אורי יורמן בלוג חדש שם יבחר בקרוב
-
אורי_יורמן*
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
מכירים את זה שפעם חשבתם משהו ואז גדלתם, התפתחתם, השתניתם, ופתאום אתם כבר חושבים אחרת?
במקרה של דברים שכתבתי בבאופן - יש להם גם תיעוד! מה שמאפשר לעבור שוב ולקרוא את מה שעבר לי בראש פעם. בלי היפנוזה וכל החרטבונה הזאת.
ANYWAYS,
מוזרה לי ההרגשה של לקרוא דברים שכתבתי כאן באתר הזה, לפני 2-4 שנים. מרגיש כאילו הייתי ילד אחר שהוא אני.
מתחשק לי למחוק את בלוגיי הישנים ולנקות את החדר שלי, בבית של אתר באופן טבעי.
במקרה של דברים שכתבתי בבאופן - יש להם גם תיעוד! מה שמאפשר לעבור שוב ולקרוא את מה שעבר לי בראש פעם. בלי היפנוזה וכל החרטבונה הזאת.
ANYWAYS,
מוזרה לי ההרגשה של לקרוא דברים שכתבתי כאן באתר הזה, לפני 2-4 שנים. מרגיש כאילו הייתי ילד אחר שהוא אני.
מתחשק לי למחוק את בלוגיי הישנים ולנקות את החדר שלי, בבית של אתר באופן טבעי.
-
אורי_יורמן*
מה שמזכיר לי ציטוט נוגע ללב כל פעם מחדש, של מירב דן מהבלוג שפתחתי עם השיחרור מצה"ל
מירב דן (2008-07-21T09:35:02):
_בוקר טוב האזרח אורי
היקום מאיר לך פנים
{@{@
השם בלוג משוחרר הוא מאיר עינים למצב, ומזכיר כל רגע את תפקידו -
גם שחרור מהצבא, כמו שכתבת
אך בעיקר שחרור מכול מיני אמיתות שתתחיל להשיל,
אמן!_
מירב דן (2008-07-21T09:35:02):
_בוקר טוב האזרח אורי
היקום מאיר לך פנים
השם בלוג משוחרר הוא מאיר עינים למצב, ומזכיר כל רגע את תפקידו -
גם שחרור מהצבא, כמו שכתבת
אך בעיקר שחרור מכול מיני אמיתות שתתחיל להשיל,
אמן!_
-
אורי_יורמן*
תודה על התזכורת
-
שירי_בן_דב*
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
- דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*
אורי, בא לך שנארגן ביחד מחנה קיץ טבעונאי שוב, באיזה שהוא אתר אחר שלא מגיעים אליו פקחים? אולי ברמת הגולן באחד המעיינות או בריכות הקצינים? יש לך מושג על איזה שהוא מקום? אני רוצה להתכוונן לכיוון סוף אוגוסט עד אמצע יולי. מתי אתה בנוה איתן?
-
אורי_יורמן*
אז כמו כל בלוג טוב, בעיקר בשביל עצמי, אתחיל קצת מקורותיי בחצי השנה האחרונה
המגורים בכרמיאל ביחד עם הזוגיות ומצב הרוח, התפרקו לגמרי.
חיפשתי מקום לגור בו באיזור המרכז בתור קרקע יציבה לפני שאני בוחר מה לעשות עם עצמי.
ראיתי את מחירי השכירות בתל אביב (עדיין עולים, מתי יהיה לזה סוף?), הרגשתי שהם לא הגיוניים, כלומר, כמות הכסף הנדרשת בשכירות, גבוהה לעין שיעור מהתמורה שתל אביב נותנת.
ואז התלבטתי אם להקים "קומונה נוספת" (דורש המון עבודה בהתחלה אבל בסוף זה משתלם) http://en.wikipedia.org/wiki/File:Nammatjknoydart.jpg]או[/img] לחפש פתרון יצירתי אחר . כי את עלויות השכירות הנ"ל לא מעניין אותי לשלם.
בוקר אחד החלטתי לעשות פשוט סבב טלפונים לשאול חברים אם אפשר לגור אצלם כמה זמן עד שאתאושש. את שיחת הטלפון הראשונה עשיתי לחבר קרוב-רחוק, שמיד הסכים ושמח ששאלתי, וכך יצא שעברתי לגור איתו כמה זמן.
