חיים בצל הפחד לחלות
-
ניחוח אדמה אחרי הגשם
- הצטרפות: 20 אוקטובר 2007, 21:26
- דף אישי: הדף האישי של ניחוח אדמה אחרי הגשם
Re: חיים בצל הפחד לחלות
שמחה מאד לשמוע שהכל בסדר !!!
-
חרדתית
שבוע טוב
מה שלום כולם?
מתקרב חג. איך אתם?
אני שלחתי כרגע את התוצאות לרופא ממתינה שהוא יגיב
במקביל סימסתי לפסיכולוגית שהמליצו לי מהקופה מחכה שהיא תחזור אליי. מקווה שהיא עושה טיפול CBT
די הגיע זמן לטפל בעצמי. אומנם טיפול תרופתי עוזר אבל כשיש טריגר זה לא. ואני חייבת ללמוד לשנות את המחשבה שלי!!!
לא כל כאב הראש זה אסון ולא כל לימפה נפוחה זה אסון
שבוע טוב
מה שלום כולם?
מתקרב חג. איך אתם?
אני שלחתי כרגע את התוצאות לרופא ממתינה שהוא יגיב
במקביל סימסתי לפסיכולוגית שהמליצו לי מהקופה מחכה שהיא תחזור אליי. מקווה שהיא עושה טיפול CBT
די הגיע זמן לטפל בעצמי. אומנם טיפול תרופתי עוזר אבל כשיש טריגר זה לא. ואני חייבת ללמוד לשנות את המחשבה שלי!!!
לא כל כאב הראש זה אסון ולא כל לימפה נפוחה זה אסון
שבוע טוב
-
מזדמנת
שבוע טוב וחג שמח,
איזה צעד חשוב ויפה זה שפנית גם לרופא וגם לפסיכולוגית. זה מראה שאת באמת קשובה לעצמך ורוצה שינוי, וזה מרגש ומשמח לקרוא את זה.המשפט שכתבת על כאב ראש ולימפה נפוחה זה בדיוק הזרע לשינוי מחשבתי. את כבר רואה את זה, וזה המון.הלוואי שהפסיכולוגית תחזור אלייך מהר ושתרגישי בידיים טובות. מגיע לך ללוות את עצמך ברוך ובאמון.
איזה צעד חשוב ויפה זה שפנית גם לרופא וגם לפסיכולוגית. זה מראה שאת באמת קשובה לעצמך ורוצה שינוי, וזה מרגש ומשמח לקרוא את זה.המשפט שכתבת על כאב ראש ולימפה נפוחה זה בדיוק הזרע לשינוי מחשבתי. את כבר רואה את זה, וזה המון.הלוואי שהפסיכולוגית תחזור אלייך מהר ושתרגישי בידיים טובות. מגיע לך ללוות את עצמך ברוך ובאמון.
-
חרדתית
בוקר טוב
איך עבר החג והחופש? מה מפלס החרדה?
אצלי היה שבוע כיפי מלא מנוחה

איך עבר החג והחופש? מה מפלס החרדה?
אצלי היה שבוע כיפי מלא מנוחה
-
ירדן
הדף הזה מדהים
תמיד חוזרת אליו כבר 7,8 שנים
מבינה שאני לא לבד
תמיד חוזרת אליו כבר 7,8 שנים
מבינה שאני לא לבד
-
ניחוח אדמה אחרי הגשם
היי
מה שלומך?
אני עדיין עם החרדות, הן תמיד ברקע... בדיוק קראתי ספר בכלל על נושא אחר והיה שם סיפור מלחיץ על מישהי חולה עם המון פרטים קשוחים. בא לי שתהיה אזהרת טריגר על ספרים... כמו שלשמחתי נהיה פופולרי בכל מיני מקומות באינטרנט.
