איילת מק
-
איילת_מק*
- הצטרפות: 16 יוני 2008, 15:05
- דף אישי: הדף האישי של איילת_מק*
איילת מק
כאן אני כנראה נפטרת מסימן השאלה אחרי השם שלי.
אם כבר אז כדאי שאכתוב כבר משהו אינפורמטיבי עליי ועל המשפחה שלנו.
ארי כעת בן 9 חודשים ובנתיים טבעוני. למה בנתיים? כי בן זוגי ואני עוד לא החלטנו מה יעלה בגורל תזונתו של ארי, ולכן גם איך יחרץ גורלן של מספר חיות נוספות.
אני טבעונית אך בן זוגי לא, ושיחת האם בשר, חלב וביצים הם בריאים/נחוצים וכו' עדיין לא התקיימה. בנתיים ארי יונק, אוכל קטניות ודגנים מלאים, ירקות ופירות, וגרעינים מסויימים (חמאת בוטנים וטחינה). משלים ברזל כמו שממליצים בטיפת חלב לכל תינוק.
אז ככה הפך הפוסט הנוכחי לפוסט שקשור לתזונה. אחלו לי (ולחיות בכלל) בהצלחה בשיחה שתערך בקרוב.
אעדכן בהמשך לגבי ההחלטה,
איילת mcayelet@hotmail.com
אם כבר אז כדאי שאכתוב כבר משהו אינפורמטיבי עליי ועל המשפחה שלנו.
ארי כעת בן 9 חודשים ובנתיים טבעוני. למה בנתיים? כי בן זוגי ואני עוד לא החלטנו מה יעלה בגורל תזונתו של ארי, ולכן גם איך יחרץ גורלן של מספר חיות נוספות.
אני טבעונית אך בן זוגי לא, ושיחת האם בשר, חלב וביצים הם בריאים/נחוצים וכו' עדיין לא התקיימה. בנתיים ארי יונק, אוכל קטניות ודגנים מלאים, ירקות ופירות, וגרעינים מסויימים (חמאת בוטנים וטחינה). משלים ברזל כמו שממליצים בטיפת חלב לכל תינוק.
אז ככה הפך הפוסט הנוכחי לפוסט שקשור לתזונה. אחלו לי (ולחיות בכלל) בהצלחה בשיחה שתערך בקרוב.
אעדכן בהמשך לגבי ההחלטה,
איילת mcayelet@hotmail.com
-
מיכל_ע*
- הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*
איילת מק
הי איילת, ברוכה הבאה 
מאיזה צ'כונה את? אני בד"כ לא אגיע למפגשים כי התינוקת אצל מטפלת עד 13, אבל אשמח לבלות ביחד כשהיא חוזרת הביתה. התינוקת בת 6 ח', אנחנו גרים בבית הכרם (כבר שבועיים תמימים).
מאיזה צ'כונה את? אני בד"כ לא אגיע למפגשים כי התינוקת אצל מטפלת עד 13, אבל אשמח לבלות ביחד כשהיא חוזרת הביתה. התינוקת בת 6 ח', אנחנו גרים בבית הכרם (כבר שבועיים תמימים).
-
איילת_מק*
- הצטרפות: 16 יוני 2008, 15:05
- דף אישי: הדף האישי של איילת_מק*
איילת מק
למיכל ע,
תודה על הכנסת האורחים המהירה
אני מקריית יובל, אבל ארי ואני מאוד ניידים, לפעמים באוטובוס ולפעמים ברכב.
אם יש לך אחרה"צ פנוי אשמח להפגש בפארק לאיזה משחק כדור תינוקות ושתיית תרמוס תה. כתבי לי אם זה רלוונטי.
חשבתי מחר לקפוץ לבית הכרם הנחמדת למפגש ההחלפות בגן שחר ב-17:00.
אז אולי נתראה מוקדם מהצפוי?
תודה שוב,
איילת.