לא בתל אביב אך גם לא רחוק,
בעיר עממית למדי עם אחלה, אחלה שוק. ואני אוהב שווקים! בתל אביב גרתי פעם אחת ממש מעל שוק (לוינסקי), פעם אחרת 2 דקות הליכה ממנו, ובשאר הדירות תמיד הייתי במרחק אופניים קטן.
אצל החבר מאוד נהניתי מהקירבה לשוק, שכנראה היתה חסרה לי בכרמיאל. גם שם יש שוק, מאוד לא שוקק חיים. וחוץ מזה שעם השיפועים בגליל, חושבים 4 פעמים לפני שיוצאים מהבית ברגל, נגיד, לשוק. לא פלא שכמעט כולם שם עם רכב פרטי.
ANYWAYS, בוא לא נסטה מהנושא,
כמה זמן גרתי שם, נהניתי מיום-יום שלו יחסית, בלי שכ"ד על הראש והרבה זמן לעצמי.
אז באיזשהו שלב, לפני כ3 חודשים, כאילו משום מקום, צמחה לי זוגיות חדשה , עם בחורה מופלאה שהכרתי כבר הרבה זמן אבל תמיד הקשר בינינו היה רופף, והופ! פתאום שנינו רווקים, וכשהרומנטיקה החלה, שמנו לב כמה שזה היה מתבקש! וכמעט כל מי שסיפרתי לה עליה (מבין אלו שמכירות גם אתה) קלטה כמה זה חמוד ומתאים. ובקיצור אני מנסה להשוויץ כאן (כלפי עצמי.. כלומר, כלפי מי שאהיה בעוד 10 שנים כשאקרא את הבלוג הזה שוב).
היא בדיוק היתה עסוקה בלחזור לישראל משהות ארוכה בחו"ל. כלומר, בלמצוא לעצמה איפה לגור. מצאה לה לבסוף סידור מופלא בדירה מופלאה עם אישה מופלאה (שהיא גם בעלת הבית) ושני בניה הכוכבים.
אה, וגם כלב וחתול
חודש חלף, והצטרפתי אליהם,
וכך יוצא שכיום אני גר עם זוגתי, ביחד עם משפחה חד הורית מקסימה,
במה שאפשר להגדיר בתור סוג לגמרי אחר של משהו שהוא לא קומונה. או איך נאמר,
Phrases]כמעט, אבל לא בדיוק, לחלוטין לא כמו דירת רווקים תל אביבית from The Hitchhiker's Guide to the Galaxy[/po]
(ולא רק כי המיקום הוא דווקא חיפה)
וככה בלי שהספקתי לומר ג'ק רובינסון או אפילו לא ניקולסון,
מצאתי את עצמי תוך חודשיים גר עם בת זוג, מגדלים שני תאומים בני 4,
וזאת בניגוד מוחלט לכל חוקי הפיסיקה.
ואם כבר להשוויץ בפתיחות הדעת המגניבה של שתי הנשים שגרות כאן (זוגתי שתחיה, ובעלת הבית שתחיה גם כן),
אז רציתי לציין שזוגתי ואני לא משלמים שכירות, אלא גרים תמורת בארטר קל ופשוט.
(זה מתקשר קצת לנושא המעגל שריכזתי ביום העיון האחרון)
המגורים בכרמיאל ביחד עם הזוגיות ומצב הרוח, התפרקו לגמרי.
חיפשתי מקום לגור בו באיזור המרכז בתור קרקע יציבה לפני שאני בוחר מה לעשות עם עצמי.
ראיתי את מחירי השכירות בתל אביב (עדיין עולים, מתי יהיה לזה סוף?), הרגשתי שהם לא הגיוניים, כלומר, כמות הכסף הנדרשת בשכירות, גבוהה לעין שיעור מהתמורה שתל אביב נותנת.
ואז התלבטתי אם להקים "קומונה נוספת" (דורש המון עבודה בהתחלה אבל בסוף זה משתלם) http://en.wikipedia.org/wiki/File:Nammatjknoydart.jpg]או[/img] לחפש פתרון יצירתי אחר . כי את עלויות השכירות הנ"ל לא מעניין אותי לשלם.
בוקר אחד החלטתי לעשות פשוט סבב טלפונים לשאול חברים אם אפשר לגור אצלם כמה זמן עד שאתאושש. את שיחת הטלפון הראשונה עשיתי לחבר קרוב-רחוק, שמיד הסכים ושמח ששאלתי, וכך יצא שעברתי לגור איתו כמה זמן.