אני עדיין עם החרדות, הן תמיד ברקע... בדיוק קראתי ספר בכלל על נושא אחר והיה שם סיפור מלחיץ על מישהי חולה עם המון פרטים קשוחים. בא לי שתהיה אזהרת טריגר על ספרים... כמו שלשמחתי נהיה פופולרי בכל מיני מקומות באינטרנט.
-
חרדתית
ואו את כל כך צודקת!!!! אני נמנעת מכל דבר שמזכיר מחלות אחרת זה נשאר אצלי בזכרון ואני מתחילה לפתח ממש תסמינים אני ממש משתדלת לעבוד על עמצי אבל זה לא פשוט. החרדות שם 
-
חרדתית
האמת שאני בתקופה קצת פחות טובה אנרגטית. גם חרדות בריאות וגם החלפתי לפני כחצי שנה עבודה עזבתי מקום שעבדתי בו מעל שנה ואומנם התקדמתי בשכר אבל תפקיד משעמם אותו לא מאתגר דבר שלא מוסיף לחרדות שגם ככה קיימות. מרוקנת נפשית פיזית רוחנית. סתם רציתי לפרוק 
-
ניחוח אדמה אחרי הגשם
רוצה לספר עוד? מעניין למה זה שהעבודה משעממת מעורר עוד חרדות?
וחיבוק...
וחיבוק...
-
חרדתית
הי ברגע שמשעמם ולא מאתגר אז הראש שלך פנוי למחשבות ומה קורה אז? חרדות. כשאת עסוקה יש לך פחות זמן לחשוב. אך לצערי אני משועממת והזמן לא עובר לי.
-
חרדתית
בוקר טוב. בחזרה להיפוכונדריה
אני בחרדה לצערי הרב שוב. לפני כשבוע הרגשתי בלוטת לימפה קטנה נפוחה לעד האוזן. כמובן בתור היפוכנדרית קיבלתי התקף חרדה הכל כולל הכל. כאבי באן סחרחורת זעה קרה. יום למחרת זה גם התחיל לכאוב והרגיש לי חם. יום למחרת הכאב עבר וכשבדקתי 3 ימים אחרי ראיתי שעבר וכמובן שהיתי מאושרת עד הגג. ואתמול בערב שוב הרגשתי כאב וכשנגעתי הרגשתי אותה שוב. וזה כואב. אני החלטתי שאני לא נוגעת בה כמה ימים. כמובן שאם זה לא יעבור (אני בטוחה שזה יעבור) אלך לרופא. אני זוכרת שגם לבת שלי הטנה לפני כשנה התנפחו לימפות וכאב לה והרופא אמר שלא להיות בלחץ כי ברגע שזה כואב מדובר בזיהום או וירוס והגוף נלחם וזה טוב. אומנם שלח אותה לבדיקות דם אבל אני זוכרת שלקח איזה חודש עד שזה עבר. אני יודעת שזה לא משהו שמלחיץ וזה יעבור אבל הגוף שלי מגיב אחרת . קרה למשהו? כמה זמן לקח עד שזה עבר? אוף אוף אני שונאת שאני נכנעת לחרדה. שבוע טוב רגוע ונטול חרדות
-
ניחוח אדמה אחרי הגשם
היי חרדתית, בדיוק חברה שלי הייתה עם איזה וירוס גרון וסיפרה שהתנפחו לה בלוטות הלימפה, זה עבר לה מהר והכל בסדר, רק וירוס. שולחת לך רוגע ובריאות! מבינה אותך מאד...
אני גם בטוחה לגמרי שיעבור לך והכל בסדר גמור. הגוף הוא דינמי ודברים קורים בו... יכול להיות שזה פשוט משהו ויראלי שעובר צ'יקצ'אק.
משתפת מצידי שאני בחרדות שיש לי סוכר גבוה (גבולי בבדיקת דם שעשיתי לפני יותר משנה).
