איך שוכחים מישהו
-
פלוני_אלמוני*
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
החיים שלך לא פשוטים בכלל פנטי . לא מקנאה בך.
אנשים פה מטביעים את עצמם בעבודה כדי להשכיח צרות ולהשקיט את הלב ואת חיה אותם בעבודה בפול ווליום. לא קל בכלל.
אנשים פה מטביעים את עצמם בעבודה כדי להשכיח צרות ולהשקיט את הלב ואת חיה אותם בעבודה בפול ווליום. לא קל בכלל.
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
אני יודעת, חייבת לנתק כל קשר עם הצעיר אין לי ברירה!!!
זה לא הולך להיות פשוט בכלל. גם אצטרך לוותר על המכון כושר.
רק מהמחשבה עולות לי דמעות
אני חייבת שהצעיר יבין את הצד שלי, שישמור מרחק כי הסיכון הגדול
איך אני אשרוד את זה??? אין לי מושג
(יערה)
זה לא הולך להיות פשוט בכלל. גם אצטרך לוותר על המכון כושר.
רק מהמחשבה עולות לי דמעות
אני חייבת שהצעיר יבין את הצד שלי, שישמור מרחק כי הסיכון הגדול
איך אני אשרוד את זה??? אין לי מושג
(יערה)
איך שוכחים מישהו
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
יערה
החלטת לנתק אותו? וואי מאמי, בהצלחה.
זה קשה. זה שובר. אבל שימי על כף המאזניים מה יותר ״חשוב״.
מאחלת לך גמילה קלה. ואם את באמת רוצה לנתק, אז כמו שאת אומרת תצטרכי לנתק קשר כולל מכון כושר
בא לי לבכות. מרגישה כאילו אני חווה את הניתק מחדש
האם הצלחת לחשוב קצת על הסיפור האישי שלך ם בעלך?
יערה
החלטת לנתק אותו? וואי מאמי, בהצלחה.
זה קשה. זה שובר. אבל שימי על כף המאזניים מה יותר ״חשוב״.
מאחלת לך גמילה קלה. ואם את באמת רוצה לנתק, אז כמו שאת אומרת תצטרכי לנתק קשר כולל מכון כושר
בא לי לבכות. מרגישה כאילו אני חווה את הניתק מחדש
האם הצלחת לחשוב קצת על הסיפור האישי שלך ם בעלך?
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
פנטי יקרה,
יש לי ברירה? אני מוכרחה לנתק קשר עם הצעיר לפחות לתקופה הקרובה
עד שאני אדע בוודאות שבעלי לעס היטב את כל השטויות שהאכלתי אותו הבוקר.
מכון הכושר היה המקום העיקרי שהיינו נפגשים בו. אצטרך לוותר על זה
מתהפכת לי הבטן מכל המצב ביש הזה
אל תבכי!
חושבת על זה הרבה... חייבת להגיע להחלטה בעניין. כבר בזבזתי המון שנים
תקופה לא קלה ומורכבת לפניי.
(יערה)
יש לי ברירה? אני מוכרחה לנתק קשר עם הצעיר לפחות לתקופה הקרובה
עד שאני אדע בוודאות שבעלי לעס היטב את כל השטויות שהאכלתי אותו הבוקר.
מכון הכושר היה המקום העיקרי שהיינו נפגשים בו. אצטרך לוותר על זה
מתהפכת לי הבטן מכל המצב ביש הזה
אל תבכי!
חושבת על זה הרבה... חייבת להגיע להחלטה בעניין. כבר בזבזתי המון שנים
תקופה לא קלה ומורכבת לפניי.
(יערה)
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
אבל אני חייבת לשבת לדבר איתו לא רוצה להעלם לו סתם כך
זה מסובך לא יודעת איך לבצע את זה במצב כזה רגיש...
(יערה)
זה מסובך לא יודעת איך לבצע את זה במצב כזה רגיש...
(יערה)
איך שוכחים מישהו
יערה את יכולה לכתוב ספר! ככ מפחיד כשהבעל חושד פשוט מפחיד. אין ברירה אולי פשוט נתקי את הקשר עם הצעיר כרגע לפחות כדי שהעינינים ירגעו. ואנחנו פה לתמיכה הולך להיות קשה..להתנתק מאהבה אין לי ספק שזה לא פחות קשה בהצלחה יקרה! תחשבי מה יותר חשוב לך בחיים..הצעיר או הבעל..שולחת חיבוקים
איך שוכחים מישהו
נסי ליזום פגישה קצרה על מנת להיפרד יערה אין ברירה..בהצלחה רבה
איך שוכחים מישהו
פלןני אלמוני ופנטי אתם צודקים הוא יכל לעשות זאת בדרך אחרת...ובכלל הרבה פעמים התייחס אלי לא יפה..אבל להיות דחויה מגבר?ככ פוגע אני לא מצליחה להתגבר על הפגיעה שגבר לא רוצה אותי
ככ הרבה ימים עברו ואף מילה לא שומעת ממנו. כן אני לא חשובה לו בכלל..זה עצוב לי אני מתה שישלח לי הודעה רק על מנת שארגיש טיפה טוב עם עצמי. כשגבר לא רוצה אותך זה ככ פוגע שאי אפשר להכיל את זה
. כל הרצון שלי עכשיו זה לשמוע ממנו ומי יודע מתי תיהיה פעם הבאה אם בכלל?נכון שאני לא צריכה להלקות את עצמי לחצתי אותו על דברים שהפריעו לי והוא לא הרגיע אותי אף פעם אלא לרוב כעס כשהעילתי את הנושאים שהפריעו לי בקשר..אבל יכול להיות אם לא הייתי לוחצת הוא בכלל לא היה מגיע להתנהגות הזו..יכולתי לגרום לכל הקשר להראות אחרת. ימים קשים .אין לי כבר כוחות נפש איןןןח
וחרשתי את הנט באנגלית פלוני...
וחרשתי את הנט באנגלית פלוני...
איך שוכחים מישהו
פנטי ואו את פשוט חיה אותו כל יום..ממש אין לך מנוחה..השאלה אם זה מידי קשה לך?
איך שוכחים מישהו
דתייה, את יכולה תת דוגמא
מה נגיד לחצת אותו? מה אמרת?
אני נגיד ניסיתי להלחם בייסורי מצפון שלי, אכלתי כאפה וחשבתי שאני רוצה להתגרש. הייתי חייבת לנתק אותו כדי לקבל החלטה מושכלת(כמה שאפשר). שאלתי אותו איך הוא יכול לקיים חיים כפולים, לגבי סקס, לגבי גירושים. אבל הוא לא חתך אותי, הוא כן התרחק. הוא טוען שלא. אבל אני הרגשתי שכן. אחכ לימים אמר שהלחצתי אותו עם כל הדיבורים על גירושים. ושלא רצה להיות הגורם לגירושים שלי
דתייה, את יכולה תת דוגמא
מה נגיד לחצת אותו? מה אמרת?
אני נגיד ניסיתי להלחם בייסורי מצפון שלי, אכלתי כאפה וחשבתי שאני רוצה להתגרש. הייתי חייבת לנתק אותו כדי לקבל החלטה מושכלת(כמה שאפשר). שאלתי אותו איך הוא יכול לקיים חיים כפולים, לגבי סקס, לגבי גירושים. אבל הוא לא חתך אותי, הוא כן התרחק. הוא טוען שלא. אבל אני הרגשתי שכן. אחכ לימים אמר שהלחצתי אותו עם כל הדיבורים על גירושים. ושלא רצה להיות הגורם לגירושים שלי
איך שוכחים מישהו
הרגשתי שהוא לא איתי..הרגשתי שהוא הרבה עם אחרות מתכתב..לא הרגשתי שהוא מתעניין בי שואל יותר מידי או אכפתי..והייתי אומרת לו אני מרגישה שאתה לא איתי..אתה עם אחרות ..אתה עושה לי טובה ששולח הודעה והייתי מתלוננת שהוא לא עונה מיד כששלחתי הודעות..רציתי אותו צמוד אליי וטעיתי..לא ככה הולך קשר. ביקשתי קשר יומיומי היה כבד לו.אמר יום אחד אני לא כותב לך את כועסת..ואגב לולא היה ההפך לולא הוא שלח ולא עניתי מיד היה חוטף עצבים..לו הייתי חייבת לענות ומיד אבל ממני יכל להתעלם.. היה נעלם פה ושם ..הייתי כל הזמן מתעניינת בו אם היה עובר דברים..הוא לא היה משתף אותי בכלום אלא אחרות.. משקר לי נון סטופ! שהוא היה חייב לדבר עם הידידה כי רצתה תמיכה וכ הוא היה בקשר עם עןד אחת או שניים במקביל אלי..ונלחמתי עליו לא וויתרתי..היינו רבים בעיקר כשהייתי מתלוננת הוא היה אומר אני מחפש מקום לברוח אליו ומקבל תלונות . לא רוצה את זה..רוצה לברוח למקום כיפי.......'את גורמת לי לברוח ממך..כל מיני דברים כאלו עד שהתלונה האחרונה שלי היתה שממש אני מרגישה שהוא לא איתי ולא סופר אותי ואז אמר זהו נמאס לי...עלית לי עד מעל הראש ...ואז חסם אותי ורק כשהתחננתי ובכיתי שנסיים יפה פתח את החסימה והחליט לעשות לי טובה ולא לחסום כי נשאר לי רגש אליו אז גם בזה עשה לי טובה.. אבל...