לא בתל אביב אך גם לא רחוק,
בעיר עממית למדי עם אחלה, אחלה שוק. ואני אוהב שווקים! בתל אביב גרתי פעם אחת ממש מעל שוק (לוינסקי), פעם אחרת 2 דקות הליכה ממנו, ובשאר הדירות תמיד הייתי במרחק אופניים קטן.
אצל החבר מאוד נהניתי מהקירבה לשוק, שכנראה היתה חסרה לי בכרמיאל. גם שם יש שוק, מאוד לא שוקק חיים. וחוץ מזה שעם השיפועים בגליל, חושבים 4 פעמים לפני שיוצאים מהבית ברגל, נגיד, לשוק. לא פלא שכמעט כולם שם עם רכב פרטי.
ANYWAYS, בוא לא נסטה מהנושא,
כמה זמן גרתי שם, נהניתי מיום-יום שלו יחסית, בלי שכ"ד על הראש והרבה זמן לעצמי.
אז באיזשהו שלב, לפני כ3 חודשים, כאילו משום מקום, צמחה לי זוגיות חדשה , עם בחורה מופלאה שהכרתי כבר הרבה זמן אבל תמיד הקשר בינינו היה רופף, והופ! פתאום שנינו רווקים, וכשהרומנטיקה החלה, שמנו לב כמה שזה היה מתבקש! וכמעט כל מי שסיפרתי לה עליה (מבין אלו שמכירות גם אתה) קלטה כמה זה חמוד ומתאים. ובקיצור אני מנסה להשוויץ כאן (כלפי עצמי.. כלומר, כלפי מי שאהיה בעוד 10 שנים כשאקרא את הבלוג הזה שוב).
היא בדיוק היתה עסוקה בלחזור לישראל משהות ארוכה בחו"ל. כלומר, בלמצוא לעצמה איפה לגור. מצאה לה לבסוף סידור מופלא בדירה מופלאה עם אישה מופלאה (שהיא גם בעלת הבית) ושני בניה הכוכבים.
אה, וגם כלב וחתול
חודש חלף, והצטרפתי אליהם,
וכך יוצא שכיום אני גר עם זוגתי, ביחד עם משפחה חד הורית מקסימה,
במה שאפשר להגדיר בתור סוג לגמרי אחר של משהו שהוא לא קומונה. או איך נאמר,
Phrases]כמעט, אבל לא בדיוק, לחלוטין לא כמו דירת רווקים תל אביבית from The Hitchhiker's Guide to the Galaxy[/po]
(ולא רק כי המיקום הוא דווקא חיפה)
וככה בלי שהספקתי לומר ג'ק רובינסון או אפילו לא ניקולסון,
מצאתי את עצמי תוך חודשיים גר עם בת זוג, מגדלים שני תאומים בני 4,
וזאת בניגוד מוחלט לכל חוקי הפיסיקה.
ואם כבר להשוויץ בפתיחות הדעת המגניבה של שתי הנשים שגרות כאן (זוגתי שתחיה, ובעלת הבית שתחיה גם כן),
אז רציתי לציין שזוגתי ואני לא משלמים שכירות, אלא גרים תמורת בארטר קל ופשוט.
(זה מתקשר קצת לנושא המעגל שריכזתי ביום העיון האחרון)
-
אורי_יורמן*
מתי אתה בנוה איתן?
מחר. באמת!
מחר. באמת!
-
אורי_יורמן*
פעם הבאה אכתוב קצת על חיפה . מבטיח. בעיקר דברים מעניינים.
וואו! נשמע מדהים! וכל הכבוד לכל המעורבים על האומץ האדירלעשות את מה שטוב לכם.
-
נותנת_אור*
- הצטרפות: 26 אפריל 2011, 22:09
- דף אישי: הדף האישי של נותנת_אור*
היי אורי, שתמשיכו להנות ולעשות את הדברים בדרך שלכם ! (ומי ייתן ותזכו לפירגון ותמיכה ואהבה לאורך כל הדרך
)
זוגתי ואני לא משלמים שכירות, אלא גרים תמורת בארטר קל ופשוט
אני מרגישה שיוקר המחייה הופך להיות אישיו גדול מאוד (עבורי לפחות, אישה-נערה גדולה, בצעדים ראשונים של אחריות כלכלית מלאה). זה משמח לשמוע שיש חלופות אחרות...
יש לך איזו מסקנה מהעבודה האידיאלית עבורך? האם אתה מרגיש שבאמת מה שעושה לך טוב זה הדבר שגם יחזיק אותך בהמשך? אולי אתה בוחר פשוט בלחיות יותר את ההווה שלך? (כי משתמע מפה, שדברים מסתדרים). ואם זה לא המקום אז בבקשה תסיר או שלא תגיב.
