פיזיותרפיה או כירופרקטיקה

פרפר*
הצטרפות: 13 אפריל 2004, 11:28

שליחה על ידי פרפר* »

היי לכולם!!
אני רוצה ללכת שמישהו יסדר לי את היציבה הגב הכתפיים הרגליים הידיים הראש כל מה שאפשר..
אחרי שנים של שינה על אבנים בטיולים, שעות מול המחשב, הגוף חורק ועושה "קליקים וקנאקים" :-)
חשבתי ללכת ל פיזיותרפיה או כירופרקטיקה,
על פי מה להחליט לאיזה מהם ללכת
או אולי עדיף משהו אחר בכלל ?
אשמח לשמוע את דעתכם אלו שמבינים בעניינים האלו... תודה ! |H|
תמי_גלילי*
הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*

שליחה על ידי תמי_גלילי* »

מצטרפת להמלצה של בר עדש.
יעלי_לה
הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה

שליחה על ידי יעלי_לה »

ואני ממליצה על טכניקת אלכסנדר ועל יוגה.

כמו קודמיי (כך אני מבינה אותם), חושבת שעל-פני מישהו חיצוני ש"יסדר את היציבה" מוטב ליצור קשר מתמשך בינך לבין היציבה שלך והגוף בכלל.
שרה_לה*
הצטרפות: 15 אוקטובר 2002, 10:38
דף אישי: הדף האישי של שרה_לה*

שליחה על ידי שרה_לה* »

אני רוצה להמליץ על אייזיק (הקוסם). פזיוטרפיסט, מומחה לפגיעות ספורט, משתמש בעיקר בעיסוי ולחיצות עם קרח(!). מקבל קהל בנהריה 0776631389. עשה לי הרבה טוב.
טלי_מא*
הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*

שליחה על ידי טלי_מא* »

אני רוצה להמליץ על עמי שמיר. למד טכניקת אלכסנדר וטכניקות אחרות אבל עובד בשיטה ייחודית משלו.
עזר לנו רבות ובהחלט מתאים לגישה שלנו שעל-פני מישהו חיצוני ש"יסדר את היציבה" מוטב ליצור קשר מתמשך בינך לבין היציבה שלך והגוף בכלל.

מקבל בכפר-יהושע ובת"א 04-9534984
אילה_בשדה_הדגן*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2006, 18:24
דף אישי: הדף האישי של אילה_בשדה_הדגן*

שליחה על ידי אילה_בשדה_הדגן* »

השאלה היא מה היכולת שלך ומה המטרה שלך .
לא הייתי בטיפול כירופרקטי ואני יודעת על השיטה מעט מאוד.מה שכן הוא שהכירופרקט נוגע בחוליות ובעצם מנחה אותן להיות במקומן הנכון.
הטיפול יכול לשפר מאוד מצב של כאבים ,אבל לפי מה שאמרו לי , הגוף לא 'יזכור' את השיפורים ולכן האדם יהיה חייב לחזור לטיפולים.

תירגול של שיטות כמו :פלדנקרייז ,יוגה ,טאי צי וכ' יגרום לך להבין יותר דברים לגביי תנועה.
החשיבות של לעשות דברים בקצב אישי ,לתאם נשימה עם תנועה ,לשחרר שרירים ,לעמוד זקוף וכ'
מה שטוב הוא שאת יכולה ללכת לשיעורים קבוצתיים /פרטי ,לתרגל בזמנך החופשי ,בבית או בחצר או ליד הים וכ'
אם את רוצה שיפור וגם משהו נעים כי הגוף שלך כואב עכשיו ,הייתי מציעה לך ללכת לרפלקסולוגיה ושיאצו אוסטיאופטיה וכ'
יש גם מטפלים שיאזינו לך ,לחיים הפרטיים שלך ולדברים שגורמים לך לעומס רגשי ותקיעיות של אנרגיה ,לאט לאט הכל מתבהר וההחלטה שלך ,לשחרר את זה או לא.
אמא_אינקובטור*
הצטרפות: 19 יוני 2003, 13:58
דף אישי: הדף האישי של אמא_אינקובטור*

שליחה על ידי אמא_אינקובטור* »

אני בטיפול אצל כירופרקטית כבר שמונה חודשים. בהתחלה הטיפולים היו די אינטנסיביים ובהמשך התדירות פחתה ל"תחזוקה" של פעם בחודש (ואז הרמתי משהו כבד ובום - חזרתי לפעמיים בשבוע עד להודעה חדשה).

