נרדה בן חורין

נרדה_בן_חורין*
הצטרפות: 10 פברואר 2009, 17:45
דף אישי: הדף האישי של נרדה_בן_חורין*

נרדה בן חורין

שליחה על ידי נרדה_בן_חורין* »

נרדה בן-חורין
דף בית אישי

הגעתי לאתר כאן מספר פעמים כקוראת כשהתעניניתי בנושאים שונים המכוסים בו בצורה מאוד מענינת- כמו חינוך ביתי, ואנסקולינג.
אני עובדת עם אנשים הרוצים לתרום ולהשפיע על חיים של אחרים, ומתוך כך להתפתח ולהצליח בעצמם. אני משלבת אימון, יעוץ והדרכה כדי לעזור להבהיר את הדרך ולממש את הכיוון.

בעיני העשיה שלנו היא הרבה יותר מפרנסה: היא אפיק מרכזי להתפתחות מקצועית ואישית, להשפעה על אחרים במה שחשוב לנו, לביטוי עצמי. היא מבטאת חלק מרכזי מהזהות שלנו, ומכל זהות חדשה שאליה נרצה להתפתח. היא שער מרכזי לעצמאות. ככזו, חשוב בעיני שהיא תהיה גם אפיק שמפרנס אותנו לשביעות רצוננו- או לפחות תתפתח עם הזמן להיות כזו.

לכן ההתמקדות האישית והמקצועית שלי היא בעזרה וייעוץ בבחירת דרך אישית-עיסוקית, וביישום שלה בפועל. לראות את המגדלור האישי (אפילו שסביר שהוא יעבור שינוי והגדרות מחדש בשלבי חיים מסויימים) ולהיות מסוגל ללכת לאורו- לבחור ולמצוא מקום עבודה מתאים, לשווק את עצמנו (בדם ויזע) ולנהל את העסק העצמאי שלנו.. אני מלווה תומכת ומייעצת לאנשים לאורך הדרך הזו, שותפה לקשיים וליופי שבה.

תוכלו לקרוא עוד באתר הבית שלי http://www.ben-horin.co.il וכמובן להגיב להגיגי כאן או באימייל שלי narda@ben-horin.co.il

קצת רקע עלי-
עשיתי תהליכי שינוי רבים במישור המקצועי והאישי.
באתי ממדע- פוסט דוקטורט בחקר המוח בתהליכי למידה וזכרון, דוקטורט בננו-טכנולוגיה; המשכתי בפיתוח חומרי למידה מדעיים לילדים באוניברסיטה בנושא של WELL BEING ומשם לפיתוח טכנולוגיות חדשות, שיווק ומכירות בהייטק. במקביל, עברתי תהליך שהביא אותי יותר ויותר קרוב לאנשים ולאפשרות שלהם לממש את עצמם בעשייה שלהם. למדתי והדרכתי בשיטת גרינברג- לחופש מדפוסי התנהגות, אימון אישי וסדנאות שונות. בשנים האחרונות אני עוסקת בייעוץ ואימון אישי-שיווקי-עסקי: להצליח בעיסוק שלך, בדרך שלך- במשמעות המורכבת של הצלחה כפי שהיא עבורך.

אני אמא לתאומים בני 17, חיה בזוגיות של פרק ב' בבת חפר ועובדת כאן ובת"א..

זהו לבנתיים על קצה המזלג.
מוזמנים בכל ענין,
נרדה
איילת_מושל*
הצטרפות: 12 פברואר 2008, 22:43
דף אישי: הדף האישי של איילת_מושל*

נרדה בן חורין

שליחה על ידי איילת_מושל* »

היי, אני מחפשת ייעוץ כמו שאת מציעה, אבל גרה רחוק- באזור עמק האלה דרומית לבית שמש. אולי את יכולה להמליץ לי על איש מקצוע בתחומך שמטפל/מייעץ באזור שלי?
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”