הכי אהבתי את: כאילו משום מקום, צמחה לי זוגיות חדשה
הפתעות נעימות כל כך. איזה כיף
זוגתי ואני לא משלמים שכירות, אלא גרים תמורת בארטר קל ופשוט
אני מרגישה שיוקר המחייה הופך להיות אישיו גדול מאוד (עבורי לפחות, אישה-נערה גדולה, בצעדים ראשונים של אחריות כלכלית מלאה). זה משמח לשמוע שיש חלופות אחרות...
יש לך איזו מסקנה מהעבודה האידיאלית עבורך? האם אתה מרגיש שבאמת מה שעושה לך טוב זה הדבר שגם יחזיק אותך בהמשך? אולי אתה בוחר פשוט בלחיות יותר את ההווה שלך? (כי משתמע מפה, שדברים מסתדרים). ואם זה לא המקום אז בבקשה תסיר או שלא תגיב.
הכי אהבתי את: כאילו משום מקום, צמחה לי זוגיות חדשה
הפתעות נעימות כל כך. איזה כיף
-
יעלפו_מהמושב*
- הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21
- דף אישי: הדף האישי של יעלפו_מהמושב*
מתחשק לי למחוק את בלוגיי הישנים
אבל אורי, זה מי שהיית.
אתה יודע, יש ספר אחד, שאני נורא אוהבת. וכבר כשקראתי אותו בפעם הראשונה לא יכולתי שלא להתעכב מדי כמה משפטים ולסמן בקו את האהובים עלי. כעבור שנה בערך, חזרתי לקרוא בספר, ופתאום משפטים אחרים לגמרי קפצו לי כ"דורשי הדגשה" בעוד המשפטים שסימנתי נראו לי סתומים. הבנתי אז שבכל תקופה דברים אחרים מדברים אלינו ואנחנו מדברים על דברים אחרים. אולי יש בזה גם איזו מעגליות. אבל בכל מקרה, לא למחוק. (או לפחות לשמור לעצמך). מה שאתה עכשיו הוא התוצאה של מי שהיית, וזה חשוב.
אבל אורי, זה מי שהיית.
אתה יודע, יש ספר אחד, שאני נורא אוהבת. וכבר כשקראתי אותו בפעם הראשונה לא יכולתי שלא להתעכב מדי כמה משפטים ולסמן בקו את האהובים עלי. כעבור שנה בערך, חזרתי לקרוא בספר, ופתאום משפטים אחרים לגמרי קפצו לי כ"דורשי הדגשה" בעוד המשפטים שסימנתי נראו לי סתומים. הבנתי אז שבכל תקופה דברים אחרים מדברים אלינו ואנחנו מדברים על דברים אחרים. אולי יש בזה גם איזו מעגליות. אבל בכל מקרה, לא למחוק. (או לפחות לשמור לעצמך). מה שאתה עכשיו הוא התוצאה של מי שהיית, וזה חשוב.
אורי, איזה מגניב. תתחדש על ההתחדשות הזו. תענוג.
אני דווקא בעד מחיקות באתר אבל גם בעד שמירות על המחשב האישי.
תעשה חיים.
אני דווקא בעד מחיקות באתר אבל גם בעד שמירות על המחשב האישי.
תעשה חיים.
-
נקודות_ורודות_אגדיות*
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
יפה.
נשמע שאתה חי סגנון חיים לא ישראלי וזה מפתיע אותי שזה קורה בישראל (-:
נשמע שאתה חי סגנון חיים לא ישראלי וזה מפתיע אותי שזה קורה בישראל (-:
-
קרוטונית_מהמרק_הגדול*
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
@}
תתחדש על ההתחדשות הזו. תענוג.
תתחדש על ההתחדשות הזו. תענוג.
-
אורי_יורמן*
-
אורי_יורמן*
ועוד שאלה, להמשיך עם הקישורים בתוך הטקסט? זה עוזר להתחבר ל{{}}ananas]רוח הדברים arbre1287832545[/po].jpg ?
אה, סליחה, טעות בקישור,
בא לשכונה בחור חדש
אה, סליחה, טעות בקישור,
בא לשכונה בחור חדש
-
עורכת_קהילתית*
- הצטרפות: 29 אוגוסט 2008, 20:59
הי אורי,
התחדש על הבלוג החדש והמרתק.