למה לעזעזל אני לא מצליחה לשחרר אותו?למה?לתת לו ללכת ממני?למה אני תקןעה עליו???אוף למה?
למה לעזעזל אני לא מצליחה לשחרר אותו?למה?לתת לו ללכת ממני?למה אני תקןעה עליו???אוף למה?
איך שוכחים מישהו
ואגב מה שגרם לי לכל זה שהוא התחיל כך את הקשר..היינו צמודים בהתכתבות 24/7 עד שכניראה התחיל להיות יותר מידי עבורו ואני כבר התרגלתי
איך שוכחים מישהו
וכשנפגשנו הוא התפעל ממני מאוד...ממש התאהב בי שם ואמר אל תיהיי קרציה..את מדהימה במציאות..ואמר שהתחלנו את הקשר בצורה לא טובה שגרמה למריבות..ואיך שעבר חודש מהפגישה כבר שכח איך אני במציאות וחזרנו שוב לאותו לופ והוא אמר זה לא ילך ביננו ..פשוט לא
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
פנטי,
אני מעדיפה לעשות זאת פנים מול פנים יודעת שגם הצעיר יעריך את זה.
ברור לי שנגלוש למגע כמו תמיד ויהיו דמעות ויהיה קשה הו כמה שיהיה לי קשה
אבל אין לי ברירה. אני חייבת להרגיע את העניניים בבית. לפחות בשלב זה
בקשר לבחור שלך פנטי, לי נשמע שהוא מכבד אותך . הרי לא התעלם לגמרי כשהצעת קפה. הצעת והיה עסוק בשיחה
מציעה לך להמשיך לעבוד (תנעלי את המשרד ותעבדי ) . אל תזמי שיחה. חכי לראות אם הוא עושה משהו.
דתיה את חייבת לעשות סוויצ' במחשבה לגביו. הוא לא מעוניין בך אני יודעת שזה כואב לך קוראת אותך אבל לטובתך
שימי עליו פס. הוא לא שווה את הכאב שאת חווה.
(יערה)
אני מעדיפה לעשות זאת פנים מול פנים יודעת שגם הצעיר יעריך את זה.
ברור לי שנגלוש למגע כמו תמיד ויהיו דמעות ויהיה קשה הו כמה שיהיה לי קשה
אבל אין לי ברירה. אני חייבת להרגיע את העניניים בבית. לפחות בשלב זה
בקשר לבחור שלך פנטי, לי נשמע שהוא מכבד אותך . הרי לא התעלם לגמרי כשהצעת קפה. הצעת והיה עסוק בשיחה
מציעה לך להמשיך לעבוד (תנעלי את המשרד ותעבדי ) . אל תזמי שיחה. חכי לראות אם הוא עושה משהו.
דתיה את חייבת לעשות סוויצ' במחשבה לגביו. הוא לא מעוניין בך אני יודעת שזה כואב לך קוראת אותך אבל לטובתך
שימי עליו פס. הוא לא שווה את הכאב שאת חווה.
(יערה)
איך שוכחים מישהו
אני יודעת יערה וזה שורף אותי מבפנים..אחרי שנתתי לו את כולי..בחיים לא אמרתי לו לא. מה שרצה קיבל תמיד ומיד .הייתי באמת טובה אליו ואכפתית פשוט עצובה שוב כאילו זה קרה אתמול.גם עצם העניין שהוא מרגיש כשהוא יפנה אליי כשבא לו גם קשה לי כי אני באוויר...ולא..לצערי לא מסוגלת לחסום עדיין
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
שלח לי עכשיו הודעה אם אנחנו נפגשים בשישי במכון כושר (לא כל שישי הוא שם )
איך אני אני אגיד לו שזה נגמר? איך אני אשרוד ? זה מרסק אותי
עם בעלי אני מרגישה שאני צועדת במקום. שהכל אותו דבר. ושום דבר לא ישתנה
ואיתו, הוא נסיך הוא גורם לי לצחוק אני פורחת כשאני איתו.
עצוב לי
(יערה)
איך אני אני אגיד לו שזה נגמר? איך אני אשרוד ? זה מרסק אותי
עם בעלי אני מרגישה שאני צועדת במקום. שהכל אותו דבר. ושום דבר לא ישתנה
ואיתו, הוא נסיך הוא גורם לי לצחוק אני פורחת כשאני איתו.
עצוב לי
(יערה)
איך שוכחים מישהו
יערה, אנחנו פה לתמיכה. שתפי.
תאמיני לא ש״נועלת״ את עצמי. אבל הלב שלי מתפוצץ. והנה לא יזם כלום
קשה ככ. אוף.
דתייה, אני בהלם מהיחס הזה. איך ידעת שהוא מתכתב עם אחרות? ומה זא נתת את כולך?
איך הגעת לזה דרך אגב?
ברור שדחייה זה דבר לא פשוט ובטח בצורה שתיארת. צר לי ממש, באמת. מרגישה שאנחנו מכירות שאת חווה כזה דבר. לצערי הוא לא שווה (ואת יודעת את זה) דמעה אחת!!! אולי זה ייתן לך כח להעיף את התחת המסריח שלו לקיבינימט שהוא הגיע ממנו!
חצוף! מי הוא שיתייחס ככה לבן אדם? מה זה לשחק ככה ברגשות של אישה??? לדבר ככה???
מה ככ מיוחד בו? חודש הוא איזה דון ג׳ואן!
גועל נפש! תמחקי אותו מהלב שלך - את תצליחי ותראי שתצליחי למצוא (אם תירצי) מישהו אחר, מכיל , מבין, מרגיע ולא פח אשפה על שניים!
יערה, אנחנו פה לתמיכה. שתפי.
תאמיני לא ש״נועלת״ את עצמי. אבל הלב שלי מתפוצץ. והנה לא יזם כלום
קשה ככ. אוף.
דתייה, אני בהלם מהיחס הזה. איך ידעת שהוא מתכתב עם אחרות? ומה זא נתת את כולך?
איך הגעת לזה דרך אגב?
ברור שדחייה זה דבר לא פשוט ובטח בצורה שתיארת. צר לי ממש, באמת. מרגישה שאנחנו מכירות שאת חווה כזה דבר. לצערי הוא לא שווה (ואת יודעת את זה) דמעה אחת!!! אולי זה ייתן לך כח להעיף את התחת המסריח שלו לקיבינימט שהוא הגיע ממנו!
חצוף! מי הוא שיתייחס ככה לבן אדם? מה זה לשחק ככה ברגשות של אישה??? לדבר ככה???
מה ככ מיוחד בו? חודש הוא איזה דון ג׳ואן!
גועל נפש! תמחקי אותו מהלב שלך - את תצליחי ותראי שתצליחי למצוא (אם תירצי) מישהו אחר, מכיל , מבין, מרגיע ולא פח אשפה על שניים!
איך שוכחים מישהו
יערה, מאמי. זו הגמילה הקשה. לנתק משהו למרות שאת לא רוצה, שאת בשיא הפריחה. בשיא החוויה. ליבי איתך באמת. את ניצבת בסיטואציה לא פשוטה בכלל. אבל אולי הפחד להתגלות יתן לך את הכוחות לנתק מעט, להנמיך פרופיל.
תגידי את האמת. שבעלך מתחיל לחשוד. שאת מבולבלת, מפחדת. שהוא מקסים. אבל את חייבת לשמור על ״הבית״. שתיצרי איתו קשר כשתוכלי.
אין דרך יפה לסיים כשהרגש עוד בועט במלוא הכח בפנים. תכיני סיפור טוב לעצמך ולבעלך. לא בקטע חלילה של לגרום לך לבאסה או לדיכאון.
