עברתי הפלה טבעית

אני*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 17:25

עברתי הפלה טבעית

שליחה על ידי אני* »

עברתי הפלה טבעית,
ההריון היה רצוי ומתוכנן אך מסיבה כלשהי לא התפתח, לא ידעתי כלום כי לא הלכתי לבדיקות (שלדעתי האישית מיותרות בטרימסטר הראשון),
היה לי דימום קל (הרבה פחות ממחזור שאפילו לא הכתים את התחתון, לרוב חום אם כי לפעמים התחזק) לכן עשיתי לי משטר "שמירת הריון" מעט פעילות המון מנוחה והרבתי בשתית מים...
שלשום סוף סוף שמחתי שהגעתי לשבוע 12, פתאום הרגשתי משהו נבקע ומעט דם טרי זרם לתחתונים. שמרתי על קור רוח אמרתי לעצמי מה שאמור לקרואת יהיה אני לא אצפה ואקווה לכלום.
(לא רציתי להסיק שזו הפלה ולזרז וגם לא רציתי לעכב עם מחשבות שליליות של לא לאבד את ההריון)
מאוחר יותר הייתה לי התכווצות אחת ברחם ארוכה יחסית שבעכבותייה יצא לי מעין קריש דם בורדו כהה.
המשכתי לנוח לשתות ולנקות את הראש...
בערב כבר לקראת 20:00 התחלתי להרגיש צירים ממש, של פתיחת צוואר הרחם (זה לא צירי הלחיצה שדומים לכאב מחזור חזק אלא הצירים שמורגשים חזק בגב התחתון)
אמרתי לעצמי- "דחוף לישון" (לפני שהצירים מתחזקים ולא נותנים לי מנוחה כל הלילה) הלכתי להרדים את בני ולישון
בסביבות 22:30 בעלי חזר הביתה והעיר אותי קמתי והתחלתי להרגיש שוב צירים הולכים ומתחזקים...שעות ארוכות של צירים חזקים תכופים (כל דקה +- כ 45-70 שניות)
לא יכולתי להירדם שוב הלכתי מדי פעם לשירותים- הדימום לא היה משמעותי (הרבה פחות ממחזור)
ניסיתי לישון ולא יכולתי...הסתכלתי על השעות היה שתיים וחצי בלילה בערך אמרתי לעצמי בתקיפות בהזדמנות הבאה אני חייבת לנסות להירדם (כלומר בהפסקה בין הצירים)
מייד הגיעה הזדמנות, נרגעתי והתכוננתי לשינה ושמתי לב שהצירים לא חוזרים עוד...נרדמתי
בבוקר התעוררתי בסביבות 5:30 לא היו כאבים לא הציק כלוםהרגשתי יחסית ערנית אחרי שינה טובה. רק לחצה לי הגומייה בפיג'מה, אז הורדתי את המכנסיים ושמתי לב שכל התחתון בדם(המכנס לא)
חשבתי לעצמי- "צריך להחליף אותם" והלכתי לשירותים באותה הזדמנות נראה מה קורה שם... ניגוב אחד-מעט דם... ניגוב שני- קריש פצפון, ניגוב שלי...הופ נפל גוש עגול גדול...
קמתי הסתכלתי על זה...חשבתי "אני יודעת מה זה"..."התכוונתי לקבור אותו" אז הוצאתי ושטפתי אותו...עצוב לי אבל אני לא בוכה-התכוננתי לזה נפשית כל הלילה, (וגם לפני)
העוברון הקטן היה בתוך הקרום שלו- שק מי השפיר כלל לא נפגע, המים די שקופים ואני יכולתי לראות אותו דרכם, הוא כה קטן הרבה יותר ממה שאמור להיות עובר בן 12 שבועות
מידות- 4.5 שק, 2.5-2 עוברון (מתאים לשבוע 8-9)
בבוקר כשבעלי התעורר קברנו אותו מתחת לעץ...נפרדנו
שגית_רי*
הצטרפות: 13 אוגוסט 2004, 19:49
דף אישי: הדף האישי של שגית_רי*

עברתי הפלה טבעית

שליחה על ידי שגית_רי* »

וואו..עצוב.. ((-))
את נשמעת קשובה לגופך אבל אני רוצה להגיד..קחי עוד זמן לנוח, לפרידה להסתיים..
התאוששות קלה עד כמה שאפשר.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”