הוספתי לך "דף בלוג" בהתחלה
התחדש על הבלוג החדש והמרתק.
הוספתי לך "דף בלוג" בהתחלה
-
טדליק_נהנאנע*
- הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*
שמחה שקפצתי לביקור.
נשמע נפלא.

נשמע נפלא.
ועוד שאלה, להמשיך עם הקישורים בתוך הטקסט? זה עוזר להתחבר לרוח הדברים ?
אני בעד שתכתוב איך שאתה מרגיש בנוח ואיך שמשמח אותך. מי שזה לא תורם לו יבין את המסר די מהר ולא ילחץ על הקישור.
אני בעד שתכתוב איך שאתה מרגיש בנוח ואיך שמשמח אותך. מי שזה לא תורם לו יבין את המסר די מהר ולא ילחץ על הקישור.
-
אהבת_עולם*
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
מסכימה עם דברי יעלפו.

-
אורי_יורמן*
ברוך הבא לחיפה, אשמח לאיזה סיבוב בשוק המקומי כמו שסיכמנו מזמן.
שמעתי שסדנת הגלידה בעץ בעיר חיפה הייתה מוצלחת.
בהצלחה!!!
שמעתי שסדנת הגלידה בעץ בעיר חיפה הייתה מוצלחת.
בהצלחה!!!
-
רוקדת_לאור_ירח*
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
טוב, דיברנו בטלפון אז כבר שמעתי את כל המשמחים האלה... בכל מקרה תמיד כיף לקרוא מה שאתה כותב ולשמוח שנית.
-
אורי_יורמן*
כל כך הרבה חמודות מפרגנות לי - סימן שאני צריך לכתוב יותר
-
אלה_לי_לה*
- הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20
- דף אישי: הדף האישי של אלה_לי_לה*
-
אורי_יורמן*
יש דברים שאי אפשר לא להנות מהם
שיתפתי את הלינק הזה כבר כמה פעמים, תודה
שיתפתי את הלינק הזה כבר כמה פעמים, תודה
-
אורי_יורמן*
הרהורים על כסף
-
אורי_יורמן*
כבר המון זמן שאני מתפרנס בעיקר מצמצום הוצאות
וזה עובד לא רע,
אך לאחרונה היו לי קצת הוצאות ואני מרגיש שהכסף מתחיל להיגמר לי.
לכאורה מלחיץ, אבל בעצם מדובר באתגר די פשוט - להוסיף הכנסה של... נגיד... 1000 ש"ח נוספים בחודש?
שזה בעצם כמו להשיג 100 שקל פעמיים בשבוע, או 650 שקל שלוש פעמים בחודשיים.
היום הלכתי למרכז חורב לנסות את מזלי בג'אגלינג עם כובע מונח על הריצפה
המקום לא היה הומה במיוחד, אבל נהניתי מאוד מהג'אגלינג (אחרי הכל, זה גם תחביב שלי), מהאתגר, מהעוברים ושבים, ומהקצת כסף שבכל זאת הרווחתי בחצי שעה.
אז חשבתי על זה.. 100 שקל פעמיים בשבוע_ , אפשר פשוט פעמיים בשבוע למצוא מקום קצת יותר הומה, אולי ליד בתי המלון במרכז הכרמל, לשים כובע על הריצפה, YAW8]לעשות ג'אגלינג להנאתי , ולחזור הביתה אחרי שהרווחתי 100 שקל. ייקח שעתיים-שלוש? שעה? כמה שייקח.
איכשהו בראש שלי זה מצטייר כרעיון דומה לעיקרון של חומוסיה - פותחים בבוקר, וחוזרים הביתה כשנגמר הסיר
אה, ו...
כרגיל,
יש באוויר גם דיבורים על הקמת עסק חדש.
זה כל כך "כרגיל", שאפילו העירו לי על זה היום.. שאני מדבר על זה יותר מדי, ושזה נשאר רק בשלב הדיבורים.
אבל הפעם נראה לי שזה רציני.
למה רציני?
הרעיון עוד לא לגמרי מגובש (אנחנו עדיין בשלב סיעור מוחות ובניית תכנית עסקית), אבל נראה שזה יהיה בתחום של אוכל טבעוני אורגני, דבר שקצת חסר בחיפה, בלשון המעטה.
וזה עובד לא רע,
אך לאחרונה היו לי קצת הוצאות ואני מרגיש שהכסף מתחיל להיגמר לי.
לכאורה מלחיץ, אבל בעצם מדובר באתגר די פשוט - להוסיף הכנסה של... נגיד... 1000 ש"ח נוספים בחודש?