פשוט זה קשה וכואב. הוא לא נתן לך סיבה ״להתעצבן״ עליו, לסלוד ממנו.
אצלנו כל אחת יש לה איזה משקע כזה או אחר, ברמה כזו או אחרת עם האחר שלה...
בהצלחה!
יערה, מאמי. זו הגמילה הקשה. לנתק משהו למרות שאת לא רוצה, שאת בשיא הפריחה. בשיא החוויה. ליבי איתך באמת. את ניצבת בסיטואציה לא פשוטה בכלל. אבל אולי הפחד להתגלות יתן לך את הכוחות לנתק מעט, להנמיך פרופיל.
תגידי את האמת. שבעלך מתחיל לחשוד. שאת מבולבלת, מפחדת. שהוא מקסים. אבל את חייבת לשמור על ״הבית״. שתיצרי איתו קשר כשתוכלי.
אין דרך יפה לסיים כשהרגש עוד בועט במלוא הכח בפנים. תכיני סיפור טוב לעצמך ולבעלך. לא בקטע חלילה של לגרום לך לבאסה או לדיכאון.
פשוט זה קשה וכואב. הוא לא נתן לך סיבה ״להתעצבן״ עליו, לסלוד ממנו.
אצלנו כל אחת יש לה איזה משקע כזה או אחר, ברמה כזו או אחרת עם האחר שלה...
בהצלחה!
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
תודה פנטי!
צודקת בכל מה שכתבת
אני מוכרחה ליישם זאת ולהתנתק
הבוקר היה טלטלה מאיימת .
אין לי ברירה. בא לי לבכות!!!
(יערה)
צודקת בכל מה שכתבת
אני מוכרחה ליישם זאת ולהתנתק
הבוקר היה טלטלה מאיימת .
אין לי ברירה. בא לי לבכות!!!
(יערה)
איך שוכחים מישהו
אויש יערה
ליבי איתך באמת. איזה עולם. באמת. מה ה המבחנים האילו שניצבים לנו בדרך.
תיכף נגמר היום... והיום כלום
למה הייתי צריכה לראות אותו למה???
אויש יערה
ליבי איתך באמת. איזה עולם. באמת. מה ה המבחנים האילו שניצבים לנו בדרך.
תיכף נגמר היום... והיום כלום
למה הייתי צריכה לראות אותו למה???
איך שוכחים מישהו
איך שוכחים מישהו
דתיה, אני מבינה אותך באמת. זו תחושה כזו מעצבנת! את רוצה להוכיח לו! את רוצה לצאת כשידך על העליונה. לא להרגיש את התחושה הזו. אולי השפלה(?)
אבל, לצערי מילותיי אולי יעזרו מעט, זה משהו שחייב להתחיל משינוי שלך ולהבין את הערך שלך. זה עבודה קשה. לא הוא שיגדיר את מה שקיים אצלך. פשוט ״הילד הקטן״ שבנו. שרוצה!
ככ קשה. באמת. אבל תחשבי שנניח וישלח לך הודעה. מה הלאה?
מה יגרום לך להשקיט את ליבך?
דתיה, אני מבינה אותך באמת. זו תחושה כזו מעצבנת! את רוצה להוכיח לו! את רוצה לצאת כשידך על העליונה. לא להרגיש את התחושה הזו. אולי השפלה(?)
אבל, לצערי מילותיי אולי יעזרו מעט, זה משהו שחייב להתחיל משינוי שלך ולהבין את הערך שלך. זה עבודה קשה. לא הוא שיגדיר את מה שקיים אצלך. פשוט ״הילד הקטן״ שבנו. שרוצה!
ככ קשה. באמת. אבל תחשבי שנניח וישלח לך הודעה. מה הלאה?
מה יגרום לך להשקיט את ליבך?
איך שוכחים מישהו
פנטי התאהבתי בו כי כשהוא היה כיפי הוא פשוט מתוק ומצחיק והוא ככ דומה לי בקטעים האלו אנחנו אותו ראש..
נתתי לו בוירטואלי מיניות מה שרצה וזרמתי איתו תמיד בכל זמן..לפעמים על חשבון הבית ןהילדים איך שהתקשר או כתב תמיד רצתי מיד עניתי מיד תמיד הייתי פנויה אליו' תמיד תמיד תמיד...לא היה זמן שהמתין לי מה שביקש קיבל הייתי עושה מאמצים גדולים...רק עבורו והוא פחות...הרגלתי אותו יתר על המידה גם לזה...אוף קשה לי היום..אולי כי עבר ככ הרבה זמן בלי לשמוע ממנו
נתתי לו בוירטואלי מיניות מה שרצה וזרמתי איתו תמיד בכל זמן..לפעמים על חשבון הבית ןהילדים איך שהתקשר או כתב תמיד רצתי מיד עניתי מיד תמיד הייתי פנויה אליו' תמיד תמיד תמיד...לא היה זמן שהמתין לי מה שביקש קיבל הייתי עושה מאמצים גדולים...רק עבורו והוא פחות...הרגלתי אותו יתר על המידה גם לזה...אוף קשה לי היום..אולי כי עבר ככ הרבה זמן בלי לשמוע ממנו
איך שוכחים מישהו
פנטי ..שהוא יראה שאני לא שם..ושהוא הפסיד אותי אני חושבת שהוא יהיה קצת בהלם..ירח הרבה זמן להוכיח לו שהתרחקתי ממנו אבל אם ישלח ולא ניראה שישלח כניראה עד שיסתיימו החגים ואם בכלל..אני רוצה להראות לו שאני לא שפוטה שלו כבר לא נחמדה ומתוקה ..
איך שוכחים מישהו
יש לי ידיד תומך ממש בנאדם טוב אני פשוט לא בנויה שוב להיכנס לקשר ריגשי ומטלטל אם ארצה לא חסר לי מי שביקש..אין לי כוחות בכלל''אני עוד לא סיימתי איתו איך ?הוא גרם לי לא לרצות קשר עם אף אחד מתי אצליח להשתחרר מיזה כשהוא עוד יצוץ לו פעם ב?אי אפשר ככה ולא רוצה לחסום או לומר לו לא לשלוח לי יותר הודעות לא מסוגלת
איך שוכחים מישהו
יערה אם את יכולה אל תחתכי בבום..פשוט תבקשי להוריד פרופיל..הרי ראית אותו במכון הכושר בעלך חושד שזה מישהו משם?נסי פשוט בהדרגה אם הוא משמח אותך זה יכאב ככ ..נסי לחשוב על הזמנים הבודדים שאולי כן תוכלי לשלוח הודעות?או לפחות תדעי שזה רק זמני..ליבי איתך
אגב איפה ליבי?
אגב איפה ליבי?
איך שוכחים מישהו
פנטי הוא היה באמצע שיחה הגבר שלך ועסוק ויש מצב ששכח..אל תסתכלי עליו ככה הוא נשמע ממש בסדר..הגיוני שלא שלח לא חייב כל יום..מהניסיון שלי לחץ זה גרוע..תזרמי הקשר שלכם ניראה טוב
איך שוכחים מישהו
אז זה מה שיקרה!!!!! הוא יחזור! הם תמיד חוזרים. גם אם זה יקרה בעוד חודש! הם חייבים להראות לעצמם שהם ״גברים״ ״גברים״.אז אל תדאגי, הוא יחזור, לבדוק דופק... ואת?? את כבר לא תהיי שם.
הלוואי ויהיה לך את הכח להתעלם. אבל אני יודעת כמה שזה קשה
אז זה מה שיקרה!!!!! הוא יחזור! הם תמיד חוזרים. גם אם זה יקרה בעוד חודש! הם חייבים להראות לעצמם שהם ״גברים״ ״גברים״.אז אל תדאגי, הוא יחזור, לבדוק דופק... ואת?? את כבר לא תהיי שם.
הלוואי ויהיה לך את הכח להתעלם. אבל אני יודעת כמה שזה קשה
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
דתיה,
לא, בעלי לא אמר כלום לגבי האימונים הוא לא קישר את זה לשם הוא חשד החיוך שלי הסגיר אותי.
אני חייבת לסיים את זה ואם זה אומר גם ללכת משם זה מה שיהיה אני לא יכולה להשאיר פתח
כי זה מסוכן.
אני רק רואה אותו כולי קורנת . טוב לי בלב כשאני רואה אותו
ועכשיו מה יהיה ?? אני כבר מרגישה כאילו לקחו לי יד
(יערה)
לא, בעלי לא אמר כלום לגבי האימונים הוא לא קישר את זה לשם הוא חשד החיוך שלי הסגיר אותי.
