טרילילי טרללה
-
טרילילי_טרללה*
- הצטרפות: 10 יולי 2021, 15:16
- דף אישי: הדף האישי של טרילילי_טרללה*
טרילילי טרללה
אשה חוקרת פמיניסטית בעלת חשיבה חוקרת ואנטי ממסדית לרוב. מחפשת את מקומי בעולם המשתנה תדיר והמדרדר דמוקרטית. אמא, אמנית, אנליטית, אשת אשכולות שלפרקים מקדישה זמן התהוות ללא עשיה בין מירוץ אחד לשני. מלאת סתירות וחלומות. אשה מרתקת.
-
צפרדע_ית
- הצטרפות: 03 מאי 2006, 05:13
- דף אישי: הדף האישי של צפרדע_ית
טרילילי טרללה
ברוכה הבאה? השבה?
ץ
ץ
טרילילי טרללה
ברוכה השבה.
כתבת בדף קורונה מתומדדים:
איזה כייף לחזור אחרי שנים לאתר ולגלות שיש כאן נשים מודעות חוקרות שמרגישות כמו י לגבי ההזיה והטרללת שאנו חיים בה בעידן שקר מגיפת הקורונה.
אני מתארת לעצמי שהתעוררת מהאשליה.
אופי האתר השתנה עד כדי כך, שכשהתחלתי לכתוב בדף לא רק שטענו שזה לא תואם לסגנון האתר, אלו היו גם כאלה שטרחו להמליץ לי לעזוב את הארץ.
מה שכן, מקווה שזה לא ירתיע אותך, ותמשיכי לכתוב כאן, למרות קבלת הפנים שקיבלת שם.
כתבת בדף קורונה מתומדדים:
איזה כייף לחזור אחרי שנים לאתר ולגלות שיש כאן נשים מודעות חוקרות שמרגישות כמו י לגבי ההזיה והטרללת שאנו חיים בה בעידן שקר מגיפת הקורונה.
אני מתארת לעצמי שהתעוררת מהאשליה.
אופי האתר השתנה עד כדי כך, שכשהתחלתי לכתוב בדף לא רק שטענו שזה לא תואם לסגנון האתר, אלו היו גם כאלה שטרחו להמליץ לי לעזוב את הארץ.
מה שכן, מקווה שזה לא ירתיע אותך, ותמשיכי לכתוב כאן, למרות קבלת הפנים שקיבלת שם.
-
תמרוש_רוש
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
טרילילי טרללה
נכדה, חולקת על דעתך.
אופי האתר לא השתנה "עד כדי כך".
באתר תמיד היתה נורמה חזקה של הקשבה הדדית. של דיון מושכל. של הישענות על עובדות, על מומחים ועל מחקרים אמינים שהנורמות התרבותיות מכחישות או עומדות בסתירה להם.
"באופן טבעי", במקביל להיותו מאוד אישי, תמיד היה מבוסס-ראיות ומבוסס מחקר במידה רבה, בייחוד בתחומים של הנקה, מעקב הריון, לידה פעילה, לידה ביתית, הפילוסופיה של לימוד טבעי (unschooling) שכוללת הישענות על מוטיבציה פנימית וסלידה ממבחנים ושעורי בית (חוקרים בתחום החינוך מאוד תומכים בסעיפים הנ"ל), ברית מילה והדגש על חשיבות הקהילה.
כמה נושאי ליבה ועמדות נפוצות לא היו מבוססות-ראיות במיוחד, כולל מדור בלי חיסונים ומדור רפואה אלטרנטיבית. אבל זה לא הפריע לאף אחד (כולל רופאים ורופאות קונבנציונליים שהיו כותבים קבועים באתר) כל עוד הדיון היה פתוח לזולת ומבוסס-הקשבה.
מה שהשתנה זה אופי הדיון בדף הספציפי קורונה מתמודדים, שמכיל הרבה מאוד אי-הקשבה, עיוות מידע, סירוב לקבל עובדות בסיסיות על המכאניזם של אפידמליוגיה, והסתמכות על מגוון של מקורות לא מהימנים (ביחד עם כמה מקורות מהימנים). אופי הדיון בדף הזה מנפה ומרתיע אנשים שלא מסכימים עם הדעה הדומיננטית.
אופי האתר לא השתנה "עד כדי כך".
באתר תמיד היתה נורמה חזקה של הקשבה הדדית. של דיון מושכל. של הישענות על עובדות, על מומחים ועל מחקרים אמינים שהנורמות התרבותיות מכחישות או עומדות בסתירה להם.
