למה פיל
-
לימו_נית*
- הצטרפות: 06 מאי 2011, 15:28
- דף אישי: הדף האישי של לימו_נית*
-
אהבת_עולם*
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
למה פיל
האם זה דף בית אישי?
-
למה_פיל*
- הצטרפות: 11 אוגוסט 2011, 23:32
- דף אישי: הדף האישי של למה_פיל*
-
אהבת_עולם*
למה פיל
אה, אוקיי, לא הייתי בטוחה. אז תתחדשי
.
מה משמעות השם?
מה משמעות השם?
-
למה_פיל*
- הצטרפות: 11 אוגוסט 2011, 23:32
- דף אישי: הדף האישי של למה_פיל*
למה פיל
גם אני לא הייתי בטוח.
משמעות השם, סתם מוזיקאי אהוב: יוסי אלפנט, שבארה"ב כינה את עצמו Y. Elephant - או "למה פיל", וכך גם כינה את להקתו.
מכירה את התקליט האלמותי של יוסי בנאי והפליטים? אם יצא לך להקשיב לשיר "עיר מקלט" בביצוע מתקליט זה, אפשר לשמוע את אהוד בנאי צועק "לך אלפנט!" לפני סולו הגיטרות בשיר, ואז את יוסי אלפנט פוצח בסולו.
אז אולי מטאפורית? יוסי אלפנט זה סמל למשהו איכותי ומוצנע. ככה אני מעדיף את הדברים
.
לילה מצוין ונשתמע.
משמעות השם, סתם מוזיקאי אהוב: יוסי אלפנט, שבארה"ב כינה את עצמו Y. Elephant - או "למה פיל", וכך גם כינה את להקתו.
מכירה את התקליט האלמותי של יוסי בנאי והפליטים? אם יצא לך להקשיב לשיר "עיר מקלט" בביצוע מתקליט זה, אפשר לשמוע את אהוד בנאי צועק "לך אלפנט!" לפני סולו הגיטרות בשיר, ואז את יוסי אלפנט פוצח בסולו.
אז אולי מטאפורית? יוסי אלפנט זה סמל למשהו איכותי ומוצנע. ככה אני מעדיף את הדברים
לילה מצוין ונשתמע.
-
אהבת_עולם*
למה פיל
אהה, לא ידעתי שאתה ממין זכר
.
אז בעצם, תתחדש.
ותודה על ההסבר המאלף (פילים
)
אז בעצם, תתחדש.
ותודה על ההסבר המאלף (פילים
-
נטע_ק*
- הצטרפות: 17 אוקטובר 2009, 19:45
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ק*
למה פיל
מופע לזכרו של יוסי אלפנט בצלאת 20 שנה למותו ב22.9. בבארבי
-
אירית_לרנר*
- הצטרפות: 30 ספטמבר 2011, 13:41
למה פיל
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
בדיוק מצאתי את הקליפ של למה פיל בו מנגן אחי שנפטר לפני 4 שנים בס. לראות את גילי כל כך יפה וצעיר גרם לי לבכות מגעגועים. מאוד מאוד מודה לקוטנר ששם את הקליפ ואני תוהה אם יש לו עוד כאלה מלבד אלה שכבר קיימים ביו טיוב.
תודה רבה
אירית לרנר
בדיוק מצאתי את הקליפ של למה פיל בו מנגן אחי שנפטר לפני 4 שנים בס. לראות את גילי כל כך יפה וצעיר גרם לי לבכות מגעגועים. מאוד מאוד מודה לקוטנר ששם את הקליפ ואני תוהה אם יש לו עוד כאלה מלבד אלה שכבר קיימים ביו טיוב.
תודה רבה
אירית לרנר