אני חייבת לסיים את זה ואם זה אומר גם ללכת משם זה מה שיהיה אני לא יכולה להשאיר פתח
כי זה מסוכן.
אני רק רואה אותו כולי קורנת . טוב לי בלב כשאני רואה אותו
ועכשיו מה יהיה ?? אני כבר מרגישה כאילו לקחו לי יד
(יערה)
איך שוכחים מישהו
טוב
מעדכנת
הוא התקשר. רצה להודות לי.
בנות, מתוקות שלי. מה לעשות?
טוב
מעדכנת
הוא התקשר. רצה להודות לי.
בנות, מתוקות שלי. מה לעשות?
איך שוכחים מישהו
זוכרת כשהוא חתך.איתי בכיתי חודש..הרגשתי כמו אמא שלקחו לה את הילד שלה..או כמו ילד שלקחו לו צעצוע..אוי הכאב ככ מבינה יערה ...אנחנו פה תזכרי ..זה תהליך ארוך וקשה בעיקר כשיש פה אהבה..החיים
זה פשוט תהליך גמילה מסמים. ממש ככה
איך שוכחים מישהו
פנטי מה לעשות?לשמוח..הוא בחור ממש אכפתי ..מרשה לי לקנא???
איך שוכחים מישהו
הלוואי ויהיה לי הכח...ניראה בכלל שיצור קשר..אולי כשהוא יראה שאני לא יוצרת שום קשר הוא גם לא ייזום. ימים יגידו
איך שוכחים מישהו
לפחות בעלי קצת נרגע ..אני מנסה להאיחז בו...ככ קשה לי היום מטורף
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
הייתה לי הרגשה פנטי שהאחר שלך ייצור קשר 
זה מראה שאכפת לו הוא לא מתעלם ממך
בעלי שאל שאלות דרש תשובות .
אבל כעס. דרש לדעת בין היתר איפה הייתי ביום ראשון כשנפגשתי עם הצעיר ועם מי התכתבתי באותו יום ומה פשר החיוך
טען שהוא כבר לא מכיר אותי שהשתניתי מאוד.
הוא כן שאל אם יש לי מישהו אחר . לא חשב ולא קישר לכיון של הכושר.
כמובן שהכחשתי הכל.
ניסיתי להרגיע אותו חירטטתי כל מיני דברים.
בקיצור שיחה מבעיתה. מקווה שהוא נרגע קצת.
אמר לי בסוף השיחה : טוב , אני מאמין לך. (אבל לכי תדעי אני צריכה להיות עם היד על הדופק)
אני צריכה לעדכן את הצעיר
ולצערי לנתק קשר .. אין ברירה הא? לא יכולה שבעלי יגלה.
(יערה)
זה מראה שאכפת לו הוא לא מתעלם ממך
בעלי שאל שאלות דרש תשובות .
אבל כעס. דרש לדעת בין היתר איפה הייתי ביום ראשון כשנפגשתי עם הצעיר ועם מי התכתבתי באותו יום ומה פשר החיוך
טען שהוא כבר לא מכיר אותי שהשתניתי מאוד.
הוא כן שאל אם יש לי מישהו אחר . לא חשב ולא קישר לכיון של הכושר.
כמובן שהכחשתי הכל.
ניסיתי להרגיע אותו חירטטתי כל מיני דברים.
בקיצור שיחה מבעיתה. מקווה שהוא נרגע קצת.
אמר לי בסוף השיחה : טוב , אני מאמין לך. (אבל לכי תדעי אני צריכה להיות עם היד על הדופק)
אני צריכה לעדכן את הצעיר
ולצערי לנתק קשר .. אין ברירה הא? לא יכולה שבעלי יגלה.
(יערה)
איך שוכחים מישהו
תצטרכי להוכיח לבעלך כמה שיותר שאין לך אף אחד יערה...פשוט להתמקד בזה...כמה שיותר. כשירגעו העינינים תראי מה הלאה..שלא יחטט לך בפון כשאת ישנה. המספר שלו שמור אצלך?
וכשתיפרדו יש מצב שיהיו לך רגעי בכי הזהרי שבעלך לא ישים לב.
וכשתיפרדו יש מצב שיהיו לך רגעי בכי הזהרי שבעלך לא ישים לב.
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
אני יודעת זה לא יהיה פשוט דתיה
מהבוקר מהשיחה הזו אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי
חושבת איך איך אני אמורה להגיד לצעיר שזהו בשלב זה אנחנו צריכים לקחת צעד גדול לאחור ובלי שיחות ובלי הודעות
בלי להפגש.
רק מלכתוב את זה פה אני בוכה....!!! סיכמתי איתו שנדבר מחר במכון כושר ולא אמרתי על מה. מסכן אין לו מושג.
נסיך. הבחור הזה הוא נסיך.
המספר שלו שמור אבל הטלפון עם סיסמא כמובן.
(יערה)
מהבוקר מהשיחה הזו אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי
חושבת איך איך אני אמורה להגיד לצעיר שזהו בשלב זה אנחנו צריכים לקחת צעד גדול לאחור ובלי שיחות ובלי הודעות
בלי להפגש.
רק מלכתוב את זה פה אני בוכה....!!! סיכמתי איתו שנדבר מחר במכון כושר ולא אמרתי על מה. מסכן אין לו מושג.
נסיך. הבחור הזה הוא נסיך.
המספר שלו שמור אבל הטלפון עם סיסמא כמובן.
(יערה)
איך שוכחים מישהו
הלב שלי איתך..אבל מה חשוב כרגע זה הבית שלך..זה תהליך ומקווה שנצליח לעזור לך לעבור אותו איתנו יחד . שולחת לך חיבוק חזק והרבה כוחות..מקווה שלא יקח לך הרבה זמן כמוני..תקועה בבוץ הזה..
איך שוכחים מישהו
יערה-תשני את השם לשם של בת
זה מה שיש אצלי.
יערה-תשני את השם לשם של בת
זה מה שיש אצלי.
איך שוכחים מישהו
דתיה, מתוקה שלי
איך את?
האמת שכן שמחתי שיצר קשר ואחכ התקשר.
וואי ממש שמחתי. פאדיחה קלה הראתי יותר מדיי התלהבות
לא יודעת מה לעשות, הוא נהייה כזה מתוק
מה נדפק איתו? יותר קל לי לכעוס עליו
וואי היום הזה גמר אותי כבר
איך הסתכל עליי חחחח
דתיה, מתוקה שלי
איך את?
האמת שכן שמחתי שיצר קשר ואחכ התקשר.
וואי ממש שמחתי. פאדיחה קלה הראתי יותר מדיי התלהבות
לא יודעת מה לעשות, הוא נהייה כזה מתוק
מה נדפק איתו? יותר קל לי לכעוס עליו
וואי היום הזה גמר אותי כבר
איך הסתכל עליי חחחח
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
פנטי
חד אבחנה זו הגדרה מדוייקת לבעלי!!!
בול הוא. ואני הלכתי על חבל דק מאוד ולא נזהרתי.
עכשיו חייבת להזהר ולהשמר
שם של בת? לא חשבתי על זה. מה שכן, דאגתי שההודעות לא יופיעו על המסך כשהוא נעול
איך אני אחזיק מעמד בלעדיו???
אני כולי שלולית של דמעות כבר עכשיו
מותר לך לשמוח כשהוא יוצר קשר .
תחזיקי גם את מעמד.
(יערה)
חד אבחנה זו הגדרה מדוייקת לבעלי!!!
בול הוא. ואני הלכתי על חבל דק מאוד ולא נזהרתי.
עכשיו חייבת להזהר ולהשמר
שם של בת? לא חשבתי על זה. מה שכן, דאגתי שההודעות לא יופיעו על המסך כשהוא נעול
איך אני אחזיק מעמד בלעדיו???
אני כולי שלולית של דמעות כבר עכשיו
מותר לך לשמוח כשהוא יוצר קשר .
תחזיקי גם את מעמד.
(יערה)
איך שוכחים מישהו
אצלי בסדר כרגיל..קצת טיילנו עם הילדים...אין לי יותר מידי מה לעשות במצבי..אני ממשיכה עם,השתיקה גם ככה לפי הוואצאפ הוא כמעט לא פה בטח עסוק בחג וכ עם המשפחה..יודעת שלא אשמע ממנו בימים אלו ..השאלה מה יקרה אחכ וכן הוא בהחלט היו לו הרבה התנהגויות מגעילות...דווקא היום במקלחת נזכרתי בו.. בדברים כיפיים שהיו איתו.. כמה המגע שלו ממכר אוף אין לי יותר מידי מה לעשות..רק להמשיך לחלום..ולהיות עצובה
איך שוכחים מישהו
יערה,
כן מיד תשני. זה אפילו נחמד.