"באופן טבעי", במקביל להיותו מאוד אישי, תמיד היה מבוסס-ראיות ומבוסס מחקר במידה רבה, בייחוד בתחומים של הנקה, מעקב הריון, לידה פעילה, לידה ביתית, הפילוסופיה של לימוד טבעי (unschooling) שכוללת הישענות על מוטיבציה פנימית וסלידה ממבחנים ושעורי בית (חוקרים בתחום החינוך מאוד תומכים בסעיפים הנ"ל), ברית מילה והדגש על חשיבות הקהילה.
כמה נושאי ליבה ועמדות נפוצות לא היו מבוססות-ראיות במיוחד, כולל מדור בלי חיסונים ומדור רפואה אלטרנטיבית. אבל זה לא הפריע לאף אחד (כולל רופאים ורופאות קונבנציונליים שהיו כותבים קבועים באתר) כל עוד הדיון היה פתוח לזולת ומבוסס-הקשבה.
מה שהשתנה זה אופי הדיון בדף הספציפי קורונה מתמודדים, שמכיל הרבה מאוד אי-הקשבה, עיוות מידע, סירוב לקבל עובדות בסיסיות על המכאניזם של אפידמליוגיה, והסתמכות על מגוון של מקורות לא מהימנים (ביחד עם כמה מקורות מהימנים). אופי הדיון בדף הזה מנפה ומרתיע אנשים שלא מסכימים עם הדעה הדומיננטית.
-
קוראת_שקטה*
- הצטרפות: 27 דצמבר 2004, 18:58
טרילילי טרללה
נכדה עצוב מאוד שאת חושבת כך, כקוראת שקטה ומאוד ותיקה אני עדה לשינויים הטבעיים של הזמן וההתפתחות, אבל השורש והגרעין של באופן נשאר מכיל ומקבל, לא ברור לי למה הציעו לך לרדת מהארץ אבל ללא ספק אין ולא היה כאן (למיטב זכרוני) דיון שלא מתאים או תואם את האתר, ממש מצער שאת מרגישה כך.
אני מאוד מזדהה ומחזקת את תמר רוש
טרילילי טרללה
מחפשת את מקומי בעולם המשתנה תדיר והמדרדר דמוקרטית. ברוכה הבאה ובהצלחה במסע החיפוש.

אני מאוד מזדהה ומחזקת את תמר רוש
טרילילי טרללה
מחפשת את מקומי בעולם המשתנה תדיר והמדרדר דמוקרטית. ברוכה הבאה ובהצלחה במסע החיפוש.
טרילילי טרללה
לא ברור לי למה הציעו לך לרדת מהארץ
מדוע את שואלת אותי, שיש לך הזדמנות לשאול את תמרוש. היא זאת שקפצה כבר בהתחלה עם ההצעה שאעזוב את הארץ.
מה שהכי מצחיק בזה, ששתינו גרות בגולה.
אז אני אצטרף לשאלה שלך, ואפנה אותה למרוש, למה הצעת לי לרדת מהארץ? האם לדעתך סגנון כזה נחשב לדיון מכבד או מועיל?
מדוע את שואלת אותי, שיש לך הזדמנות לשאול את תמרוש. היא זאת שקפצה כבר בהתחלה עם ההצעה שאעזוב את הארץ.
מה שהכי מצחיק בזה, ששתינו גרות בגולה.
אז אני אצטרף לשאלה שלך, ואפנה אותה למרוש, למה הצעת לי לרדת מהארץ? האם לדעתך סגנון כזה נחשב לדיון מכבד או מועיל?
-
טרילילי_טרללה*
- הצטרפות: 10 יולי 2021, 15:16
- דף אישי: הדף האישי של טרילילי_טרללה*
טרילילי טרללה
כמו בעולם החיצוני לאתר, בשאר מרחבי האינטרנט, וגם בעולם האמיתי מחוץ למסך, נושא הקורונה נושא נפיץ רגיש ומעורר מחלוקת. נכדה נשמע שאנחנו חושבות דומה על הטרלול. עוד לא הספקתי לקרוא באתר מספיק כדי להבין את הלך הרוח. מקוה ורוצה להאמין שנשאר מקום שמרכז נשים איכותיות וחכמות ללמוד ולהדיין איתן, גם מבלי להסכים על הכול.
בינתיים אשמח לרעיונות לבילויים משפחתיים באיזור המרכז בישראל בימי אוגוסט חמים וטרופים אלו. כמובן כאלו שלא מטרילים בטלאי ירוק.
בינתיים אשמח לרעיונות לבילויים משפחתיים באיזור המרכז בישראל בימי אוגוסט חמים וטרופים אלו. כמובן כאלו שלא מטרילים בטלאי ירוק.