תהיתי מה אכתוב על עצמי...הרי אני לא ממש מוצלחת במונולוגים.
אך מן הראוי לציין כי מרגע שגיליתי שהקול שלי מרגיע קיטורים ובכי אצל האפרוחה שלי, פיתחתי כישורים מופלאים לשאת מונולוגים אינסופיים....
אז נתחיל ? למה בחרתי בכינוי "פרי האהבה" ? כי אלה ביתנו היא פרי אהבתנו, שלי-גלי ושל אישי והיא נולדה ב- 7/4/04
אנחנו גרים בתל אביב ליד פארק הירקון ובשל כיבוד פרטיותו של אישי, אדבר רק על עצמי.
אז...אני בת 31, סטודנטית לפסיכולוגיה.
נחשפתי לאתר בזכות עגור לבן , ובימים האחרונים מצאתי את עצמי קוראת בו בשקיקה (שלא נאמר התמכרות) וזאת בעקבות סיגל ב שעוררה את סקרנותי.
התלבטתי אם יש לי מקום ביניכן/ם, הרי אני לא "מפשפשת" את אלה ו"מרשה" לה לעשות את צרכיה בטיטול ללא מגבלה, אני משתמשת בטיטולים חד-פעמיים, אני נושאת את אלה גם במנשא ורק לפעמים אך לא רק..., אני לא נושאת את דגל הלינה המשפחתית למרות שאלה ישנה עד עתה ביננו ובימים הקרובים היא תעבור למיטתה שתוצמד ללא דופן אחת אל מיטתנו, וכן-אני מחסנת (במה שנראה לי ומתי שנראה לי, עד עתה-רק פוליו בגיל 3 חודשים).
למה התלבטתי ? כי קראתי בדפי המפגשים שלכם שיש תצוגת אופנה של מנשאים, וכיצד אני אופיע עם עגלה ?
אז עד כמה מגוון אצלכם, אם בכלל ?
מה מעניין לי ? לבחון את החיים ואת מה שהם מציעים לי בפתיחות תוך בחירה ואימוץ של מה שמתאים לי.
ספר מעניין שקראתי לא מזמן ? "מסע הנשמות" של ד"ר מייקל ניוטון.
סופרת אהובה-נעמי רגן.
מאוד משתדלת-לא לחיות ולא לגדל את אלה עפ"י תיאוריות (שלא חסרות בלימודי הפסיכולוגיה) אלא להיות קשובה אליה ולדיאדה הייחודית שלי ושלה.
מאוד רוצה להכיר אתכם/ן מקרוב, מה דעתכם ?
אה...נזכרתי, ביקשתם שאכתוב בעמוד דף בית אישי, אז הנה.
ומי שרוצה לכתוב לי לאימייל אז הנה הוא : gali z@zahav.net.il
[<-stats.pl?table=TITLE&format=list&filtera=$title&time=7&sort=-T]