אני ממזמן ביטלתי שאף אחד לא רואה את ״הבועה״ ומה שכתוב שם.
אפילו שימי על ירח- שההודעות לא יקפצו.
ממש בהצלחה נסיכה.
תאלצי לבכות באמבטיה ואם יש לך לאן לברוח בלי שבעלך ישים לב.
אני הייתי בורחת למקום שהייתי בוכה בו מלא
ובערב יוצאת ״לסיבוב רגלי״ ומגג׳דרת את חיי.
גם התחלתי לעשן יותר, עכשיו דיי הפסקתי.
אנחנו פה, באמת. תשתדלי להחזיק מעמד.
תחשבי שאת בהצגה או משהו. עם בעלך כזה חד אבחנה אסור שהוא יבחין בעוד שינויים
ותדברי לאותו סיפור שסיפרת כבר. מקווה שיש בו מספיק ״בשר״ שזה יכול להסביר את הנפילות במצב רוח שלך וכאלה
יערה,
כן מיד תשני. זה אפילו נחמד.
אני ממזמן ביטלתי שאף אחד לא רואה את ״הבועה״ ומה שכתוב שם.
אפילו שימי על ירח- שההודעות לא יקפצו.
ממש בהצלחה נסיכה.
תאלצי לבכות באמבטיה ואם יש לך לאן לברוח בלי שבעלך ישים לב.
אני הייתי בורחת למקום שהייתי בוכה בו מלא
ובערב יוצאת ״לסיבוב רגלי״ ומגג׳דרת את חיי.
גם התחלתי לעשן יותר, עכשיו דיי הפסקתי.
אנחנו פה, באמת. תשתדלי להחזיק מעמד.
תחשבי שאת בהצגה או משהו. עם בעלך כזה חד אבחנה אסור שהוא יבחין בעוד שינויים
ותדברי לאותו סיפור שסיפרת כבר. מקווה שיש בו מספיק ״בשר״ שזה יכול להסביר את הנפילות במצב רוח שלך וכאלה
איך שוכחים מישהו
דתייה, הוא החזיק פלאפון מיוחד בשבילכם?
יופי תעסיקי את עצמך. תשמעי, זה שורף את הנשמה. והכי לא מגיע לך יחס כזה. באמת.
כואב לי הלב לקרוא מה שרשמת
תהיי גאה בעצמך שאת לא בנקודה הזו יותר.
תחווי את כל קשת הרגשות, זה אנושי וטוב לא להדחיק. את תראי שאת תשחררי ממנו.
תכלס, עם יש על הלב, את חושבת שיש פוטנציאל לקשר הזה? הרי הוא לא באמת סיפק לך מה שרצית נכון? רק בחודש הראשון, שכביכול ניסה להרשים, אבל אחכ דיי גילית את פרצופו האמיתי... תאכזי בזה. תזכרי את זה.
את מוכנה לחפש לך מישהו אחר? אולי זה יעזור? לקשר אפלטוני אפילו
אל תמשיכי לחלום. תגדעי את החלום. כי זה הדימיונות שאנחנו יוצרות בראש שלנו
ומוסיפות סתם רומנטיקה שלא באמת קיימת.
אל תשחזרי את החודש הראשון (מדברת אלייך וזה מה שאמרתי לעצמי ) תסתכלי למציאות בעיינים, לאיל שהתנהג, לאיך שדיבר!
עלית לי עד מעל הראש???????
חצוף!!!!!! פח אשפה!!! דביל!!!!!
דתייה, הוא החזיק פלאפון מיוחד בשבילכם?
יופי תעסיקי את עצמך. תשמעי, זה שורף את הנשמה. והכי לא מגיע לך יחס כזה. באמת.
כואב לי הלב לקרוא מה שרשמת
תהיי גאה בעצמך שאת לא בנקודה הזו יותר.
תחווי את כל קשת הרגשות, זה אנושי וטוב לא להדחיק. את תראי שאת תשחררי ממנו.
תכלס, עם יש על הלב, את חושבת שיש פוטנציאל לקשר הזה? הרי הוא לא באמת סיפק לך מה שרצית נכון? רק בחודש הראשון, שכביכול ניסה להרשים, אבל אחכ דיי גילית את פרצופו האמיתי... תאכזי בזה. תזכרי את זה.
את מוכנה לחפש לך מישהו אחר? אולי זה יעזור? לקשר אפלטוני אפילו
אל תמשיכי לחלום. תגדעי את החלום. כי זה הדימיונות שאנחנו יוצרות בראש שלנו
ומוסיפות סתם רומנטיקה שלא באמת קיימת.
אל תשחזרי את החודש הראשון (מדברת אלייך וזה מה שאמרתי לעצמי ) תסתכלי למציאות בעיינים, לאיל שהתנהג, לאיך שדיבר!
עלית לי עד מעל הראש???????
חצוף!!!!!! פח אשפה!!! דביל!!!!!
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
תודה...
מקווה שיהיה לי כח להתמודד עם זה
אני מרגישה על הפנים ומחר צריכה לדבר על הכל עם הצעיר
מקווה שיבין אותי, שיפנים שזה מצב רגיש מאוד וכרגע צריך לעשות stop.
כזה מתוק ילד טוב. הדבר האחרון שאני רוצה זה להכאיב לו!
ואני יודעת שהוא ייפגע כי הוא אוהב אותי . יישבר לו הלב.
(יערה)
מקווה שיהיה לי כח להתמודד עם זה
אני מרגישה על הפנים ומחר צריכה לדבר על הכל עם הצעיר
מקווה שיבין אותי, שיפנים שזה מצב רגיש מאוד וכרגע צריך לעשות stop.
כזה מתוק ילד טוב. הדבר האחרון שאני רוצה זה להכאיב לו!
ואני יודעת שהוא ייפגע כי הוא אוהב אותי . יישבר לו הלב.
(יערה)
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
גם אצלי הוא שמור בשם של בת. כבר שנתיים וזה תמיד מצחיק אותי (:
חסמתי קפיצת הודעות במסך נעילה וליתר בטחון חסמתי הופעת הודעות בכלל. כלומר לא אדע אם יש הודעה , אלא אם אכנס באופן יזום.
שזה מצויין. כך אני לא ממתינה להודעה כי יודעת שחסום ולפעמים מרוב שבודקת כל דקה מתעייפת וזה עושה את שלו.
יש ימים ששוכחת שהופעת ההודעות חסומה ולא נכנסת שעות ארוכות או יום שלם וכשקצת מתפנה לי הזמן נכנסת ומגלה שהשאיר מלא הודעות ושהוא בטח חושב שלא עניתי כי יש לי חיים (שזה ממש לא נכון , אבל מה אכפת לי)
קיצור, מומלץ מאוד.
חסמתי קפיצת הודעות במסך נעילה וליתר בטחון חסמתי הופעת הודעות בכלל. כלומר לא אדע אם יש הודעה , אלא אם אכנס באופן יזום.
שזה מצויין. כך אני לא ממתינה להודעה כי יודעת שחסום ולפעמים מרוב שבודקת כל דקה מתעייפת וזה עושה את שלו.
יש ימים ששוכחת שהופעת ההודעות חסומה ולא נכנסת שעות ארוכות או יום שלם וכשקצת מתפנה לי הזמן נכנסת ומגלה שהשאיר מלא הודעות ושהוא בטח חושב שלא עניתי כי יש לי חיים (שזה ממש לא נכון , אבל מה אכפת לי)
קיצור, מומלץ מאוד.
איך שוכחים מישהו
הלוואי והייתי מפנימה שהוא זבל פנטי...לא יש לו פאלפון רגיל ככה היינו מתקשרים..אני קצת מרגישה אשמה שגרמתי לו להתנהגות כזו..ולא לא רק החודש הראשון היה כיפי היו מלא פעמים כיפיים ..ממש ביום לפני שהוא חתך היינו ממש בהיי הרגשתי מאוהבת בו עד מעל הראש...הוא אמר שהוא אוהב רק אותי וכ..אי אפשר להפסיק לחלום לצערי.. בא לי אפילו לגעת בו שוב..אני משננת לעצמי רק שאני לא אשבר ואשלח לו הודעה. לא רוצה להראות לו שוב שאני מכורה אליו והוא צודק..רוצה להראות לו שאני מתרחקת..עם כל הרצון שלי לראות אותו..לשמוע אותו להסתכל לו בעיניים היפות שלו..כואב לי להיזכר 4 חודשים שאנחנו לא יחד כמו נצח..אני יודעת שהוא ירחרח מידי פעם ולכן יש לי סוג של תקווה..
