הפריה מלכותית

?*
הצטרפות: 16 פברואר 2005, 00:08
דף אישי: הדף האישי של ?*

הפריה מלכותית

שליחה על ידי ?* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

הי,
אני נשואה 3 שנים לגבר מקסים שידעתי מראש שיש 'אצלו' בעיות בפוריות ונצטרך לעבור הפריות בשביל להביא ילדים לעולם.
קראתי לזה בכוונה מלכותית ולא מלאכותית.
עברו להן השנים ופתאום כולם "מציקים" מסביב נו, מתי כבר תתחילו?
אז התחלנו.
החלטנו שמכיוון שלי אין 'בעיה' נעשה את זה באופן טבעי...בלי הורמונים בלי שטויות, מקסימום תה סיני

בדיקות בדיקות בדיקות בדיקות ופתאום יש ביצית שווה שאיבה:)
אז שאבנו
ואז מחכים לראות אם יש עובר
יש ואפילו יפה- 7 תאים
אז צריך להחזיר אחרי יומיים
החזרנו ועכשיו מחכים 12 ימים
היום זה היום ה-12
מצטערים, התוצאה שלילית אין הריון.

מוזר כמה זה עצוב לי, בכלל לא הייתי כמהה לזה כמו נשים שאני רואה או שומעת,
מהכתוב לעיל אתם גם רואים שאני לא מי-יודע-מה מבינה בכל הפרטים האלה של מספרים ומדידות.
עצוב עצוב, תכף שבת ואז שבועות
טוב, הפריה ראשונה...רק לא הבנתי למה? מה הסיבות לאי הצלחת הפריה?
אין לי רופא פרטי אז אני לא חופרת כל דבר ומסמסת לו- למרות שכל כך היה בא לי...

שבת שלום
אחת_שהצליח_לה*
הצטרפות: 26 מאי 2012, 12:19

הפריה מלכותית

שליחה על ידי אחת_שהצליח_לה* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שלום לך, נתקלתי במקרה בהודעה שלך והרגשתי צורך לענות, לשתף אותך בכך שיש לי שני ילדים מהפריה - אחרי שבע הפריות.
אני זוכרת את ימי ה-12, כשהייתי מתקשרת למכון והאחות היתה מודיעה לי בקול נכאים ש"לצערי העוברים שלך לא שרדו". הלב שוקע כל פעם מחדש. זה ממש אבל, כי עושים הכנות, מחכים ומפנטזים, ובסוף זה לא קורה.
אז קודם כל אני איתך בצער שלך. מזדהה וזוכרת.
יש רופאים שאפשר לסמס להם (לי לא היה כזה), במחשבה לאחור אולי הייתי בוחרת רופא כזה, נגיש.
לדעתי (אני מרפאה אלטרנטיבית) טוב את עושה שלא התחלת מיד לקחת הורמונים.
הסיבות לאי הצלחה רבות - זה תלוי גיל, איכות ביציות, איכות זרע, מצב הרחם, וגם קצת מזל - יש המון סיבות ובדרך כלל רופאי ההפריה מכירים את כולן.
תחשבי שאמנם הכשלון כואב, אבל מצד שני גם מאפשר לרופא להתקרב יותר למקור הבעיה אצלכם ואולי לשנות טקטיקה. אז יש בו איזה משהו קצת חיובי. הוא למעשה מקדם אותך לעבר הצלחה.
הכי הכי חשוב - להילחם ולא להתייאש, להחליט שבסוף יהיה תינוק, כך או אחרת, ולהיות מוכנים לדרך הזאת - עם האכזבות שאולי יגיעו (ואולי לא), לא לוותר ולהתחיל כל פעם מחדש. תנשמי עמוק, וצאי שוב לדרך עם כוחות.
אני גלשתי הרבה ושאבתי הרבה מידע מפורומים באינטרנט, מניסיון של בנות אחרות, אבל אני יודעת שלא לכל אחת זה מתאים.
בהצלחה בפעם הבאה!
?*
הצטרפות: 16 פברואר 2005, 00:08
דף אישי: הדף האישי של ?*

הפריה מלכותית

שליחה על ידי ?* »

תודה רבה , את מקסימה ומחזקת.
אני מתחילה וממש מאמינה שבסוף יהיו לנו ילדים משלנו- בעזרת השם.
הכל לטובה , אני רואה בזה זכות
פשוט היה לי מוזר שיותר האיצו בי מאשר עשיתי זאת לבד ופתאום ההרגשה הזאת... אנחנו מאחורי זה.
תודה על העידוד ועל כל המילים החמות:)
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”