וגם מאז ומתמיד אפילו בגיל 20 כולסטרול גבוה
הבעיה שאני ממש חוששת מבדיקות. גם מהבדיקה עצמה (פוביה מבדיקת דם) וגם מההמתנה לתוצאות וגם מהתוצאות עצמן. אז אני פשוט לא עושה כלום... ונמצאת בחרדת רקע מתמדת/הכחשה...
אני כן יותר מרגישה בנוח עם רפואה אלטרנטיבית אז הולכת לדיקור תומך כזה. אבל כל הגישה של הרפואה הרגילה מעוררת בי חרדות... כל הבדיקות התקופתיות שמחפשות מה השתבש או עלול להשתבש... לא יודעת מה לעשות כבר. לא עושה כמעט שום בדיקות... אבל מצד שני כשאני כן עושה והכל בסדר אז זה מאד מרגיע... כלומר, עד החשש הבא.
אני גם בטוחה לגמרי שיעבור לך והכל בסדר גמור. הגוף הוא דינמי ודברים קורים בו... יכול להיות שזה פשוט משהו ויראלי שעובר צ'יקצ'אק.
משתפת מצידי שאני בחרדות שיש לי סוכר גבוה (גבולי בבדיקת דם שעשיתי לפני יותר משנה).
וגם מאז ומתמיד אפילו בגיל 20 כולסטרול גבוה
הבעיה שאני ממש חוששת מבדיקות. גם מהבדיקה עצמה (פוביה מבדיקת דם) וגם מההמתנה לתוצאות וגם מהתוצאות עצמן. אז אני פשוט לא עושה כלום... ונמצאת בחרדת רקע מתמדת/הכחשה...
אני כן יותר מרגישה בנוח עם רפואה אלטרנטיבית אז הולכת לדיקור תומך כזה. אבל כל הגישה של הרפואה הרגילה מעוררת בי חרדות... כל הבדיקות התקופתיות שמחפשות מה השתבש או עלול להשתבש... לא יודעת מה לעשות כבר. לא עושה כמעט שום בדיקות... אבל מצד שני כשאני כן עושה והכל בסדר אז זה מאד מרגיע... כלומר, עד החשש הבא.
-
חרדתית
הכי מבינה אותך! רק המחשבה שאני אצטרך ללכת עם זה לרופא מלחיץ אותי. מלחיץ אותי שזה לא יעבור. לגבי כולסטרול גם לי יש גבוההKדעתי זה תורשתי. תזונאית המליצה לי לקחת נוסטרול זה תוסף טבעי. התחלתי לפני כחודש אני אצטרך לעשות בדיקות דם בשביל לוודא שזה משפיע. ולגבי סוכר מה את יכולה לעשות? אולי לשנות תזונה? מה הרופא אמר אחרי שהגיעו הבדיקות?
לגבי אני יודעת שאני חייבת להרגע כרגע זה מצב נתון יש לי בלוטה לימפה שכואבת כנראה משהו ויראלי. אין לי שליטה על זה ואני חייבת להמתין לפחות 5 ימים על מנת להבין אם זה עובר או לא. אז כרגע אין לי מה לעשות ולהיות בחרדה זה גם לא יעזור ולא ישנה שום דבר. אני מבינה הכל אך לצערי לא שולטת במחשבות שלי ובחרדה. למרות שנראה לי שעם הגיל זה כן עוזר לחשוב ככה . אוף אני מקנא באנשים שלא סובלים מחרדה ומחרדת בריאות ולא מתרגשים מכל דבר כזה. חברה שלי בטח היתה אומרת לעצמה טוב יש לי לימפה קטנה כנראה ותיכף היא תעבור. אני לעומתה כבר ממציאה מחלות הכי גרועות שיכולות להיות
לגבי אני יודעת שאני חייבת להרגע כרגע זה מצב נתון יש לי בלוטה לימפה שכואבת כנראה משהו ויראלי. אין לי שליטה על זה ואני חייבת להמתין לפחות 5 ימים על מנת להבין אם זה עובר או לא. אז כרגע אין לי מה לעשות ולהיות בחרדה זה גם לא יעזור ולא ישנה שום דבר. אני מבינה הכל אך לצערי לא שולטת במחשבות שלי ובחרדה. למרות שנראה לי שעם הגיל זה כן עוזר לחשוב ככה . אוף אני מקנא באנשים שלא סובלים מחרדה ומחרדת בריאות ולא מתרגשים מכל דבר כזה. חברה שלי בטח היתה אומרת לעצמה טוב יש לי לימפה קטנה כנראה ותיכף היא תעבור. אני לעומתה כבר ממציאה מחלות הכי גרועות שיכולות להיות
ואם יש סוכר\ כולסטרול גבוה אין לזה אפקט מוחשי על חיי היומיום? את לא יכולה מתוך התחושה הפנימית של הגוף להרגיש שמשהו לא מאוזן?
