סופי ירוקה
-
אנונימי
סופי ירוקה
שמי סופי ויש לי מותג בשם "תינוק ירוק", הכולל מגוון מוצרים ידידותיים לסביבה, עשויים מחומרים אורגניים, נקיים מכימיקלים רעילים ומזיקי סביבה אחרים.
כל מוצרינו עומדים בתקן הבינלאומי לפיקוח על מוצרים אורגניים, סקאל.
אשמח לייעץ לפונים דרך באופן, על איך להפוך את חיינו לירוקים וידידותיים לסביבה,
סופי,
054-2290655
דף בית אישי
כל מוצרינו עומדים בתקן הבינלאומי לפיקוח על מוצרים אורגניים, סקאל.
אשמח לייעץ לפונים דרך באופן, על איך להפוך את חיינו לירוקים וידידותיים לסביבה,
סופי,
054-2290655
דף בית אישי
-
סופי_ירוקה*
- הצטרפות: 29 אוגוסט 2007, 08:43
- דף אישי: הדף האישי של סופי_ירוקה*
סופי ירוקה
תודה על העזרה, אני חדשה באתר ועברית היא לא שפתי הראשונה.
עכשיו הוספתי את תינוק ירוק בדף של במה אנו עוסקים, תחת עיסוקים שונים לא מקוטלגים.
למה חשוב להשתמש בכותנה אורגנית?
גדלתי בחווה אורגנית והנושא האקולוגי קרוב לליבי.
אשמח לספר עוד, רק תשאלו,
סופי,
054-2290655
info שטרודל tinokyarok נקודה co il
חפשו את אתר תינוק ירוק בגוגל
עכשיו הוספתי את תינוק ירוק בדף של במה אנו עוסקים, תחת עיסוקים שונים לא מקוטלגים.
למה חשוב להשתמש בכותנה אורגנית?
- שימוש בכימיקלים נאסר באירופה ובארה"ב, אך בארצות המתפתחות נעשה בו עדיין שימוש נרחב
- הכימיקלים המשמשים בגידול ובתהליך עיבוד הכותנה, מזהמים את האדמה והמים וגורמים לנזק סביבתי מתמשך
- חום גופינו גורם לכימיקלים שבבגדים להתאדות וכך קורה שהם נספגים בקלות בעור ובריאות
- כימיקלים רבים אינם נשטפים בכביסה
- גירויים בעור נגרמים לעתים מרגישות לאותם כימיקלים
- תינוקות רכים נמצאים בסיכון רב יותר כיוון שעורם עדין ביותר
- כותנה רגילה גדלה במעט מאד מקומות בעולם, ליתר דיוק, ב-3% מהאדמות החקלאיות בעולם בלבד
- יש בשוק מוצרי כותנה זולים בשפע. חשוב לדעת, שהמחיר הזול קשור בהעסקת פועלים בתנאים גרועים
גדלתי בחווה אורגנית והנושא האקולוגי קרוב לליבי.
אשמח לספר עוד, רק תשאלו,
סופי,
054-2290655
info שטרודל tinokyarok נקודה co il
חפשו את אתר תינוק ירוק בגוגל
-
אמא_של_נבט*
- הצטרפות: 14 מאי 2005, 07:06
סופי ירוקה
ברוכים הבאים חברתי היקרה, שמחה שהגעת לכאן,בטוחה שיהיה לך מה להוסיף לאתר.
אגב מחכים לך לקפה
אגב מחכים לך לקפה
-
בשמת_א*
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
סופי ירוקה
אני כבר מחכה הרבה זמן, כמה שנים למעשה, שתהיה כבר בארץ הלבשה תחתונה לאמהות ולילדים.
-
אורי_יורמן*
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
סופי ירוקה
סופי שלום,
לאחרונה אני מחפש בד אלטרנטיבי למוצר שאני מייצר (בכמות לא תעשייתית בלשון המעטה), ורציתי לנסות המפ (קנביס) וכותנה אורגנית.
ידוע לך אולי איפה אפשר לקנות מהבדים האלה לפי מטר?
ואם אי אפשר, אז אולי בגליל שלם? ואולי בעצם.... יש סדינים מהבדים האלה שאפשר לקנות בארץ? (אני יכול לקנות סדין ופשוט להשתמש בבד שלו, אם אני לא אמצא ברירה אחרת).
תודה
לאחרונה אני מחפש בד אלטרנטיבי למוצר שאני מייצר (בכמות לא תעשייתית בלשון המעטה), ורציתי לנסות המפ (קנביס) וכותנה אורגנית.
ידוע לך אולי איפה אפשר לקנות מהבדים האלה לפי מטר?
ואם אי אפשר, אז אולי בגליל שלם? ואולי בעצם.... יש סדינים מהבדים האלה שאפשר לקנות בארץ? (אני יכול לקנות סדין ופשוט להשתמש בבד שלו, אם אני לא אמצא ברירה אחרת).
תודה
-
ה_מערוך*
- הצטרפות: 02 מאי 2006, 22:45
- דף אישי: הדף האישי של ה_מערוך*
סופי ירוקה
סופי, פתחתי דף חדש שנקרא כותנה אורגנית, כי חשוב לי שהנושא הזה יבוא למודעות.
העתקתי לשם את ההסבר שלך בנוגע ללמה חשוב להשתמש בכותנה אורגנית, והזמנתי אנשים לדיון.