שזה בעצם כמו להשיג 100 שקל פעמיים בשבוע, או 650 שקל שלוש פעמים בחודשיים.
היום הלכתי למרכז חורב לנסות את מזלי בג'אגלינג עם כובע מונח על הריצפה
המקום לא היה הומה במיוחד, אבל נהניתי מאוד מהג'אגלינג (אחרי הכל, זה גם תחביב שלי), מהאתגר, מהעוברים ושבים, ומהקצת כסף שבכל זאת הרווחתי בחצי שעה.
אז חשבתי על זה.. 100 שקל פעמיים בשבוע_ , אפשר פשוט פעמיים בשבוע למצוא מקום קצת יותר הומה, אולי ליד בתי המלון במרכז הכרמל, לשים כובע על הריצפה, YAW8]לעשות ג'אגלינג להנאתי , ולחזור הביתה אחרי שהרווחתי 100 שקל. ייקח שעתיים-שלוש? שעה? כמה שייקח.
איכשהו בראש שלי זה מצטייר כרעיון דומה לעיקרון של חומוסיה - פותחים בבוקר, וחוזרים הביתה כשנגמר הסיר
אה, ו...
כרגיל,
יש באוויר גם דיבורים על הקמת עסק חדש.
זה כל כך "כרגיל", שאפילו העירו לי על זה היום.. שאני מדבר על זה יותר מדי, ושזה נשאר רק בשלב הדיבורים.
אבל הפעם נראה לי שזה רציני.
למה רציני?
- כי יש לי רצון להתקרקע קצת
- כי השותפות לעסק בעלות מוטיבציה ויש כימיה לא רעה בכלל
הרעיון עוד לא לגמרי מגובש (אנחנו עדיין בשלב סיעור מוחות ובניית תכנית עסקית), אבל נראה שזה יהיה בתחום של אוכל טבעוני אורגני, דבר שקצת חסר בחיפה, בלשון המעטה.
-
אורי_יורמן*
שוב חוזר לי החשק למחוק את בלוגיי הישנים
מתוך תחושה חזקה, לפיה, מקריאה של דברים שכתבתי כאן לפני שנים, הקוראים עלולים לקבל מצג שווא לגבי דעותיי בנושאים כאלו ואחרים, שעברו כבר מספר עדכוני-גירסא מאז
מתוך תחושה חזקה, לפיה, מקריאה של דברים שכתבתי כאן לפני שנים, הקוראים עלולים לקבל מצג שווא לגבי דעותיי בנושאים כאלו ואחרים, שעברו כבר מספר עדכוני-גירסא מאז
-
תפילה_לאם
- הצטרפות: 10 אוקטובר 2012, 21:28
- דף אישי: הדף האישי של תפילה_לאם
אולי עדיף פשוט לעדכן. כך יישאר לך (ולנו) התיעוד, וגם נדע מה דעותיך היום, ואפילו אפשר יהיה לראות את התהליך מאז עד עתה.
נכון. חבל למחוק.
דף-למחיקה ?
בלוג שחי פחות מחודש
בלוג שחי פחות מחודש
-
אישה_במסע*
- הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55
חבל.
צילי, אני חושבת שחלק לא קטן מהדפים שאת מעלה למחיקה הם דפים שכדאי להשאיר, שרשמו בהם כבר שכדאי להשאיר, למה? אני ממש מרגישה שבשם הסדר והארגון את זורקת דברים נחוצים וטובים. ועוד בנושאי הליבה! למה? זה שדף הוא קצר זו סיבה למחוק אותו? באמת שאם היה לי כוח וזמן ואם הייתי מרגישה פה בבית הייתי נאבקת על זה שתפסיקי לנסות לזרוק לזבל דפים טובים ומצויינים.
צילי, אני חושבת שחלק לא קטן מהדפים שאת מעלה למחיקה הם דפים שכדאי להשאיר, שרשמו בהם כבר שכדאי להשאיר, למה? אני ממש מרגישה שבשם הסדר והארגון את זורקת דברים נחוצים וטובים. ועוד בנושאי הליבה! למה? זה שדף הוא קצר זו סיבה למחוק אותו? באמת שאם היה לי כוח וזמן ואם הייתי מרגישה פה בבית הייתי נאבקת על זה שתפסיקי לנסות לזרוק לזבל דפים טובים ומצויינים.
בעד השארת הדף באתר. היי אורי.
גם אני בעד השארת הדף ודפים כגון זה