מים מבורכים

מירב_דג*
הצטרפות: 10 יוני 2004, 02:12

מים מבורכים

שליחה על ידי מירב_דג* »

ידיעה ברדיו (כאן רשת ב) היום בנושא מים עודדה אותי לכתוב כמה מילים. היות ואין לי מחשב והטקסט כרגע נכתב בפלאפון סליחה מראש אם יהיו שגיאות כתיב או הפרעות עריכה.
הודיעו כי מקורות הכריזו על העלאת מחירי מים על אף הגשם.
זה מרגיז מאוד.
יש לי עסק כנראה ישירות מול פנחס ספיר בעניין הזה ןאני מבקשת ממנו להתגיס ולתקן את מה שהם קילקלו, עם כל הרצון הטוב שלהם, אם היה כזה, הם יצרו מערכת ניהול מים ברברית, ארכאית, שכל עניינה גביית מיסים מופרכים וניצול לטובת כיסים פרטיים תוך כדי בליעה אל חורים שחורים של כל רעיון נשגב של טובי המוחות והטאלנטים בישראל
כל כך הרבה פיתוחי גאונות
התפלה
מיחזור
טיהור
טפטפות...
כל העולם לומדים מאיתנו
והם בשלהם
אין מים. מים יקרים. ותמי 4. שהילדים ישתו מים טובים ולא מהברז...נו.את אפילו לא יכולה לשתות ממעיינות יותר כי זה רשות הטבע והגנים רכוש ציבורי...
יום אחד
אחרי שנרוץ נרוץ אל הקידמה יבינו הרשויות כי הדרך הטובה ביותר לנהל משק מים היא לאסוף מי גשם אל בור איסוף.
עד אז זו עבירה פלילית.
המים הם רכוש מקורות. לא יודעת למה הסכמנו לסידור הזה כי עוד לא נולדתי אז.
אין מים אבל יותר ממליון קוב עובר לירדן כל שנה.
אין מים אבל לא אוגרים מי שטפונות. חברה. כבר הנבטים לפני 2000 שנים הצליחו לאסוף מי שטפון. מה הסיפור? למה זה כל כך מסובך? כדי שיהיה יקר?
ומה שהכי כואב לי מהכל
זה שתרבות שלמה קלוקלת, מחד, שוטפת צרכים במי שתיה כאילו אנחנו סניף של רומא באיטליה, ומאידך מעבירה לצינורות השתיה של בתי מגורים מי התפלה
כל הומאופת מזדעזע מהמחשבה ששותים מים מותפלים, נקיים ככל שיהיו "המים זוכרים", זה אחד העקרונות של הומיאופטיה.
על שפת המאגר הנפלא אוג כמעט התעלפתי כשהסבירו לי בהתלהבות איך המים האלו מלאי הביוב והחומרים הרעילים של ניקוי מטוהרים ומושבים... זה טוב לעצים. רעיון נפלא. אבל לשתות אותם?
אנחנו מכירים את המחלות של היום שהתפתחו ב30 השנים הקודמות באורח חיים תרבותי חברתי מסויים, יש סרטן יש מחלות אוטואימוניות ויש בעיות לב... אלרגיות והפרעות נפש.
אנחנו משקיעים הרבה אנרגיה לרפא את המחלות לאחור 30 שנים, אבל צריכים, אם רוצים לחיות בעולם נורמאלי להקפיד על איזון וריפוי 30 שנים קדימה.
לא לםתוח פערי טכנולוגיה אלא להשתמש בטכנולוגיה לצורך איזון.
מים למשל. בבתים צריכים להיות נקיים. ושיפסיקו לשטוף במים אסלות ובריכות שחיה מלאות כלור ויתחילו לקדם את הרעיונות הנפלאים שיש על ייבוש צרכים בהתקני סיר פרטיים. כבר יש פטנט. רק צריכים לקדם אותו.
ואם אפשר לא להשתמש במים שמשלמים עליהם מיסים מופרכים אין טוב מכך. זה הרעיון של הפטנט. אנרגיה סולארית יכולה להיות משולבת בתהליך הייבוש.
אוף עוד סטארט אפ שאני כותבת ככה במקום לפתח ולקבל מליונים, זה מתקזז עם זה שאין לי עדיין כסף לשלם השתתפות לאתר...
לקנות מים במשורה כל עוד המדינה גובה עליהם מחיר מופקע ועוד כמה שקלים על אגרת הביוב... זו תמימות המונים.
בכל זאת אנחנו אלה שמשלמים את הטיהורים האלו... והמים שלנו.
אז נראה לי שתגובה הולמת לכתבה היום, כדי לא להרגיש חסרת אונים מול מפלצת המימסד העושקת, היא ליזום ייבוא ושיווק התקנים כאלו, שרותים נייד שלא מצריך מים, הופך את השארית לקומפוסט או חומר לפינוי באשפה.
איזו תשובה הולמת זו לממסד כשהם מעלים מחיר של מוצר
פשוט להפסיק לצרוך אותו.
האוכל שלנו גדל בשמש
המים שלנו יורדים מהשמים
די לעושק ולמיסים המופקעים.
ושהמים יישארו טהורים.
ככה הם יורדים מהשמים.
יעלי*
הצטרפות: 08 אוקטובר 2003, 21:33

מים מבורכים

שליחה על ידי יעלי* »

אמן
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

מים מבורכים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

וואו, תודה שכתבת.
קור_את*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2006, 16:53
דף אישי: הדף האישי של קור_את*

מים מבורכים

שליחה על ידי קור_את* »

כתבת יפה!
אלמונית*
הצטרפות: 01 אוקטובר 2001, 09:06

מים מבורכים

שליחה על ידי אלמונית* »

לצערי המים שיורדים מהשמיים כבר לא טהורים - הם מלוכלכים מזיהום האוויר ולפעמים חומציים :-(
אני הייתי חוששת לשתות מי גשם שאספתי בעצמי.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”