פתאום חשבתי על זה שאולי יש ערכה ביתית לבדוק את הדברים האלה, כמו בדיקות קורונה... גיגלתי ובאמת יש! אפשר להזמין מהאינטרנט בסביבות 300 שקל. קצת יקר אבל אם זה פותר חרדה יומיומית אז נראה לי שווה 
-
ניחוח אדמה אחרי הגשם
תודה לאורה ! אני חושבת שאני באמת צריכה יותר לסמוך על הגוף שלי ולהירגע. לפעמים יש לי תחושה של נפילת סוכר אם לא אכלתי הרבה זמן. אני אוכלת לעתים יותר קרובות מחלק מהאנשים, נראה לי... אבל סה"כ אני בסדר. לפעמים אני ממש נוטה לחפש בעיות. או לחילופין להתעלם מבעיות. צריכה למצוא את האיזון! ותודה על הרעיון לערכה... לא יודעת אם זה ירגיע אותי או ילחיץ
-
חרדתית
הי בנות מה שלומכן. אצלי החרדה לא עוברת. בלוטת לימפה לא עברה היא אומנם לא גדלה וגם הפסיקה לכאוב אבל היא עדיין שם
וזה מכניס אותי לחרדה. זה כבר שבועיים וחצי. קבעתי תור לרופא לשישי הבא שזה עוד 10 ימים מקווה שעד אז זה יעבור ואוכל לבטל את התור. בפנים פנימה אני מרגישה שזה כלום אבל המחשבות עולות ואם זה חס וחלילה משהו לא טוב. היא ממש פיצית אפילו לא מרגישים עיגול זה כמו בליטה קטנה בהמשך העצם של האוזן. אני מותשת ממש ככה
-
ניחוח אדמה אחרי הגשם
וואי נשמע ממש קשה עם החרדה... תנסי לסמוך על הקול הפנימי הזה שמזכיר לך שהכל בסדר.
ניסית לקחת רסקיו? זה עוזר לי מאד. וגם טיפול הומאופתי עזר לי מאד והיו לי תקופות רגועות יותר
ניסית לקחת רסקיו? זה עוזר לי מאד. וגם טיפול הומאופתי עזר לי מאד והיו לי תקופות רגועות יותר
-
חרדתית
אני מטופלת בפקסט וזב תמיד עוזר הבעיה שיש טריגר כמו עכשיו אז זה פחות עובד. מה שלום כולן. פעם דף זה היה פעיל. אני מרגישה פה כמו בבית . מקווה שיהיה סופש רגוע ללא חרדות
-
ניחוח אדמה אחרי הגשם
אני חושבת שלא נכנסים כבר הרבה אנשים לאתר באופן טבעי... אולי יש קצת קוראים שקטים אבל כותבים כמעט ולא נשארו.
אני התחלתי להתכתב עם צ'ט GPT גם על נושא חרדת בריאות והוא ממש עוזר לי האמת.
סופשבוע רגוע ונעים!
אני התחלתי להתכתב עם צ'ט GPT גם על נושא חרדת בריאות והוא ממש עוזר לי האמת.
סופשבוע רגוע ונעים!