איך שוכחים מישהו
יערה, ישבר לשניכם הלב
אבל את רוצה לשמור על הבית שלך, נכון?
ועל בעלך, נכון?
הכי טוב זו שיחה גלוייה. תאמרי לו את האמת.
שאת חייבת לשמור על פרופיל נמוך. שתעדכני אותו. למרות שכם זה ״לא פייר״. כי מתי תעדכני אותו... לא הייתי רוצה שישאירו אותי תלוייה באוויר.
אבל אני אבין אם לא תוכלי לחתוך לגמרי.
מי לא רוצה שילחמו עליו... וואו מאמי בהצלחה
באיזה שעה זה יקרה מחר? ארפרש את הדף כל שנייה מחר!
לא בשביל להכניס אותך לפראנויות, אבל תסתכלי טוב טוב מחר שאתם לא במקום מחשיד מנהלים שיחה ומתחילים להתחבק לבכות וכאלה
מקסימים סעו למקום מרוחק. תוודאי שבעלך נמצא במקום שלא יכול להפתיע. תישמרי ותתנהגי לפני ואחרי כאילו כלום.
תתכונני להגיד שכנראה יש לך שפעת.או מיגרנה. או כאבי בטן. את תהיי חייבת להסביר את המצב שתהיי בו לבעלך. והשיחה מחר תסמוך ממך אנרגיות נפשיות, ריגשיות. אל תילחצי או תפחדי יותר ממה שאני כותבת. אני מנסה להכין אותך כבר מעכשיו. אם את מתאפרת בדרכ, קחי איתך את האיפור, כי אם תבכי והכל ימרח וימחק ותגיעי ככה הבייתה... קחי בחשבון את השעות שאת נמצאת בחדר כושר וכו. אל תחרגי בכלום מחר.
המון המון בהצלחה לכם
יערה, ישבר לשניכם הלב
אבל את רוצה לשמור על הבית שלך, נכון?
ועל בעלך, נכון?
הכי טוב זו שיחה גלוייה. תאמרי לו את האמת.
שאת חייבת לשמור על פרופיל נמוך. שתעדכני אותו. למרות שכם זה ״לא פייר״. כי מתי תעדכני אותו... לא הייתי רוצה שישאירו אותי תלוייה באוויר.
אבל אני אבין אם לא תוכלי לחתוך לגמרי.
מי לא רוצה שילחמו עליו... וואו מאמי בהצלחה
באיזה שעה זה יקרה מחר? ארפרש את הדף כל שנייה מחר!
לא בשביל להכניס אותך לפראנויות, אבל תסתכלי טוב טוב מחר שאתם לא במקום מחשיד מנהלים שיחה ומתחילים להתחבק לבכות וכאלה
מקסימים סעו למקום מרוחק. תוודאי שבעלך נמצא במקום שלא יכול להפתיע. תישמרי ותתנהגי לפני ואחרי כאילו כלום.
תתכונני להגיד שכנראה יש לך שפעת.או מיגרנה. או כאבי בטן. את תהיי חייבת להסביר את המצב שתהיי בו לבעלך. והשיחה מחר תסמוך ממך אנרגיות נפשיות, ריגשיות. אל תילחצי או תפחדי יותר ממה שאני כותבת. אני מנסה להכין אותך כבר מעכשיו. אם את מתאפרת בדרכ, קחי איתך את האיפור, כי אם תבכי והכל ימרח וימחק ותגיעי ככה הבייתה... קחי בחשבון את השעות שאת נמצאת בחדר כושר וכו. אל תחרגי בכלום מחר.
המון המון בהצלחה לכם
איך שוכחים מישהו
פלוני אלמוני....האם את בבאי הדף הקבועות?
שתפי בסיפורך
פלוני אלמוני....האם את בבאי הדף הקבועות?
שתפי בסיפורך
איך שוכחים מישהו
למה שיחזור?אני רחוקה מאוד ממנו..פגישה פעם בכמה חודשים לא מספק אותו בכלל..הוא צריך יותר תכוף.כשאגיע לאזור שלו עוד חודש חודשיים הוא יבקש להיפגש ואם הרגש יעלם ממנונעד אז אין מצב שארצה בכלל.
4 חודשים של מרדף אחריו ..של יצירת קשר פעם בשבוע שבועיים כל פעם בתירוץ אחר..הוא אומר נו נפרדנו יעכשיו אני כאן..מה זה כאן???תמיד אמר אם תחרצי משהו וצריכה אותי תיפני אליי ..כמה הוא יזם?אולי 3 4 פעמים מתוכם רק אני ..אוף והעיז לבקש גם מעבר לשיחה רגילה..
4 חודשים של מרדף אחריו ..של יצירת קשר פעם בשבוע שבועיים כל פעם בתירוץ אחר..הוא אומר נו נפרדנו יעכשיו אני כאן..מה זה כאן???תמיד אמר אם תחרצי משהו וצריכה אותי תיפני אליי ..כמה הוא יזם?אולי 3 4 פעמים מתוכם רק אני ..אוף והעיז לבקש גם מעבר לשיחה רגילה..
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
הוא סימס לי עכשיו שמחר לא מסתדר לו להגיע לאימון בבוקר.
שאל אם נוכל להפגש שם יותר מאוחר אבל לי זה לא מסתדר
ואסור לי לעשות שגיאות אחרי הבוקר.
אצטרך למצוא זמן אחר בהקדם האפשרי.
(יערה)
שאל אם נוכל להפגש שם יותר מאוחר אבל לי זה לא מסתדר
ואסור לי לעשות שגיאות אחרי הבוקר.
אצטרך למצוא זמן אחר בהקדם האפשרי.
(יערה)
איך שוכחים מישהו
אני אומר לך מה הכי מפריע לי מכל הסיפור ובאמת אומרת לא בגאווה אני בחורה יפה ומושכת..אני גם לא אחת שתלך עם כל אחד ..אני בחורה איכותית הוריד לי את כל התדמית שלי שגבר לא רוצה אותי...
איך שוכחים מישהו
ואו יערה איזה קשה למשוך את זה לזמן אחר....בטח בא לך כבר להיות אחרי..
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
סליחה שמשחילה מילה.
אבל בתקופה האחרונה הדף הזה קיבל תפנית ממה שהיה פה פעם
אתן יכולות להמשיך
או לעבור לדף אחר
אבל בתקופה האחרונה הדף הזה קיבל תפנית ממה שהיה פה פעם
אתן יכולות להמשיך
או לעבור לדף אחר
איך שוכחים מישהו
יאו בנות.אתן לא מבינות..איך הוא מצליח עליי כל פעם מחדש איך??איך???
איך שוכחים מישהו
כבר אמרתי שאהיה קרה..אוף..איזה קרה ואיזה נעליים.. עכשיו סיימנו להתכתב ..
איך שוכחים מישהו
בוקר טוב
יערה, אל תחרגי מסדר יום. כמה שבוער לדבר על זה.
דתיה, לא הבנתי מה קרה, הוא שלח הודעה?
יערה, אל תחרגי מסדר יום. כמה שבוער לדבר על זה.
דתיה, לא הבנתי מה קרה, הוא שלח הודעה?
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
פלוני אלמוני 1
למה את/ה חושב/ת שצריך לעבור דף?
למה את/ה חושב/ת שצריך לעבור דף?
איך שוכחים מישהו
מצטרפת לשאלה. מה התפנית ואיזה דף היית מציעה שנפתח?
איך שוכחים מישהו
אז ככה תשמעי..אמרתי יאלה נכנס לצאט היום בא לי קצת לשוחח אולי אמצא מישהו נורמלי..בקיצור מתחיל לשוחח איתי מישהו והוא נורא דומה לו בדיבור..מתכתבים ואני מתחילה לקלוט אותו..הוא קולט אותי בשניה כאילו מספרת לו שהיה לי חבר ןאני מחפשת חדש..הוא אומר אז למה את מחפשת אותו פה?אמרתי לא צריכה לחפש פה יכולה לשלוח הודעה אבל לא אשלח..הןא אומר הוא בטוח ער שלחי לו בקיצור אחרי כמה מילים צחקתי קלטתנ שזה הוא ..ועברנו לוואצאפ..אוף שוב הוא הצליח לגרור אןתי אליו..שאלתי אותו איך הוא מצליח עליי על פעם מחדש??הוא אומר את בכיס שלי ולא תצאי משם...כל הלילה אחכ הסתובבתי עם פרצוף מרוח מחייך דבילי..אומראת מתוקה אבל זה לא לנצח..מה עושים?לא הצלחתנ להיות קרה אליו הןא הרגיש,שאני מתה עליו אומר למה לא שלחת הודעה איך החג סתם ככה?אמרתי לו למה אתה לא שלחת?אומר ככה זה גברים..כאילו השם שמע את העצב שלי הוא הקליט לי ושמעתיאת הקול שככ התגעדעתי ..מה יהיה איתי?
