מאוהבת במישהי בעבודה
מאוהבת במישהי בעבודה
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אני באמת לא יודעת אם מישהו יקרא פה, אבל הרגשתי צורך להוציא על הכתב את זה.
אני באמצע שנות ה30, בזוגיות ארוכה עם אישה ויש לנו 2 ילדים.
כבר תקופה לא מבוטלת אני מאוהבת במישהי שעובדת איתי. היא גדולה ממני בעשור ובכירה ממני, אבל יש בינינו קשר טוב ואני יודעת שהיא מחבבת אותי ודואגת לי כשצריך.
כשאני רואה אותה הלב שלי דופק חזק וכשאני לא רואה אני רק מחכה לפגישה הבאה וחושבת עליה המון. היא מהממת בעיני גם חיצונית וגם פנימית.
היא כמובן לא יודעת מה אני מרגישה והיא בעצמה נשואה לגבר+...
יש ימים שהתחושה מעיקה עלי ויש ימים שזה עושה לי לי טוב. לפעמים זה גורם לי להיות עצובה גם בבית ובת הזוג שלי לא מבינה מה עובר עלי.
אני כבר לא יודעת מה לעשות, איך לצאת מהתחושות האלו ולהמשיך הלאה. אני מרגישה שזה ממש משבש לי את החיים...
אני באמת לא יודעת אם מישהו יקרא פה, אבל הרגשתי צורך להוציא על הכתב את זה.
אני באמצע שנות ה30, בזוגיות ארוכה עם אישה ויש לנו 2 ילדים.
כבר תקופה לא מבוטלת אני מאוהבת במישהי שעובדת איתי. היא גדולה ממני בעשור ובכירה ממני, אבל יש בינינו קשר טוב ואני יודעת שהיא מחבבת אותי ודואגת לי כשצריך.
כשאני רואה אותה הלב שלי דופק חזק וכשאני לא רואה אני רק מחכה לפגישה הבאה וחושבת עליה המון. היא מהממת בעיני גם חיצונית וגם פנימית.
היא כמובן לא יודעת מה אני מרגישה והיא בעצמה נשואה לגבר+...
יש ימים שהתחושה מעיקה עלי ויש ימים שזה עושה לי לי טוב. לפעמים זה גורם לי להיות עצובה גם בבית ובת הזוג שלי לא מבינה מה עובר עלי.
אני כבר לא יודעת מה לעשות, איך לצאת מהתחושות האלו ולהמשיך הלאה. אני מרגישה שזה ממש משבש לי את החיים...
-
פלוני_אלמונית_חושבת*
- הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08
מאוהבת במישהי בעבודה
קשה, קשה.... למה שלא תגידי לה את מה שאת שאת מרגישה בלב שלך? זהו סימן שהגיע הזמן לשינויים דרסטיים בחיים. תנסי, מה עבר תפסידי, אולי היא לא אוהבת את בעלה ואיתו מחוסר בררה ואומללות כמו כל הנשים שבזוגיות עם גבר. אני מציעה לך לגשת אליה עם שוקולדים או כל דבר רומנטי שאתן אוהבות ולדבר בגילוי לב. חבל לסבול ולשמןר הכל עמוק בלב.
קשה, קשה.... למה שלא תגידי לה את מה שאת שאת מרגישה בלב שלך? זהו סימן שהגיע הזמן לשינויים דרסטיים בחיים. תנסי, מה עבר תפסידי, אולי היא לא אוהבת את בעלה ואיתו מחוסר בררה ואומללות כמו כל הנשים שבזוגיות עם גבר. אני מציעה לך לגשת אליה עם שוקולדים או כל דבר רומנטי שאתן אוהבות ולדבר בגילוי לב. חבל לסבול ולשמןר הכל עמוק בלב.
-
אישה_במסע*
- הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55
מאוהבת במישהי בעבודה
אולי היא לא אוהבת את בעלה ואיתו מחוסר בררה ואומללות כמו כל הנשים שבזוגיות עם גבר
ואוו!
ואוו!
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מאוהבת במישהי בעבודה
אני כבר לא יודעת מה לעשות,
גם כאן לא יכולים להגיד לך מה לעשות. הרי זו החלטה שלך ורק שלך.
האפשרויות הן:
לבחון איתה אם אפשר פשוט לממש את האהבה בלי לפגוע בזוגיות שלך ושלה. הרי את כבר פרצת את הנורמות המקובלות של החברה.
להדחיק את האהבה לזו מהעבודה ולהתמקד במה שיש. לטפח את הזוגיות שיש לך.
אני לא מעלה את האפשרות של פרידה מבת הזוג ויצירת קשר איתה כי לא נשמע לי שאת שם.
המרגיעון, "אין לך הפרת אמונים כמו עצם ההבטחה".
הפכי כמה פעמים את המשפט הזה בראש שלך.
גם כאן לא יכולים להגיד לך מה לעשות. הרי זו החלטה שלך ורק שלך.
האפשרויות הן:
לבחון איתה אם אפשר פשוט לממש את האהבה בלי לפגוע בזוגיות שלך ושלה. הרי את כבר פרצת את הנורמות המקובלות של החברה.
