טיפול במי כסף

פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

טיפול במי כסף

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אם יש כבר דף מתאים אשמח להפניה. @}

האם מישהו התנסה בטיפול במי כסף למחלות שונות?
האם היו תוצאות?

מה דעתכם על השיטה הזאת?
האם יש סכנה של מתכות בגוף וכד'? מחלת הכספסת?

מדברים שקראתי ברשת (בעברית, אנגלית זה קצת יותר קשה...) נראה שזה עוזר לאנשים ומצד שני מתכות בגוף קצת מפחיד אותי.
לכן אשמח לשמוע מנסיונכם
וגם אם יש מידע נוסף אשמח לשמוע.
האיש_הכחול*
הצטרפות: 24 נובמבר 2009, 13:19

טיפול במי כסף

שליחה על ידי האיש_הכחול* »

פעם ראיתי תמונה של בן אדם שנעשה כחול משתיית מי כסף והצבע הזה לא עובר, לדעתי עם מוצר בעל סכנה שכזאת שנמכר באופן חופשי לטיפול באינסוף תחלוים צריך ממש להזהר.
נורה_קטנה*
הצטרפות: 03 יולי 2007, 18:31

טיפול במי כסף

שליחה על ידי נורה_קטנה* »

http://www.youtube.com/watch?v=Gq8C0GknwAM
ראיתי אותו גם בתוכנית של אופרה וינפרי.
תמי_גלילי*
הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*

טיפול במי כסף

שליחה על ידי תמי_גלילי* »

הסתכלי בדף טיפול בקנדידה. העניין הוזכר שם.
פלוני_אלמונית*

טיפול במי כסף

תודה תמי.
הסתכלתי בדף טיפול בקנדידה אבל לא ראיתי הרבה מדי מידע.
יש לי שאלה אם אתם יודעים - כסף זה לא מתכת שמסוכנת לגוף (כמו כספית וכד')? האם זה לא שוקע בגוף? קצת מבלבל אותי העניין הזה...

את האיש הכחול אפשר לראות גם בויקיפדיה נדמה לי. אבל הבנתי שזה משהו משימוש ממש מופרז, או שאני טועה?

מישהו יודע האם זה בטוח לילדים?
ולריה_י*
הצטרפות: 24 מאי 2009, 11:08
דף אישי: הדף האישי של ולריה_י*

טיפול במי כסף

שליחה על ידי ולריה_י* »

לי זה נראה כמו שטות מסוכנת
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.a ... Id=1510610
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

טיפול במי כסף

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

אני דווקא הייתי רוצה לדעת על זה יותר.
פלופית_אלומית*
הצטרפות: 05 דצמבר 2010, 14:56

טיפול במי כסף

שליחה על ידי פלופית_אלומית* »

היתה תקופה שאמא שלי היתה משתמשת, היתה לה אפילו מכונה קטנה שהופכת מים למי כסף, מכניסה לתוכם יונים של כסף...
היא היתה משתמשת בזה לכל דבר בשימוש פנימי וחיצוני, וטענה שזה עוזר לכל דבר. מתישהו היא הפסיקה להשתמש בזה בלי שום סיבה מיוחדת (היא כל פעם היתה מתלהבת ממשהו אחר ושוכחת מההתלהבות הקודמת...)
בתקופה שהיא התלהבה מזה אני השתמשתי פעמיים, לא זוכרת לאיזה צורך, ולא שמתי לב שעשה משהו.
היום, עם מה שאני יודעת על מתכות כבדות, לא אגע בזה.
שכנעתי גם אותה לא לגעת בזה.
טליה*
הצטרפות: 22 ספטמבר 2001, 19:11

טיפול במי כסף

שליחה על ידי טליה* »

שלום לכולם, מקפיצה את הדף הזה, כדי לשאול שוב האם למישהו היו התנסויות חיוביות עם מי כסף
האם זה מסוכן או שחברות התרופות מנסות למנוע מאיתנו תרופה פשוטה כדי למכור לנו הרבה תרופות יקרות אחרות...
(שמעתי עכשיו הרצאה של שעה מפי איזה ד"ר על מי כסף (ומסתבר שיש גם ג'ל) כולל מצגת, תמונות של לפני ואחרי.... נשמע משכנע, אבל אותי קל מאוד לשכנע....לא יודעת מה להחליט)
תודה
סלט_פירות*
הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*

טיפול במי כסף

שליחה על ידי סלט_פירות* »