איך שוכחים מישהו
דתייה,
מכל דבר לומדים. פעם הבאה תצליחי קצת יותר. זה תהליך. הרגש שלך עוד עובד שעות נוספות.
תתחילי לזהות את אותם נקודות תורפה אצלך ותנסי לראות עם עצמך איך את יכולה לשנות כדי שלך יהיה טוב. שכשהדאון יגיע הוא יגיע חלש.
כדי שלא תצטרכי לכעוס על עצמך ״שלא התנהגת אחרת״.
מצטערת ״שהורסת״, אבל משפט את בכיס שלי- אם הוא נאמר ככה, הוא לא משפט של רגש.
וככה גברים...? כן ככה גברים שעושים מה שהם רוצים מתי שהם רוצים, באים והולכים. ה מה שאת רוצה? עוד עוגמת נפש? לא מנסה חלילה להוריד את המצב רוח. באמת.
מכל דבר לומדים. פעם הבאה תצליחי קצת יותר. זה תהליך. הרגש שלך עוד עובד שעות נוספות.
תתחילי לזהות את אותם נקודות תורפה אצלך ותנסי לראות עם עצמך איך את יכולה לשנות כדי שלך יהיה טוב. שכשהדאון יגיע הוא יגיע חלש.
כדי שלא תצטרכי לכעוס על עצמך ״שלא התנהגת אחרת״.
מצטערת ״שהורסת״, אבל משפט את בכיס שלי- אם הוא נאמר ככה, הוא לא משפט של רגש.
וככה גברים...? כן ככה גברים שעושים מה שהם רוצים מתי שהם רוצים, באים והולכים. ה מה שאת רוצה? עוד עוגמת נפש? לא מנסה חלילה להוריד את המצב רוח. באמת.
איך שוכחים מישהו
כן..אמרתי לו כשאתה רוצה אתה יודע לפנות...ברור שאני יודעת עם מי יש לי עסק אבל כן הוא מנצל את הטוב שלי ואת זה שאני מאוהבת בו ..חוזרת לשתיקה שלי שוב...ומחכה להמשך..רוצה כמובן להיפגש כשאגיע לאזור..
איך שוכחים מישהו
איך סיימתם את השיחה?
מה זה הצ’אט הזה, סיקרנת אותי
מה זה הצ’אט הזה, סיקרנת אותי
איך שוכחים מישהו
סיימנו בטוב. בלי לסכם כלום .חח צ'אט סתם לרוב לא חיובי..לצערי הכרתי אותו ובזמני מצוקה נכנסתי לשם.הוא עוקב אחריי שם יודע את הניקים שלי..הכל
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
הלכתי כרגיל למכון כושר
בסופו של דבר הוא הגיע הבוקר אבל לא עדכן אותי
רק כשראיתי אותו הוא אמר שהחליט לבוא ברגע האחרון
בקיצור, דיברנו.
(כמובן שלפני כן התקשרתי לבעלי וביררתי מה איתו ואיפה הוא. הוא בעבודה שלו ואמרתי לו שאני צריכה לערוך קניות ואתעכב)
אמר לי תקני לפי הרשימה מה שצריך. כאילו שהרשימה הזו עניינה אותי
כמה שתכננתי איך ומה אני אגיד לו לא הצלחתי להוציא מילה מהפה שלי. פשוט לא הצלחתי לדבר!!!
הבטן כאבה לי מרוב לחץ כשסוף סוף הצלחתי להגיד לו . הסברתי לו את המצב הכי בעדינות שיכולתי
מיותר לציין שהוא היה בהלם, לא ציפה לשיחה כזו כבדה. ראיתי שאוטוטו הדמעות זולגות גם אצלו
רציתי לחבק אותו והוא הזיז לי את היד. לא רצה כלום
הוא אמר לי ככה בעצבנות אני אוהב אותך לא מבין מה את עושה עם בעלך ולמה הכל חייב להיות מסובך ככה וזרק איזו קללה
אמרתי לו שאני מבינה שהוא פגוע וגם לי לא קל עם העניין הזה אבל בשלב הזה חייבים להוריד פרופיל. אמר לי בולשיט
השיחה הסתיימה בכעס ואני מבינה מבינה לחלוטין שהוא נפגע וכואב לו.
נשבר לי הלב בנות
(יערה)
בסופו של דבר הוא הגיע הבוקר אבל לא עדכן אותי
רק כשראיתי אותו הוא אמר שהחליט לבוא ברגע האחרון
בקיצור, דיברנו.
(כמובן שלפני כן התקשרתי לבעלי וביררתי מה איתו ואיפה הוא. הוא בעבודה שלו ואמרתי לו שאני צריכה לערוך קניות ואתעכב)
אמר לי תקני לפי הרשימה מה שצריך. כאילו שהרשימה הזו עניינה אותי
כמה שתכננתי איך ומה אני אגיד לו לא הצלחתי להוציא מילה מהפה שלי. פשוט לא הצלחתי לדבר!!!
הבטן כאבה לי מרוב לחץ כשסוף סוף הצלחתי להגיד לו . הסברתי לו את המצב הכי בעדינות שיכולתי
מיותר לציין שהוא היה בהלם, לא ציפה לשיחה כזו כבדה. ראיתי שאוטוטו הדמעות זולגות גם אצלו
רציתי לחבק אותו והוא הזיז לי את היד. לא רצה כלום
הוא אמר לי ככה בעצבנות אני אוהב אותך לא מבין מה את עושה עם בעלך ולמה הכל חייב להיות מסובך ככה וזרק איזו קללה
אמרתי לו שאני מבינה שהוא פגוע וגם לי לא קל עם העניין הזה אבל בשלב הזה חייבים להוריד פרופיל. אמר לי בולשיט
השיחה הסתיימה בכעס ואני מבינה מבינה לחלוטין שהוא נפגע וכואב לו.
נשבר לי הלב בנות
(יערה)
איך שוכחים מישהו
יערה נשמה ככה זה נגמר?אולי הוא חושב שאת ממציאה לו איזה סיפור????אוי יערה מסכנה...כמה כאב ..כמה..חיבוק
איך שוכחים מישהו
פנטי לצערי הנחיתה כבר הגיעה...ביקשתי ממנו שישלח לי סלפי שלו בבוקר כמו שהוא ביקש ממני משהו...כלום. התעלם ...שוב נתתי וקחבלתי אפס..מקווה להיות חזקה שוב נגדו פעם הבאה..מתיש
איך שוכחים מישהו
יערה,
ככ ככ כואב.אבל עשית את זה. זה לא הסוף, אבל זו התחלה של עשייה שלך, פעולה. כל הכבוד!
שולחת חיבוק ענקי וים של נשיקות
תתני לעצמך (כמה שאת יכולה בלי לעורר חשד), לחוות את כל קשת הרגשות. הכאב העצום לאט לאט יקטן. ככל שתהיי החלטית ועיקבית ״תצאי מזה״ מהר יותר.
ותעני לעצמך בכנות, אם היית רוצה להישאר עם בעלך או ליהיות עם הבחור.בקשר רציני.
רק תעני, זה לא אומר שתצטרכי לפעול. אולי זה יקל עלייך את התחושה
ככ ככ כואב.אבל עשית את זה. זה לא הסוף, אבל זו התחלה של עשייה שלך, פעולה. כל הכבוד!
שולחת חיבוק ענקי וים של נשיקות
תתני לעצמך (כמה שאת יכולה בלי לעורר חשד), לחוות את כל קשת הרגשות. הכאב העצום לאט לאט יקטן. ככל שתהיי החלטית ועיקבית ״תצאי מזה״ מהר יותר.
ותעני לעצמך בכנות, אם היית רוצה להישאר עם בעלך או ליהיות עם הבחור.בקשר רציני.
רק תעני, זה לא אומר שתצטרכי לפעול. אולי זה יקל עלייך את התחושה
איך שוכחים מישהו
דתייה
את עדיין מאוהבת בו, עפי שאת יודעת...
