מאמא אדמה יוצרת

מאמא_אדמה_יוצרת*
הצטרפות: 21 ינואר 2010, 10:06
דף אישי: הדף האישי של מאמא_אדמה_יוצרת*

מאמא אדמה יוצרת

שליחה על ידי מאמא_אדמה_יוצרת* »

אז הנה אני פותחת דף בית באתר הנפלא הזה.
מאמא_אדמה_יוצרת*
הצטרפות: 21 ינואר 2010, 10:06
דף אישי: הדף האישי של מאמא_אדמה_יוצרת*

מאמא אדמה יוצרת

שליחה על ידי מאמא_אדמה_יוצרת* »

מתכוננת לתפקיד חיי- להיות אם. הוא כבר כאן, מורגש, פועם בתוכי, אהוב כול כך. מתגעגעת אליו, רוצה כבר לחבק אותו.
לומדת על עצמי המון דברים. זו תקופה שהאנרגיה שלי פונה פנימה. וגם אם יש לי "גיחות" מקצועיות החוצה, אינטראקציה מקצועית למשל עם אנשים, או אפילו מפגש חברתי, אני מרגישה שזו לא אותה האנרגיה שהייתה לי לפני ההריון. מכבדת את זה מאוד. מבינה ויודעת שכנראה התינוקי הקטני בתוכי צריך אותי קשובה לו יותר מלכול דבר אחר. וזה בסדר גמור. יש נשים שעובדות עד חודש תשיעי,מרגישות את אותו הצורך להתראות עם חברות(שלי רובן רווקות), ואפילו אחר כך חוזרות מהר לעבודה. אני מכבדת את הצורך שלי ושל תינוקי שלי,אם זה כך כנראה שזה צריך להיות כך וכך זה הכי טוב.
הריון זו תקופה מעצימה מאוד,כך אני חווה את זה. מרגישה חזקה, מחוברת לאדמה יותר מתמיד ולכוח האוניברסלי.
מקננת במידת האפשר - משתדלת לסדר את הבית בין מנוחה אחת לשנייה. בדרך כלל לא מרוצה מההישגים שלי וקצת מודאגת לגבי המוטיבציה והכוח שיהיה (או שלא יהיה לי.) כשינוקא הקטן ייולד.
לומדת ימימה והמילים שלה מרגיעות אותי. עושות סדר בבלגאן .
רוב היום אני לבד בבית. רוב החברות עדיין רווקות ולמרות שאנחנו שומרות על קשר משהו קצת השתנה. אהובי מגיע בשעות אחה"צ המאוחרות. משתדלת להכין ארוחה חמה לערב. מכינה לו בבוקר סנדוויצ'ים לעבודה וחוזרת למיטה או לאינטרנט..
מתכווננת ללידה טבעית במרכז לידה, למרות הרבה סיפורי לידה שאני שומעת סביבי , "כמה זה כואב",ו"כמה לידה ראשונה עדיף אפידורל"......מנסה לא לשכוח את מה שאני יודעת באינטואיציה הכי עמוקה שלי: אני יודעת ללדת,הגוף שלי ואני נדע בדיוק מה לעשות בצורה הכי נכונה לנו. "אפילו יותר" מהמיילדת שתהיה איתי.:-)
מנסה להשתפר בכול יום בחיי,ולהתקרב למהותי, בדברים הקטנים ביותר, כמו גם באורח חיי וביצירותיי.זה נותן לי תחושת סיפוק ותכלית.
משימות היום תכל'ס: 1-סידור המטבח.2- שטיפת רצפה(עם מטלית הקסם החדשה.:-)3-סידור השידות בחדר השינה.4-קיפול כביסה.
מאוד מקווה שבסוף היום יהיו לי חדשות טובות ובית מסודר...@}
מוזמנים/נות לייעץ עיצות יעילות .
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”