אצלי היתה הצלחה עם מי כסף בשני שימושים -
  1. שעורה בעין. קניתי בקבוק מי כסף עם ספריי. כמה שפריצים כמה פעמים ביום, ונרשמה הקלה גדולה. במיוחד אצלי כשהתופעה חוזרת מדי פעם, הפתרון הזה נראה לי אידיאלי.
  2. דלקות אזניים. מי כסף ושמן עם שום לסרוגין.
טליה*

טיפול במי כסף

שליחה על ידי טליה* »

תודה סלט פירות! תוכלי לכתוב מי כסף של איזו חברה (אם את זוכרת ) ?
סלט_פירות*
הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*

טיפול במי כסף

שליחה על ידי סלט_פירות* »

קןראים לזה SOVEREIGN SILVER.
אני בקנדה, אז לא בטוחה שיש אותו בארץ.
גל_הגלגל*
הצטרפות: 30 אוקטובר 2010, 22:24
דף אישי: הדף האישי של גל_הגלגל*

טיפול במי כסף

שליחה על ידי גל_הגלגל* »

האם יש איזושהי "תרופה" (על כל הגדרותיה) שניתנת לשימוש מופרז ללא תוצאות לוואי?
יוני כסף משמשים ברפואה המאוד קונוונציונלית לטיפול בזיהומים ולקטילת וירוסים. משחות לכוויות חמורות מכילות כסף (כרכיב הפעיל היחידי!), לפצעים עמוקים שהזדהמו יש רפידות לחבישה עם יוני כסף, יש גם בגדים עם חוטי כסף לאנשים עם אלרגיות עור חמורות... וזה מהספקטרום הקונבנציונאלי בלבד. אלה נמכרים בכל בית מרקחת, רופאים רושמים אותם, בתי חולים משתמשים בהם...
לכסף בהחלט יש כוח חיטוי גבוה (האמת שאני לא בטוחה שהמילה חיטוי היא הנכונה מבחינה מדעית, אבל לצורך העניין ובאופן השימוש שלה....)
וזה מאוד סביר שיהיו לו הצלחות בשימושים יותר נרחבים מהשימושים ברפואה הקונבנציונלית היום
פשוט לא להגזים. עם כלום.
פולה*
הצטרפות: 12 פברואר 2005, 18:25

טיפול במי כסף

שליחה על ידי פולה* »

לי הייתה הצלחה מדהימה עם מי כסף לטיפול בהרפס (בשפתיים) !!!
טליה*

טיפול במי כסף

שליחה על ידי טליה* »

גל הגלגל, תודה על הדברים שלך, חידשת לי !
ברור שלא להגזים, לא התכוונתי מעכשיו להתקלח כל יום במי כסף

עכשיו שאלה יותר קונקרטית, כתוב בכמה וכמה אתרים בנוגע לשימושים דנטליים (חיטוי מברשת השיניים, בתור מי פה וכו')
האם יש איזשהן הוכחות ליעילות מי הכסף בקטילת חיידקי השיניים ?
גל_הגלגל*

טיפול במי כסף

שליחה על ידי גל_הגלגל* »

יון הכסף משבש את פעילות החיידק בתופעה שנקראת דנטורציה - הפרעה לתפקוד התא ע"י שיבוש צורת החלבון ומכאן את פעולתו...
עכשיו קראתי קצת, ובכמה מקומות מוזכרת שיבוש השימוש בחמצן, שקשור בחילוף חומרים כמובן. זה יכול להיות גם כן כתוצאה מחירבוש של פעולת חלבון כלשהו...
בקיצור, יוני כסף מקלקלים חיידקים והורגים אותם ברמה התוך תאית, המולקולרית. אין להם העדפה לחיידקים מסויימים. הם משבשים את פעולתם מעצם טבע הכסף (טיעון אריסטוטלי משהו...:)
לכן גם כדאי לקחת פרוביוטיקה כשמתמידים בשימוש במי כסף לאורך זמן.

אגב, לגבי השיניים, מכאן בא המושג "נולד עם כפית כסף בפה"... פעם היו נותנים לילדים למצוץ כפית עשוייה כסף כדי למנוע עששת ושאר בעיות זיהומיות בפה
גם היו שמים מטבעות של כסף במיים כדי שיהיו טהורים, ובחלב כדי שישאר טרי יותר זמן ללא מקרר
מכאן התפתח השימוש בכלי כסף לכל מיני נוזלים

ההצהרות ה"מדעיות" ע"כ שאין נזק וגם אין תועלת בכסף מאוד מוטות פוליטית. האף די איי הוא ארגון פשע בינלאומי שממונה על בריאות אוכלוסיית העולם,
ואותו ארגון תומך במחקרים שנעשו על קטילת חיידקים ע"י כסף בתנאי מעבדה,
אבל ברגע שזה יוצא לשימוש מחוץ למעבדה פתאום זה לא סביר שאותה פעולה תקרה בגוף האנושי פנימה...
תיאורטית, זה לא הצהרה לא הגיונית, אלא שיש הוכחות נסיוניות שזה עובד היטב כמו במעבדה. פשוט אף ארגון גדול מספיק לא לקח "חסות" על הצהרה שכזאת, וגם אם כן, מי יתווכח עם האף די איי?