תודה על הכנסת האורחים המהירה
אני מקריית יובל, אבל ארי ואני מאוד ניידים, לפעמים באוטובוס ולפעמים ברכב.
אם יש לך אחרה"צ פנוי אשמח להפגש בפארק לאיזה משחק כדור תינוקות ושתיית תרמוס תה. כתבי לי אם זה רלוונטי.
חשבתי מחר לקפוץ לבית הכרם הנחמדת למפגש ההחלפות בגן שחר ב-17:00.
אז אולי נתראה מוקדם מהצפוי?
תודה שוב,
איילת.
-
מיכל_ע*
- הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*
איילת מק
כתבי לי אם זה רלוונטי.
בטח רלוונטי, אנחנו בד"כ יוצאות לפארק אחהצ ונשמח לחברה. אני גם מקווה להגיע מחר, אז נוכל להחליף טלפונים. אגב, את יכולה להשאיר הודעות בדף שלי, כדי להגיע אליו תקליקי על השם שלי. להתראות.
בטח רלוונטי, אנחנו בד"כ יוצאות לפארק אחהצ ונשמח לחברה. אני גם מקווה להגיע מחר, אז נוכל להחליף טלפונים. אגב, את יכולה להשאיר הודעות בדף שלי, כדי להגיע אליו תקליקי על השם שלי. להתראות.
-
עדי_ש*
- הצטרפות: 03 יוני 2008, 14:21
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ש*
איילת מק
היי איילת,
שמחנו מאד להכיר אותך ואת ארי המתוק והתרגשנו מהאפשרות לגדל יחד את הילדים. (-:
גם אני חדשה באתר ואיזה כיף שאפשר כל כך מהר ובקלות לפגוש אנשים מכאן ולהרגיש קהילתיות אמיתית.
הייתי כבר פעמיים בפגישות של מפגשים קבועים להורים וקטנטנים בירושלים וממליצה לך מאד (ראיתי שהתעניינת) להצטרף- כולן מקסימות.
לצערי אני לא יכולה להגיע מחר אז אולי נפגש במפגש ביום ראשון?
בכל מקרה, את ויהונתן מוזמנים אלינו (יכולים גם לבוא אליכם- מה שיותר נח) כדי לדבר על הגן.
להתראות בינתיים
עדי
שמחנו מאד להכיר אותך ואת ארי המתוק והתרגשנו מהאפשרות לגדל יחד את הילדים. (-:
גם אני חדשה באתר ואיזה כיף שאפשר כל כך מהר ובקלות לפגוש אנשים מכאן ולהרגיש קהילתיות אמיתית.
הייתי כבר פעמיים בפגישות של מפגשים קבועים להורים וקטנטנים בירושלים וממליצה לך מאד (ראיתי שהתעניינת) להצטרף- כולן מקסימות.
לצערי אני לא יכולה להגיע מחר אז אולי נפגש במפגש ביום ראשון?
בכל מקרה, את ויהונתן מוזמנים אלינו (יכולים גם לבוא אליכם- מה שיותר נח) כדי לדבר על הגן.
להתראות בינתיים
עדי
-
עדי_ש*
איילת מק
שבת נשמע בסדר, נדבר.
תהנו עם סבא
תהנו עם סבא
-
עדי_ש*
איילת מק
איילת (ויהונתן וארי) יקרים, מה שלומכם?
איך הולך עם ההכנות לנסיעה?
נסיעה טובה ומהנה ואם יצא- אפשר עוד להפגש לפני.
(רוצה להכיר יותר טוב את ארי המתוק, מרגישה שהקשר שלי עמו עדיין בחיתוליו... (-; )
ד"ש מרון ויובל
עדי
@}
איך הולך עם ההכנות לנסיעה?
נסיעה טובה ומהנה ואם יצא- אפשר עוד להפגש לפני.
(רוצה להכיר יותר טוב את ארי המתוק, מרגישה שהקשר שלי עמו עדיין בחיתוליו... (-; )
ד"ש מרון ויובל
עדי
@}