חסר לי האלמנט של העבודה העצמית, כי את כל העבודה עושה הכירופרקטית. אני מחפשת עכשיו מקום לעשות בו יוגה או פלדנקרייז כדי שגם לי יהיה חלק פעיל בתחזוקה של הגב שלי. אבל: הטיפול עדין, כמעט נטול כאבים, קצר, ועוזר הרבה. בעיקר התפלאתי לראות אחרי הטיפול הראשון איך אמור להרגיש גב "מיושר היטב", בניגוד למה שהיה לי קודם.
תמר_ס*
הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*

שליחה על ידי תמר_ס* »

מנסיוני, כירופרקט הוא למקרה חרום. (ואותי הוא מציל חבל על הזמן).
ובגלל ש הגוף לא 'יזכור' את השיפורים ולכן האדם יהיה חייב לחזור לטיפולים., חייבים תחזוקה.
לתחזוקה (בשבילי) שיטת אלכסנדר מצויינת.
אמא_אינקובטור*
הצטרפות: 19 יוני 2003, 13:58
דף אישי: הדף האישי של אמא_אינקובטור*

שליחה על ידי אמא_אינקובטור* »

ואותי הוא מציל חבל על הזמן אכן. ואני בטוחה שאילולא הטיפולים שעברתי מאז אוגוסט, המשבר האחרון היה הרבה יותר חמור.
שירי_בן_דב*
הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*

שליחה על ידי שירי_בן_דב* »

ומה עם אוסטיאופטיה?
נועה_בר*
הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*

שליחה על ידי נועה_בר* »

כירופרקט הוא למקרה חרום. (והוא מציל חבל על הזמן).
זה גם מה שאני יודעת.
טרה_רוסה*
הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

חסר לי האלמנט של העבודה העצמית
לזה יש את טכניקת אלכסנדר.
דני_זובין*
הצטרפות: 28 יוני 2009, 17:42
דף אישי: הדף האישי של דני_זובין*

שליחה על ידי דני_זובין* »

עבר הרבה זמן, אבל אולי אחרים יתענינו:
אני מתרשם שטכניקת bowen עדינה ועצמתית מאד
הנסיון שלי הוא 2 מתוך 2: כאבים חדים שתקפו אותי, ועזבו אחרי טיפול-שניים-שלושה.
ד''ר_דקלה*
הצטרפות: 03 נובמבר 2011, 11:01

שליחה על ידי ד''ר_דקלה* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

הלוווו.. חייבת להבהיר: כירופרקטורים אכן מטפלים במצבי חרום, כיון שאנשים באים אלינו בזחילת גחון אבל !!! טיפול מניעתי ותחזוקה של הגוף על ידי טיפולים כירופקטיים תקופתיים יכולים לחסוך לכם הרבה סבל. הכירופרקטיקה שונה משאר השיטות בכך שהכירופרקטורים בהכשרה הם כמו רופאים כלליים. אך איננו נותנים תרופות ולא מבצעים ניתוחים. הכירופרקטורים הם המומחים למערכת השלד והשרירים ולאיזון מערכת העצבים על ידי הסרת חסימות מפרקיות. כירופרקטורים מתמחים בהפנייה לרופאים ומטפלים אחרים אם המטופל זקוק לכך. שילוב של כירופרקטיקה עם שיטות אחרות מאוד מומלץ ועוזר לשמר את הטיפול. באופן אישי אני משלבת כירופרקטיקה עם קרניו סקראל אבל מקומן של כל השיטות המצוינות האחרות במקומן מונח. גם פעילות גופנית מתאימה עוזרת לשמור על הגוף בריא. חשוב לציין שקיימות שיטות כירופרקטיות רבות ואפשר להתאים את הטיפול למטופל ולעדיפויות שלו.
לסיכום, נסו לבוא אלינו לבדיקות שגרתיות כדי לאתר בעיות כאשר הן עדיין קטנות. הרי גם במכונית אתם בודקים שמן, בלמים ומאזנים את הגלגלים.
כי הגוף הוא הנכס היקר ביותר שלכם.
לבריאות
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

מחפשת המלצה לפיזיותרפיסט/ית מצוינ/ת באזור כפר סבא לאימי בת ה-82. אחרי 3 שנים של שקט חזר הגב התחתון להכאיב בטרוף. להמלצה אודה
יעל
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”