אגב, לגבי ההגזמה, לא התכוונתי לשימוש שהוצע פה אלא לתופעות שהוצגו כמו האיש הכחול וכו... ברור שלכל צריכת יתר יהיו תופעות הזויות אם לא קטלניות...
גל_הגלגל*

טיפול במי כסף

שליחה על ידי גל_הגלגל* »

סליחה לא התכוונתי לאף די איי (התבלבל לי לרגע עם דברים שקראתי, כי גם הם מוזכרים בהקשר הזה)
אלא לWHO
למי שלא מבין על מה הקטנונית הWHO הוא ארגון הבריאות העולמי, שאותו התכוונתי להשמיץ במקור, והאף די איי הוא משרד הבריאות האמריקאי, שאותו אשמיץ כבר בהזדמנות אחרת
שניהם מוזכרים בציטוטים על חוסר התועלת בכסף, אבל מכירים במחקרי מעבדה שמראים ההפך
מיטה_לה_פופיתה*
הצטרפות: 26 נובמבר 2010, 08:01

טיפול במי כסף

שליחה על ידי מיטה_לה_פופיתה* »

בקיצור, יוני כסף מקלקלים חיידקים והורגים אותם ברמה התוך תאית, המולקולרית. אין להם העדפה לחיידקים מסויימים. הם משבשים את פעולתם מעצם טבע הכסף (טיעון אריסטוטלי משהו...:)
אז איך זה טוב יותר לגוף מאנטיביוטיקה?
גל_הגלגל*

טיפול במי כסף

שליחה על ידי גל_הגלגל* »

שאלה טובה באמת. בגלל שלא רושמים מי כסף כתרופה ואין נסיון רשום בקנה מידה רחב קשה להגיד..
אכן, זה תכשיר יעיל
וגם אנטיביוטיקה.
אבל בגלל שעם אנטיביוטיקה כן יש שימוש רשום בקנה מידה רחב (מידי) אפשר להסתכל עליה בצורה של יתרונות-חסרונות ובאיזה שימוש היא עדיפה,
ונראה לי שהיא נכנסת לרובליקה של החירום בלבד, כשיש זיהום חמור והגוף כולו בסכנה.
היתרונות שלה הם יעילות מוכחת. החסרונות נעוצים בעצם השימוש במילה "אנטיביוטיקה" - אין דבר כזה. זה אסופה של תרופות שכל אחת מהם פועלת על סוג אחר של חיידקים או משפחת חיידקים, וכצפוי עם תרופה מעשה ידי אדם הם גם מפתחים עמידות לתרופות האלה ככל שעובר הזמן
כסף נמצא פה כבר איזה טריליון שנה ועדיין מחסל את אותן משפחות חיידקים...
אני מניחה שאין צורך להכביר פה בתיאורים למה אנטיביוטיקה זה לא משהו,
אבל נראה לי שזה עיקר ההבדל. אם היה נסיון נצבר רשום בשימוש בכסף כמו שיש לאנטיביוטיקה היה לנו יותר מידע,
וכרגע אנחנו פשוט רואות את האלטרנטיבה שמעולה למקרי חירום, ואת הכסף שהוא ברירה טבעית ונתפס בעיני כיותר עדין. עם ההסתייגות שקיימת תמיד ברקע- שאת הכל צריך לקחת במידה
פלונית_פצועה*
הצטרפות: 20 אוגוסט 2013, 21:48

טיפול במי כסף

שליחה על ידי פלונית_פצועה* »

מי מכיר את אילן רז? הוא מכין לבד את מי הכסף..? אשמח לחוות דעת
משה_שוורץ*
הצטרפות: 29 יוני 2020, 17:48

טיפול במי כסף

שליחה על ידי משה_שוורץ* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אני לא הייתי קונה מאילן רז הוא קצת קוקו המים שלו לא מועילים הם חלשים מאוד ולא עזרו לי לטיפול בקנדידה אולם קניתי בחנות און ליין tevaly.com
ומי הכסף ממש איכותיים ועזרו לי מומלץ
פלוני_אלמונית*

טיפול במי כסף

טיפול במי שבע
פלוני*
הצטרפות: 14 נובמבר 2001, 21:52

טיפול במי כסף

שליחה על ידי פלוני* »

יום חמישי , 17/06/2010 , 07:44

מדוע מי כסף לא נחקרו קלינית רפואית ?

