דף זה אוחד עם הדפים מרכזי האנרגיה שבי, איך לפתוח את הצ'אקרה השלישית ו-איך לפתוח את צ'אקרת הגרון
{מהדף מרכזי האנרגיה שבי:}
צ'אקרות מרכזי האנרגיה
צ'אקרות מרכזי האנרגיה
הכתיבה כמראה לנשמה
הנשמה שלי רוצה להתבטא ולהיות דרך כתיבה
הכתיבה היא כמו גשר של התבוננות בחיים ביצירתיות וביצירה שבי
לדעת ולהשכיל להשתמש בתכונות אלו היא תבונה ויכולת זרימה
חלק מעבודה והתפתחות אישית
היכולת לתת לעצמי את המקום להתבטא בתקשורת ולחדד את מחשבותיי ותכונותיי דרך קריאת הכתוב מקנה לי יכולת לברר לעצמי בקול פנימי את אשר אני מאמינה ולאבד את בחירותיי לייצב ולעצב את אישיותי
כל אלו יוצרים סדר פנימי בליבי ומציבים יתדות בסיס של יסודות הרוח הנפש והגוף העובדים יחדיו
כאשר הסדר הפנימי יציב הלב נפתח האינטואיציה חזקה והחשיבה ברורה וחדה
הכוח הנוסף שמלווה את כל היסודות בכל עת היא האנרגיה שבי דרך האנרגיה באה לידי ביטוי הנשמה
כאשר הסדר הפנימי פועל הנשמה מתבטאת בכל היסודות בצורה מוגשמת
האנרגיה שבגוף פועלת בכל עת בן אם היא זורמת הבנאדם פתוח תקשורתי מוגשם וכו
בן אם היא עצורה האדם חסום בעל התנגדות לזרימת החיים הרס עצמי וכו
לאנרגיה בגוף ישנם מרכזים כאשר כל מרכז אחראי על חלק אחר בגוף
מרכזי האנרגיה שבי
בבסיס מרכז האנרגיה – יסוד האדמה
יציבות איזון פנימי עקביות עמידות חוזק נפשי חיבור לאדמה לקרקע לחומריות חיבור לחיים גשמיים וליום יום התחברות לפרנסה אמונה חזקה בחיים כושר הישרדות מפותח
מרכז האנרגיה השני- יסוד המים
חיבור לזרימה יכולת השתנות ועמידות בשינויים גמישות יכולת להתכופף כשצריך על מנת להשיג את אשר רציתי כושר יכולת התבוננות וראיית תמונה רחבה של המציאות יציאה מהאני כמרכז העולם ותפיסת החיים והמציאות כפיסות הקשורות אחת בשנייה
יכולת הסתכלות על האחר כמראה לעצמי אופטימיות ויכולת התפשרות
מרכז האנרגיה השלישי- יסוד האש
אנרגיה של עשייה יצירתיות מבוטאת כוח עשייה הוצאה לפועל של רצונות סחיפת והשפעה על הסביבה
התלהבות מיקוד בעשייה מנהיגות מיניות בריאה נשיות שלמה יצירה מינית
מרכז האנרגיה הרביעי- יסוד האויר
נשימה אהבה אן סופית חמלה רחמים סבלנות אהדה סלחנות קבלה ונתינה קבלת החיים באהבה הצחברות לגוף ולרגש חיבור הגוף והנפש רגישות פגיעות שבריריות יכולת לחוות חיבור לאינטואיציה אימהות יכולת הכלה רוגע נפשי והתחברות לשקט התחברות לטבע ולעולם לתחביבים וראיית טעם ומשמעות במעשים ובדברים אופטימיות
מרכז אנרגיה חמישי- גרון צליל וקול תקשורת דיבור והקשבה
יכולת תקשורת בריאה ופתוחה בכל התחומים והערוצים
חברתיות יכולת השגה את אשר חפץ אני אומנות הדיבור והשכל למידה התבהרות ביטוי עצמי קשר שיתוף רכישת ידע דיאלוג
מרכז האנרגיה השישי – ראייה
הסתכלות התבוננות ראיה פנימית וחיצונית פתח ושער לעולמות שונים פנימיים וחיצוניים
מרכז אנרגיה שביעי - חיבור לאין סוף וליקום
ההבנה האדירה שאנו חלק של מכלול מתוך מערכת חוקי טבע הפועלים לפי סדרי יקום
אין אנו פועלים בואקום אלא קשורים אחד לשני כמו קורי עכביש המחוברים במפרקים עדינים כמעט בלתי נראים , המשפיעים וחשובים אחד לשני ,קורים המרכיבים תמונה שלמה והרמונית
למחשבותנו , תפיסות עולמנו ,החלטותנו ופעולותינו יש השפעה חד משמעית והן קשורות לחיינו ויוצרות לעצמנו את המציאות כאשר אנו מסכימים ומקבלים תפיסה זאת אנו מבינים שביכולתנו לשנות את דרך הסתכלותנו ויכולת ההגבה שלנו לגבי דברים הקורים לנו בחיינו
ואז באפשרותנו ליצור לנו מציאות הנכונה לנו והמקדמת אותנו .
