מרב סגל
-
חגית_פ*
- הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*
מרב סגל
שלום מרב
האם אתם מחנכים מהבית??
האם זה מקובל בארה"ב??
האם אתם מחנכים מהבית??
האם זה מקובל בארה"ב??
-
ענת_גביש*
- הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*
מרב סגל
שלום מרב ,רציתי לנסות לעודד אותך.(בהמשך למה שכתבת בדף חינוך ביתי לקראת הילד השני) אנחנו גם עברנו את הקיץ האחרון במקום חם מאד עם תינוקת חדשה ,ובדיוק כמו אצלך, אי אפשר היה לצאת מהבית אחרי תשע ,והגדולה בת הארבע היתה רק פוקחת עין באיזה שמונה וחצי .הימים היו ארוכים ומנוג'סים מאד. זה בלי ספק זמן קשה . צריך לקחת בחשבון שביום כזה חם ,עם כל מה שמצטרף לזה ,(ההיתקעות בבית,התינוק החדש, יסורי המצפון,העיפות שלך והגעגועים שלך לזמן שפוי סתם כך לעצמך וכולי וכולי את בטח יודעת...), אז גם את בעצם פקעת עצבים בבית, ולא צופה פסיבית מהצד שרק מתבוננת בגדולה המטפסת על הקירות. והעצבנות שלך מקרינה עליה ,ואים מה לעשות, זה ככה, ומותר לך גם להתבאס לאללה מהמצב הזה וסתם להכיר בו,שככה הוא עכשיו. לעצור את שטף המחשבות המייסרות על איך היה אם היית אמא טובה יותר שעושה החלטות נבונות יותר ומתאימות יותר לילדה המסכנה והמשועממת...ופשוט להכריז שאלה הם ימי מנוחה. תרגיעי את עצמך ויש סיכוי טוב שזה ישפיע עליה מיד. סתם רעיונות : להחשיך את הבית בשעות החמות, לסגור תריסים,לפרוש שמיכת חורף על הריצפה עם מסגרת של כריות מסביב , לבנות בכאילו מחנה ולהביא לשם אוכל, ספרים, אלבום תמונות, ולבקש מהתינוק החדש שנמצא עלייך לא להפריע לכן ,כי יש לכן דברים חשובים לעשות...כאילו מן ברית כזאת. לשבח אותו כשהוא לא מפריע ולדבר איתה עליו, שתשבח גם ,או לגעור בו יחד אם הוא מצייץ...ולא לעשות כלום. רק לנוח מהבוקר.אצלינו זה עובד כי כשאני מפסיקה לרצות להספיק דברים בבית ומפסיקה להצטער שאני לא עושה איתה דברים נכונים,פתאם הדברים הנכונים באים...במילים אחרות אם אנחנו רגועות הן נרגעות.
ואם הכל היסטרי, אז רק תדעי שככה זה גם בעוד בתים (-: צרת אמהות רבות,נחמת הנחמות...
ואם הכל היסטרי, אז רק תדעי שככה זה גם בעוד בתים (-: צרת אמהות רבות,נחמת הנחמות...
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מרב סגל
אז שיהיה לכם בהצלחה ובקלות . (מענת ,כותבת לא מהמחשב שלי.)
מרב סגל
מירב, תודה על מה שכתבת לי ב"למה לא גן"...
יצא ממני שם משהו שיושב עליי כבר הרבה זמן והיה לי מחסום לכתוב עליו כאן באתר... חששתי מחשיפה, מהתגובות, מזה שלא יבינו אותי כהלכה....
באיזשהו מקום יש בי אולי אפילו איזה כעס כזה על הצגת החינוך הביתי כמרשם בטוח לילדים מאושרים, כפי שרונית סלע כתבה לי שם בהמשך....
האינדיבידואל של כל ילד חזק יותר מכל חינוך ביתי או גן.... בקיצור, תודה!
יצא ממני שם משהו שיושב עליי כבר הרבה זמן והיה לי מחסום לכתוב עליו כאן באתר... חששתי מחשיפה, מהתגובות, מזה שלא יבינו אותי כהלכה....
באיזשהו מקום יש בי אולי אפילו איזה כעס כזה על הצגת החינוך הביתי כמרשם בטוח לילדים מאושרים, כפי שרונית סלע כתבה לי שם בהמשך....
האינדיבידואל של כל ילד חזק יותר מכל חינוך ביתי או גן.... בקיצור, תודה!
-
ורד_לב*
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
מרב סגל
מרב, הילה שאלה אותי מה איתך? ולמה לא יצרת קשר? היא דווקא בעניין. צריכה ללדת ממש עוד מעט!
נשמע שהיא תשמח להכיר עוד תינוקות ואמהות!
נשמע שהיא תשמח להכיר עוד תינוקות ואמהות!
-
שרה_ק*
- הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*
מרב סגל
מרב יקרה, יש לי בעיות במחשב בעברית, קפצתי להורים וניצלתי את ההזדמנות לכתוב: את יכולה לכתוב אלי באימיל באנגלית saragubits@yahoo.com
מה דעתך על איזה יום ראשון אחד בפברואר?
מה דעתך על איזה יום ראשון אחד בפברואר?
-
שרה_ק*
מרב סגל
Hi Merav, do you remember me? sorry I lost your email. I am so happy there is someone from 'beofen-tv' in New jersey and would love to meet you and your family in one sunday. If I remember correctly how was your relatives visit from israel?
מרב סגל
אני מחפש את מרב סגל שגדלה איתי בעפולה
האם במקרה מצאתי??
האם במקרה מצאתי??
-
שרה_ק*
מרב סגל
שלום מירב, לא שמעתי ממך המון זמן. מה נשמע ואיך היה המעבר לפרינסטון? ניסיתי לשלוח אליך אימיל ולא קיבלתי תגובה... אני עדיין מאד מעוניינת לפגוש איתך ועם משפחתך
להתראות!
שרה
להתראות!
שרה
-
שחר_כספי*
- הצטרפות: 16 מרץ 2005, 19:09
- דף אישי: הדף האישי של שחר_כספי*
מרב סגל
מרב שלום רב,
נתקלתי במקרה בשאלה שלך האם בארץ מגדלים בשיטה ביו-דינאמית. התשובה היא כן. במושב חרות יש לנו משק אוטרקי המגדל את התוצרת ובע"ח בשיטה ביו-דינאמית. במשק גם מעבירים סדנאות מעשיות בחקלאות ביו-דינאמית.
את מוזמנת לבקר או ליצור קשר. world12@zahav.net.il
נתקלתי במקרה בשאלה שלך האם בארץ מגדלים בשיטה ביו-דינאמית. התשובה היא כן. במושב חרות יש לנו משק אוטרקי המגדל את התוצרת ובע"ח בשיטה ביו-דינאמית. במשק גם מעבירים סדנאות מעשיות בחקלאות ביו-דינאמית.
את מוזמנת לבקר או ליצור קשר. world12@zahav.net.il