ספק בגידה

אנונימי

ספק בגידה

שליחה על ידי אנונימי »

פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

ספק בגידה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

נתונה בסערת רגשות. משתפת כעוד ניסיון לעשות סדר בראש. לפני זמן התברר באקראי כי יש "אחרת. "לדבריו רק ברמת האפשרות התאורטית אותה גנז די מהר כי היו לו רגשי אשמה...ובכלל זה יותר "אנחנו "ופחות-היא..."אנחנו "זה הרבה בעיות. הבעיות הן בעיקר-"אני". לא מטופחת. לא מתלבשת. משימתית. נוקשה. לא ספורטיבית. ביקורתית כלפיו. מופנמת. לא כיף...וכך התפתח לו הענף של ה"אחרת"...שכמובן נגמר כבר בלי להתחיל...גם בגלל שלי מפריע וגם בגלל שלא רוצה לחצות את הקווים. כבר שנה שלא טוב לו. ועוד לא הזכרנו את הסקס שגם לא טוב...(איזו הפתעה-בגללי...)
המחשבות רצות.עד כמה אני לא.גם כשחשבתי שאני-כן,שאנחנו-כן,עם כל הלא.אבל ובעיקר צרות העין והקנאה שהתפתחה.איפה החברות והפרגון העמוק שחשתי כלפיו.איפה ההכלה ,איפה האמון,האינוסנטיות...הפכתי לנוטרת ,לנקמנית,אובססיבית,מחטטת בכל מגירה אפשרית,שוקלת גירושין ובעיקר סובלת נורא.הצילו!"
פלוניתי*
הצטרפות: 01 אוגוסט 2004, 21:36

ספק בגידה

שליחה על ידי פלוניתי* »

מנסיון ... לגלות שיש משהי אחרת זה כואב ופוגע.
גם לי נאמר לא חציתי קווים אדומים, היה שם רק רגש.. זה כואב בדיוק כמו כל בגידה..
אתם צריכים לדבר ולפתוח את הנושא ולהגיע לשורש כי אם לא זה ישב לך כל הזמן על הלב (כמו שקורה לי) ולהחליט ביחד איך ממשיכים.
אני סלחתי אבל לא שכחתי...
בהצלחה .
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

ספק בגידה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

יש מעגל כזה שנוצר, כשהבן זוג גורם לך להרגיש ״לא מספיק- השלם את החסר״, ואז מרוב תסכול וייאוש יש מין נטייה להכנס לאנטי וגם לא לנסות לשפר את הצד שלך..
כששומעים כל הזמן כמה את לא מספיק לפעמים מתעורר ייצר מרדנות כזה של ״זה מה יש״.
אבל לפעמים שווה להתעמק לתוך העניין וכן לתת משקל לדברים שמשפיעים על ההרגשה של בן זוגך כלפייך..
נכון שזה לא כיף לשמוע את הביקורת הזאת וזה כואב מאד.
אבל יש דברים שממש קל לשפר אם הם באמת יתרמו למשיכה של בן זוגך כלפייך, בעיקר כשזה דברים פשוטים.
אני לא יודעת למה המצב הוא כמו שהוא, למה בעצם את לא מטופחת/מתלבשת וכו׳? האם כי תמיד היית כזאת? או שזו תקופה (ילדים-פרנסה-לחץ-עייפות) האם חל בך שינוי משמעותי בפרמטרים האלה? כי שמעתי פעם משפט קצת מצחיק קצת עצוב..
״נשים מתחתנות בתקווה שיוכלו לשפר ולשנות את הגבר שלהן, גברים מתחתנים בתקווה שהאשה לא תשתנה...״
ולגביי הסקס, זה קלישאתי, זה רדוד ומעצבן, אבל כן, כשיש מחסור לשני הצדדים זה גורם ולתסכול ופותח פתח לפזילות החוצה..
ציל_צול*
הצטרפות: 19 יוני 2008, 11:17

ספק בגידה

שליחה על ידי ציל_צול* »

מעבירה לאתר השיתוף
משמיעה_את_קולי*
הצטרפות: 04 פברואר 2016, 23:32

ספק בגידה

שליחה על ידי משמיעה_את_קולי* »

לא יודעת אם אצליח להקל על הכאב, על העלבון על הפגיעה. אני נמצאת בצד השני. פתאום משום מקום הגיח לחיי השוממים מישהו שגרם לי להרגיש נחשקת הזכיר לי מה זה להרגיש. לשנינו היה ברור מהתחלה שלא מפרקים את הבתים. אמנם אני חסכתי לבעלי את הכאב שבידיעה. אבל מה שאני כן רוצה לומר שזו הזדמנות מדהימה לצמיחה. אני בתקופת התעוררות נפלאה מאז, עשיתי המון עבודה פנימית לבד ועם לווי. שיניתי את דפוסי התקשורת בבית. ללא קשר התחלתי להשקיע בעצמי בלבוש בספורט בהעשרה כך שגם אני מרגישה הרבה יותר טוב וגם מקבלת מחמאות. בקיצור אם ניתן להתגבר על הפגיעה ומשבר האמון קחי את זה קדימה לתקופה של התחדשות ופריחה. המון בהצלחה.
פלונית_אחת*
הצטרפות: 06 נובמבר 2003, 17:03

ספק בגידה

שליחה על ידי פלונית_אחת* »

כמי שמכירה קצת סיפורים מהז'אנר... אני חושבת שלאחר שתתגברי על העלבון, את צריכה להודות על מזלך הטוב.
אם בעלך הכיר מישהי שריגשה אותו, אבל מה שמעסיק אותו זו את, אם שיתף אותך ונתן לך צוהר למחשבותיו הכמוסות, אם הוא רוצה לשפר ולשקם את הנישואים, הרי שקיבלתם תמרור אזהרה ובדיוק בזמן כדי להישאר יחד.
במקרים רבים יגיע אחד מבני הזוג כשהוא כבר מאוהב עד מעל לראש, שכנע את עצמו שזה לעולם לא יעבוד עם בן זוגו ומציב עובדות בשטח.
אדם אינו שולט במחשבותיו או בוחר אותן ולכן רק מחשבות או רגשות אינם בגידה בעיני.
משמיעה_את_קולי*
הצטרפות: 04 פברואר 2016, 23:32

ספק בגידה

שליחה על ידי משמיעה_את_קולי* »

נסי לבקש ממנו לשנות את השיח במקום מה את לא, למה הוא רוצה לבקש ממך.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”