שקט חם

אנונימי

שקט חם

שליחה על ידי אנונימי »

דף בית אישי
יפה שאפשר לערוך מחדש, כמו להתחיל דף חדש באמת בחיים. נקי. ריק.
מחדשת את הקשר אחרי תקופה לא קלה, ויש חדשות טובות.
שקט_חם*
הצטרפות: 23 יולי 2005, 22:10
דף אישי: הדף האישי של שקט_חם*

שקט חם

שליחה על ידי שקט_חם* »

ומכיוון שהזמנתי לבקר...

שמי מור, אמא לשי, כבר בת שנתיים, ואנחנו פוסעות בנתיב חדש של חיים, גדלות ומגלות.
לפני כמה חודשים "נגמר" לשי המשפחתון (שהיתה בו מגיל 8 חודשים, 3 שעות ביום), ומאז היא אתי. אינטנסיביות של 24 שעות, למעט השעות שאני מלמדת יוגה או, פעם ב, מטפלת במים, ווטסו.

בהתחלה מאוד פחדתי, אבל אחרי שהתרגלתי נראה לי מוזר ולא טבעי לשלוח ילד בגילה לגנון D-: פתאום נפתחתי ממש לחינוך ביתי, למרות שאצלנו החוץ והטבע משחקים תפקיד הרבה יותר נכבד מהבית @},מה זה עושה לי, מה זה דורש ואילו תגמולים מונחים בצידו.

המודעות, הבחירה והשקט הפכו והופכים לידידים קרובים. מרגישה שהשינוי שאני עברתי ועוברת, משותף לרבים אחרים, ויחד באמת משתנה הנוף החינוכי וההוויתי בעולם. לאט לאט אבל בטוח.
כיום מתגוררות (עם יולי הכלבה, טאו ופאי החתולים, דגים וזוג ארנבות) בתל יוסף, עמק חרוד (למרגלות הגלבוע), ואני מוכנה ופתוחה להכירויות חדשות, לקשרים, לקרבה.

הרבה אהבה ואור
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שקט חם

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

הי שקט חם,
נשמעת התחלה מרגשת. המון בהצלחה.:)
מור_וקנמון*
הצטרפות: 23 פברואר 2004, 03:08
דף אישי: הדף האישי של מור_וקנמון*

שקט חם

שליחה על ידי מור_וקנמון* »

הי, גם אני מור וגם מהעמק (במקור...)
בהצלחה בהתחלות החדשות @}
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שקט חם

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

וואי! שקט חם, את עוד פה?! לקרוא ולא להאמין... אותן התחנות: נאות סמדר, לוטן, כרגע בגולן אבל עדיין באי-שקט מסויים, של טרם "גפנו ותאנתו".הלוואי עלי משפחה מורחבת, אהבה בלי תנאים והגבלות, יותר ממאהב אחד, יותר מאמא אחת לילדים...בדיוק דיברתי על אפשרות של יחסים "פתוחים" עם ידיד חדש. נורא מפתה, אבל בהחלט מזמין אתגר ,אולי בלתי אפשרי במציאות? חלום משותף שאנחנו מנסים לרדת לעומקו, לא מפחדים מן האתגר ודווקא מתרגשים מאי-הודאות ומהאפשרות לתהות ולטעות...

-
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”