הנשמה שלי רוצה להתבטא ולהיות דרך כתיבה
הכתיבה היא כמו גשר של התבוננות בחיים ביצירתיות וביצירה שבי
לדעת ולהשכיל להשתמש בתכונות אלו היא תבונה ויכולת זרימה
חלק מעבודה והתפתחות אישית
היכולת לתת לעצמי את המקום להתבטא בתקשורת ולחדד את מחשבותיי ותכונותיי דרך קריאת הכתוב מקנה לי יכולת לברר לעצמי בקול פנימי את אשר אני מאמינה ולאבד את בחירותיי לייצב ולעצב את אישיותי
כל אלו יוצרים סדר פנימי בליבי ומציבים יתדות בסיס של יסודות הרוח הנפש והגוף העובדים יחדיו
כאשר הסדר הפנימי יציב הלב נפתח האינטואיציה חזקה והחשיבה ברורה וחדה
הכוח הנוסף שמלווה את כל היסודות בכל עת היא האנרגיה שבי דרך האנרגיה באה לידי ביטוי הנשמה
כאשר הסדר הפנימי פועל הנשמה מתבטאת בכל היסודות בצורה מוגשמת
האנרגיה שבגוף פועלת בכל עת בן אם היא זורמת הבנאדם פתוח תקשורתי מוגשם וכו
בן אם היא עצורה האדם חסום בעל התנגדות לזרימת החיים הרס עצמי וכו
לאנרגיה בגוף ישנם מרכזים כאשר כל מרכז אחראי על חלק אחר בגוף
מרכזי האנרגיה שבי
בבסיס מרכז האנרגיה – יסוד האדמה
יציבות איזון פנימי עקביות עמידות חוזק נפשי חיבור לאדמה לקרקע לחומריות חיבור לחיים גשמיים וליום יום התחברות לפרנסה אמונה חזקה בחיים כושר הישרדות מפותח
מרכז האנרגיה השני- יסוד המים
חיבור לזרימה יכולת השתנות ועמידות בשינויים גמישות יכולת להתכופף כשצריך על מנת להשיג את אשר רציתי כושר יכולת התבוננות וראיית תמונה רחבה של המציאות יציאה מהאני כמרכז העולם ותפיסת החיים והמציאות כפיסות הקשורות אחת בשנייה
יכולת הסתכלות על האחר כמראה לעצמי אופטימיות ויכולת התפשרות
מרכז האנרגיה השלישי- יסוד האש
אנרגיה של עשייה יצירתיות מבוטאת כוח עשייה הוצאה לפועל של רצונות סחיפת והשפעה על הסביבה
התלהבות מיקוד בעשייה מנהיגות מיניות בריאה נשיות שלמה יצירה מינית
מרכז האנרגיה הרביעי- יסוד האויר
נשימה אהבה אן סופית חמלה רחמים סבלנות אהדה סלחנות קבלה ונתינה קבלת החיים באהבה הצחברות לגוף ולרגש חיבור הגוף והנפש רגישות פגיעות שבריריות יכולת לחוות חיבור לאינטואיציה אימהות יכולת הכלה רוגע נפשי והתחברות לשקט התחברות לטבע ולעולם לתחביבים וראיית טעם ומשמעות במעשים ובדברים אופטימיות
מרכז אנרגיה חמישי- גרון צליל וקול תקשורת דיבור והקשבה
יכולת תקשורת בריאה ופתוחה בכל התחומים והערוצים
חברתיות יכולת השגה את אשר חפץ אני אומנות הדיבור והשכל למידה התבהרות ביטוי עצמי קשר שיתוף רכישת ידע דיאלוג
מרכז האנרגיה השישי – ראייה
הסתכלות התבוננות ראיה פנימית וחיצונית פתח ושער לעולמות שונים פנימיים וחיצוניים
מרכז אנרגיה שביעי - חיבור לאין סוף וליקום
ההבנה האדירה שאנו חלק של מכלול מתוך מערכת חוקי טבע הפועלים לפי סדרי יקום
אין אנו פועלים בואקום אלא קשורים אחד לשני כמו קורי עכביש המחוברים במפרקים עדינים כמעט בלתי נראים , המשפיעים וחשובים אחד לשני ,קורים המרכיבים תמונה שלמה והרמונית
למחשבותנו , תפיסות עולמנו ,החלטותנו ופעולותינו יש השפעה חד משמעית והן קשורות לחיינו ויוצרות לעצמנו את המציאות כאשר אנו מסכימים ומקבלים תפיסה זאת אנו מבינים שביכולתנו לשנות את דרך הסתכלותנו ויכולת ההגבה שלנו לגבי דברים הקורים לנו בחיינו
ואז באפשרותנו ליצור לנו מציאות הנכונה לנו והמקדמת אותנו .