפחתית

ענבל נתן בר - תודה, לא ממש התכוונתי לעבור את הטיפול באינטרנט, ואני אכן בתוכנית ללכת לנטורופטית, הבעיה כרגע שאני ממש מבואסת מהכשלון ההוא, ואחרי שגיליתי שבעצם כל המשפחה צריכה לעבור טיפול, אני ממש מתוסכלת ומיואשת, נדמה לי כאילו לא אצליח לצאת משם :-/ ולכן מה שאני בעיקר מחפשת זה מן תמיכה אונליין, מבעלי מקצוע שליוו אנשים בכל 4-6 החודשים הנדרשים וגם אחר כך, וכמובן מאנשים שעברו בעצמם ויכולים להגיד לי: כן, היינו שם ויצאנו מזה.
מילא אני, אבל בעלי- חולה על מתוקים ושוקולד וג'אנק, ואני משתדלת לכוון, אבל הוא אדם לעצמו, אני לא אמורה ולא יכולה לכפות עליו את דעתי.
והבת שלי- פעוטה כזו קטנה, וכבר להתמודד עם דיאטה כזו...

אני זוכר תשאמרתי לבעלי במהלך הפעם הקודמת, שאולי כדאי להפסיק לאכול וזהו, ככה לא תהיה קנדידה (ועוד מישהו ;-) )

וקוראת- אני חושבת שמיותר לצטט אם כבר הגבתי ;-)
בכל מקרה תודה
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”