את מוזמנת להוסיף שם את הידע שלך, או לענות על שאלות - אם עולות, אבל בבקשה לא בצורה פרסומית כלשהי. (במקסימום, אם יעלה הצורך, תַפני אל דף הבית שלך, אבל חשוב שיהיה ברור שהדף הזה נועד לדיון על הנושא, ולא לפרסומת עבורך).
בכל אופן, תתחדשי על הדף בית, וברוכה הבאה לאתר.
העתקתי לשם את ההסבר שלך בנוגע ללמה חשוב להשתמש בכותנה אורגנית, והזמנתי אנשים לדיון.
את מוזמנת להוסיף שם את הידע שלך, או לענות על שאלות - אם עולות, אבל בבקשה לא בצורה פרסומית כלשהי. (במקסימום, אם יעלה הצורך, תַפני אל דף הבית שלך, אבל חשוב שיהיה ברור שהדף הזה נועד לדיון על הנושא, ולא לפרסומת עבורך).
בכל אופן, תתחדשי על הדף בית, וברוכה הבאה לאתר.
סופי ירוקה
הי סופי, המערוך הפנתה אותי לשאול אותך- יש לי אותה שאלה כמו אורי, רק שאני באירופה...
חנויות בדים אין לי פה בסביבה, ואם אני נוסעת לחפשן אז משום מה לא מוכרים שם בדי כותנה אורגניים.. (מענין באמת, בכל סופר יש עגבניות וחלב אורגניים, כנראה לביגוד לוקח יותר זמן..) , חיפוש באינטרנט בלבל ולא הניב תוצאות. האם את מכירה דרכים לקנות בדי גלם אורגניים?
חנויות בדים אין לי פה בסביבה, ואם אני נוסעת לחפשן אז משום מה לא מוכרים שם בדי כותנה אורגניים.. (מענין באמת, בכל סופר יש עגבניות וחלב אורגניים, כנראה לביגוד לוקח יותר זמן..) , חיפוש באינטרנט בלבל ולא הניב תוצאות. האם את מכירה דרכים לקנות בדי גלם אורגניים?
-
סופי_ירוקה*
סופי ירוקה
שלום, אני מקווה שאני כותבת נכון, לקנות בד אורגני פה בארץ אין! באירופה, אני רק מכירה באנגליה את האתר של Greenfibres וזה מאוד יקר.
-
לירון_קסטר*
- הצטרפות: 07 דצמבר 2006, 22:15
- דף אישי: הדף האישי של לירון_קסטר*
סופי ירוקה
סופי היקרה, מה שלומך? מתי נמשיך?
-
אורי_יורמן*
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
סופי ירוקה
סופי, ולגבי בד המפ/קנביס, גם לא אורגני, את מכירה משהו?
ומה עם סדינים מהבדים האלה? מישהו מוכר סדינים? (אפשר לחתוך סדין ולהשתמש בבד)
ומה עם סדינים מהבדים האלה? מישהו מוכר סדינים? (אפשר לחתוך סדין ולהשתמש בבד)
-
נורית_מאור_שביט*
- הצטרפות: 10 אוגוסט 2005, 12:57
- דף אישי: הדף האישי של נורית_מאור_שביט*
סופי ירוקה
שלום רב לך יקירתי, וברוכה הבאה.
סופי, ברשותך, אני רוצה לענות על השאלה פה, ממה שידוע לי. בסדר?...
פעם ייצרו בגדים מכותנה אורגנית בקיבוץ גזית (עד לפני שנה שנתיים).
אינני זוכרת אם הם גם ייצרו את הבדים, ואולי נשאר להם, ו/או הם יודעים איפה ניתן להשיג.
סופי, ברשותך, אני רוצה לענות על השאלה פה, ממה שידוע לי. בסדר?...
פעם ייצרו בגדים מכותנה אורגנית בקיבוץ גזית (עד לפני שנה שנתיים).
אינני זוכרת אם הם גם ייצרו את הבדים, ואולי נשאר להם, ו/או הם יודעים איפה ניתן להשיג.
-
סופי_ירוקה*
סופי ירוקה
שלום חברים, החגים והחופשים נגמרו וחזרתי לעולם המבוגרים. העיברית עדיין לא משהו אבל אני מקווה שאתם מבינים אותי.
לגבי השאלה על מצעים וסדינים מבד אורגני אני לא מצאתי בארץ. אצלי יש מגבות מכותנה אורגנית.
קיבוץ גזית סגר את החברה של בגדי תינוקות לפני שנה, חבל, שמעתי שהם מכרו את כל המלאי שלהם למישהו בחו"ל.
לגבי השאלה על מצעים וסדינים מבד אורגני אני לא מצאתי בארץ. אצלי יש מגבות מכותנה אורגנית.
קיבוץ גזית סגר את החברה של בגדי תינוקות לפני שנה, חבל, שמעתי שהם מכרו את כל המלאי שלהם למישהו בחו"ל.
-
עורכת_עם_ערכים*
- הצטרפות: 08 יוני 2007, 02:34
- דף אישי: הדף האישי של עורכת_עם_ערכים*
סופי ירוקה
הי סופי 
נפגשנו פעם אצל תמר כ. כששלושתנו היינו בהריון... אם את מזהה אל תגלי..
נפגשנו פעם אצל תמר כ. כששלושתנו היינו בהריון... אם את מזהה אל תגלי..