להדחיק את האהבה לזו מהעבודה ולהתמקד במה שיש. לטפח את הזוגיות שיש לך.
אני לא מעלה את האפשרות של פרידה מבת הזוג ויצירת קשר איתה כי לא נשמע לי שאת שם.
המרגיעון, "אין לך הפרת אמונים כמו עצם ההבטחה".
הפכי כמה פעמים את המשפט הזה בראש שלך.
מאוהבת במישהי בעבודה
אני לא רואה אופציה שאני ניגשת אליה ומספרת לה את מה שאני מרגישה.
זה לא ששתינו רווקות ומקסימום היא תסרב (למרות שגם אז אני בטוחה שזה לא היה לי פשוט), שתינו נשואות+ ודי ברור לי שהיא לא בכיוון שלי, או של נשים בכלל. לא נראה לי לגיטימי פשוט לגשת ולומר לה.
גם אל תשכחי שאנחנו נפגשות כמעט כל יום בעבודה והיא גם בכירה ממני...
אני פשוט מתקשה להפסיק לחשוב עליה. חלמתי עליה השבוע וקמתי עם דפיקות לב חזקות ולא הצלחתי לחזור לישון.
אני לא מחפשת פה תשובות או הנחיות איך להמשיך, פשוט להוציא ולפרוק את זה.
ולגבי בת הזוג שלי, זה כבר הרבה זמן לא במקום הטוב. יש בינינו הרבה ריבים, אני כבר לא מרגישה שאני נמשכת אליה או רוצה להיות איתה. אני ממש מתקשה לראות איך ניתן להצית את זה מחדש
אולי היא לא אוהבת את בעלה ואיתו מחוסר בררה ואומללות כמו כל הנשים שבזוגיות עם גבר
את באמת מאמינה בזה? כי אני רואה סביבי דווקא הרבה יותר זוגות סטרייטים מאושרים.
הרי את כבר פרצת את הנורמות המקובלות של החברה
לא כל כך הבנתי את הכוונה כאן ואיך זה קשור ללכת ולספר לה?
אני לא רואה אופציה שאני ניגשת אליה ומספרת לה את מה שאני מרגישה.
זה לא ששתינו רווקות ומקסימום היא תסרב (למרות שגם אז אני בטוחה שזה לא היה לי פשוט), שתינו נשואות+ ודי ברור לי שהיא לא בכיוון שלי, או של נשים בכלל. לא נראה לי לגיטימי פשוט לגשת ולומר לה.
גם אל תשכחי שאנחנו נפגשות כמעט כל יום בעבודה והיא גם בכירה ממני...
אני פשוט מתקשה להפסיק לחשוב עליה. חלמתי עליה השבוע וקמתי עם דפיקות לב חזקות ולא הצלחתי לחזור לישון.
אני לא מחפשת פה תשובות או הנחיות איך להמשיך, פשוט להוציא ולפרוק את זה.
ולגבי בת הזוג שלי, זה כבר הרבה זמן לא במקום הטוב. יש בינינו הרבה ריבים, אני כבר לא מרגישה שאני נמשכת אליה או רוצה להיות איתה. אני ממש מתקשה לראות איך ניתן להצית את זה מחדש
את באמת מאמינה בזה? כי אני רואה סביבי דווקא הרבה יותר זוגות סטרייטים מאושרים.
הרי את כבר פרצת את הנורמות המקובלות של החברה
לא כל כך הבנתי את הכוונה כאן ואיך זה קשור ללכת ולספר לה?
מאוהבת במישהי בעבודה
אין לך הפרת אמונים כמו עצם ההבטחה
אפשר הסבר?
אין לך הפרת אמונים כמו עצם ההבטחה
אפשר הסבר?
מאוהבת במישהי בעבודה
מחר מתחיל עוד שבוע. חצי מהשבת אני עסוקה בציפייה ליום ראשון, כי מחר ניפגש בעבודה. אני רק חושבת על זה ומרגישה איך שהלב שלי מגביר קצב.
גם בעבודה אני מחפשת סיבות להיות בקרבתה. מעניין אם הוא מרגישה משהו
גם בעבודה אני מחפשת סיבות להיות בקרבתה. מעניין אם הוא מרגישה משהו
-
ראש_דשא*
- הצטרפות: 19 מרץ 2007, 01:07
- דף אישי: הדף האישי של ראש_דשא*
מאוהבת במישהי בעבודה
גם אני הייתי מאוהבת במישהי בעבודה. היא נשואה ואני לא. סיפרתי לה שאני מאוהבת בה ובהתחלה היא לא קיבלה את זה כל כך יפה והתרחקה. עם הזמן היא חזרה לדבר איתי כרגיל כאילו לא היו דברים מעולם.
אמנם משהו בינינו לא יצא מכל זה, אבל אני ךא מצטערת שסיפרתי לה
גם אני הייתי מאוהבת במישהי בעבודה. היא נשואה ואני לא. סיפרתי לה שאני מאוהבת בה ובהתחלה היא לא קיבלה את זה כל כך יפה והתרחקה. עם הזמן היא חזרה לדבר איתי כרגיל כאילו לא היו דברים מעולם.
אמנם משהו בינינו לא יצא מכל זה, אבל אני ךא מצטערת שסיפרתי לה