מי כסף מכילים מים מזוקקים וכסף בריכוז מזערי וידועים כקוטלי חיידקים, וירוסים ושאר גורמי מחלות.
הם הומצאו לפני כמאה וחמישים שנה בערך על ידי אלקטרוליזה.
הם מיוצרים בתהליך חשמלי בו מתפרקים חלקיקי הכסף הטהור - ברמת ריכוז של מיליונית האחוז ppm (חלקים למיליון - parts per million).

התשובה לשאלה מדוע מי כסף לא נחקרו "מדעית" רפואית קלינית - פשוטה ונהירה לכל בר דעת.

אין לתעשיות התרופות אינטרס למצוא תרופה שבאמת מרפאת ואינה מזיקה.

האינטרס הכלכלי לא לחקור בגלל העדר כדאיות לתעשיית התרופות.

לא ניתן להתכחש לעובדה שאנו חיים בעולם אינטרסנטי מובהק והאינטרס הכלכלי אשר יכול להביא "עושר ואושר" הוא משאת נפשם של כולם. כל אחד מזמזם לעצמו את השיר "לו הייתי רוטצ'ילד...." ואכן בהחלט רבים שואפים להשיג ממון רב וכח ואיני רואה בכך פסול.
פלוני*
הצטרפות: 14 נובמבר 2001, 21:52

טיפול במי כסף

שליחה על ידי פלוני* »

הרפואה הציבורית עולה למשלם המיסים בערך 70 מיליארד ש"ח לשנה דרוש מקור.
ואולם הרפואה נוקטת בתרופות כימיות שאינן מרפאות מחלות (מדברי שלמה ינאי מנכ"ל טבע בראיון לשבעה ימים בידיעות לאחר רכישת קונצרן תרופות גרמני בחמישה מיליארד שח).דרוש מקור

למעשה התרופות הכימיות ע"פ דברי שלמה ינאי מקצרות את המחלות ומפחיתות את תסמיני המחלה, אך אינן מרפאות את המחלות.

התרופות הכימיות מורכבות מסנתזות כימיות מורכבות וחכמות אך חומרי הגלם שלהן הם פוספטים המרכיבים גם את אבקת הכביסה שלכם ורעלים רבים.דרוש מקור

מסיבה זו אין אינטרס לחקור את מי כסף והסיבה החשובה הנוספת היא כי אין אפשרות לרשום פטנט על מי כסף משום שזו נחלת הכלל.

בנוסף, הדרך הנהוגה עם התרופות שאינן מרפאות מחלות , היא שיש אפשרות להעתיר על החולה מגוון רחב של "תרופות" ולמעשה לכל סיפטום תרופה אחרת - ובכך להעשיר את היצרנים.

מי כסף מרפאים יחד עם תזונה טבעית ולכן אין לתעשיות התרופות אינטרס ברור שיהיו אנשים בריאים.

יש אנשים שמאמינים בלב שלם כי האנושות תיוושע מכימיקלים אך אני אישית חושב שזו טעות שתפגע באנושות לדורי דורות ואולי אף לנצח משום שלגוף אין אפשרות להתמודד כימית פיזיולוגית ואנטומית עם תרכובות כימיות ועדיף שיעלמו מהעולם ובטח משולחן האוכל שלנו ומפינו.

מחקרים קליניים בישראל

במדינת ישראל מבוצעים בכל שנה בסביבות 1300 מחקרים קליניים בהקף של מאות מליוני שקלים שנועדו לאשר תרופות כימיות בארגוני הבריאות.

סיכום הסיבות מדוע מי כסף אינם נחקרים.

חוסר אינטרס כלכלי

אי רצון למצוא תרופה טבעית לרוב המחלות

רצון להמשיך בשיטה הקיימת כי מתגמלת

אין אפשרות לרישום פטנט

לכן מי כסף לא נחקרו מדעית רפואית קלינית ולכן אין כל הוכחה שמי כסף יעילים כנגד איזשהי מחלה אך אין זה אומר כלל ועיקר שמי כסף אינם יעילים, זה רק אומר שאין אינטרס לחקור את הנושא.

אילן רז - מי כסף משנת 1996
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”