בחוויה שהוא נותן לך (גם בסבל), קבלי קצת אוויר וצאי לסיבוב נוסף של ״התנקות״, עד שלא נבין את המנגנונים שמופעלים ואת הדפוסים שלנו נחזור על אותו מעגל.
תתחילי לזהות, לבדוק, לשאול- אולי זה יעזור לפעם הבאה
האמנת לו שוב, ניסית שוב, התקרבת שוב.
אולי בפעם הבאה תתני לו לעשות משהו לפני שאת עושה?
תשברי את הדפוס של: את עושה מחכה שהוא יעשה, הוא לא עשה, מתאכזבת וחוזר חלילה
לבנתיים אצלי, תהיות, חלומות (חלום קשוח ביותר הפעם, קמתי עם כאב פיזי בלב), חוסר החלטיות על ניתוק. אבל גם משתדלת להמשיך לא ליזום.
מראש השנה לא יזמתי כלום. אבל גם לא ניתקתי ושיתפתי פעולה.
רק רוצה שירצה. רק רוצה שיתאמץ.רק רוצה שיתאהב.
לשכוח אותו? נשמע כמו בדיחה
ממשיכה לחפש טיפים, אעדכן אם אמצא
מרוקנת מעט מאנרגיות 0 - |
את עדיין מאוהבת בו, עפי שאת יודעת...
בחוויה שהוא נותן לך (גם בסבל), קבלי קצת אוויר וצאי לסיבוב נוסף של ״התנקות״, עד שלא נבין את המנגנונים שמופעלים ואת הדפוסים שלנו נחזור על אותו מעגל.
תתחילי לזהות, לבדוק, לשאול- אולי זה יעזור לפעם הבאה
האמנת לו שוב, ניסית שוב, התקרבת שוב.
אולי בפעם הבאה תתני לו לעשות משהו לפני שאת עושה?
תשברי את הדפוס של: את עושה מחכה שהוא יעשה, הוא לא עשה, מתאכזבת וחוזר חלילה
לבנתיים אצלי, תהיות, חלומות (חלום קשוח ביותר הפעם, קמתי עם כאב פיזי בלב), חוסר החלטיות על ניתוק. אבל גם משתדלת להמשיך לא ליזום.
מראש השנה לא יזמתי כלום. אבל גם לא ניתקתי ושיתפתי פעולה.
רק רוצה שירצה. רק רוצה שיתאמץ.רק רוצה שיתאהב.
לשכוח אותו? נשמע כמו בדיחה
ממשיכה לחפש טיפים, אעדכן אם אמצא
מרוקנת מעט מאנרגיות 0 - |
איך שוכחים מישהו
יערה שלחי לו הודעה שגם את סובלת מזה ...וקשה לך מאוד ואת מבינה שנפגע ותסבירי שחשוב לך לשמור על הבית
איך שוכחים מישהו
פנטי הבחור שלך יזם כבר כמה פעמים..נשמע שהוא ממש רוצה אבל בצעדים איטיים.
לגבי האדון שלי היה לי ממש הרצאה שלימה מוכנה והכל נעלם לי ברגע שפגשתי אותו בצאט והתרגשתי כל מה שרציתי לומר נעלם לי...מקווה שפעם הבאה אהיה חזקה יותר.
לגבי האדון שלי היה לי ממש הרצאה שלימה מוכנה והכל נעלם לי ברגע שפגשתי אותו בצאט והתרגשתי כל מה שרציתי לומר נעלם לי...מקווה שפעם הבאה אהיה חזקה יותר.
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
בן כמה הוא , יערה ?
איך שוכחים מישהו
דתיה,
מסכימה לגבי מה שכתבת ליערה. זה לא נחמד להיות בצד הפוגע. בטח שהצד השני, הבחור, מהסיפורים דיי מקסים
לגבייך- את תהיי חזקה יותר בפעם הבאה.
את תראי שכל סבב מתחזקים. תהי גאה בעצמך
שלפחות בסבב הזה ״הייתה לך הרצאה״ בראש.
בפעם הבאה תצליחי להשחיל איזה מילה
ובפעם הבאה את כל ההרצאה.
זה שלבים. לצערי הרב ניתוק מוחלט וטוטאלי ואדישות קשה ליישום
לגביי- אני לא בטוחה מה הוא רוצה, מה אני
יודעת שלהיות אובססיבית ותלותית ריגשית זה לא טוב, ועל זה אני חייבת לעבוד.
באמת שמנסה למצוא טיפים.
וזה נכון שאומרים שככל שמנסים בכי להתקע מישהו זה רק מתהדק, אז מה עושים? מאפשרים, אבל איך מאפשרים ושוכחים? התבלבלתי כבר
דתייה- שבת עכשיו ותיכף חג, אתגעגע.לא תוכלי לשתף.
רואה אני בן אדם ״מפגר״, ישר נקשר
ליבי שבור, מקווה שהניתוק שלך מפה עוזר לך
ואת מתהלכת עם חיוך של מיליון דולר (ולא ליד העבודה של הדביל )

מסכימה לגבי מה שכתבת ליערה. זה לא נחמד להיות בצד הפוגע. בטח שהצד השני, הבחור, מהסיפורים דיי מקסים
לגבייך- את תהיי חזקה יותר בפעם הבאה.
את תראי שכל סבב מתחזקים. תהי גאה בעצמך
שלפחות בסבב הזה ״הייתה לך הרצאה״ בראש.
בפעם הבאה תצליחי להשחיל איזה מילה
ובפעם הבאה את כל ההרצאה.
זה שלבים. לצערי הרב ניתוק מוחלט וטוטאלי ואדישות קשה ליישום
לגביי- אני לא בטוחה מה הוא רוצה, מה אני
יודעת שלהיות אובססיבית ותלותית ריגשית זה לא טוב, ועל זה אני חייבת לעבוד.
באמת שמנסה למצוא טיפים.
וזה נכון שאומרים שככל שמנסים בכי להתקע מישהו זה רק מתהדק, אז מה עושים? מאפשרים, אבל איך מאפשרים ושוכחים? התבלבלתי כבר
דתייה- שבת עכשיו ותיכף חג, אתגעגע.לא תוכלי לשתף.
רואה אני בן אדם ״מפגר״, ישר נקשר
ליבי שבור, מקווה שהניתוק שלך מפה עוזר לך
ואת מתהלכת עם חיוך של מיליון דולר (ולא ליד העבודה של הדביל )
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
פלוני הוא צעיר. בערך כמו הצעיר של ליבי שבור
יותר מזה לא יכולה ולא רוצה לפרט. מרגישה שחשפתי פה כבר יותר מדי
מקווה שתביני
לא מפסיקה לבכות! מסתכלת בתמונות שלו
נסיך
(יערה)
יותר מזה לא יכולה ולא רוצה לפרט. מרגישה שחשפתי פה כבר יותר מדי
מקווה שתביני
לא מפסיקה לבכות! מסתכלת בתמונות שלו
נסיך
(יערה)
איך שוכחים מישהו
את לא מפגר את בנאדם מקסים!!! את ממש כיפית ואני שמחה שנכנסת חזק לפה זה ממש מעודד אותי שאני לא המפגרת היחידה
אכנס במוצש ובערב,חג מקווה.. מרגישה מצד אחד טוב ומצד שני רע שהוא קיבל ישר מה שביקש בלי למצמץ...התגעגעתי ככ והנה הוא צץ לי ..אמנם בדרך עקיפה אבל משמים יצא ככה..
אני גם דואגת לליבי מאוד..נקווה שהיא בסדר
אני גם דואגת לליבי מאוד..נקווה שהיא בסדר
איך שוכחים מישהו
יערה מתוקה הלב שלי נשבר רק מלחשוב מה את עוברת...במיוחד שהוא נפגע זה בטח גומר אותך כי את ככ אוהבת אותו והוא אולי פתאום מרגיש וחושב אחרת...אהבה זה כואב כואבב..תבכי תוציאי הכל.. כן זה סוג של אבל! מבינה בדיוק מה את עוברת ..אין מה לנחם עכשיו שזה יעבור כי זה לא ניראה בכלל שזה יעבור'...תבכי שחריי הכל כמה ימים שזה יקח זה יקח.
תשלחי לו הודעה?אולי?תסבירי שגם לך זה ככ כואב והלוואי ויכולת להמשיך איתו?מה את חושבת?אני מזדהה והכי מבינה מה את עוברת זה שורף את הנשמה והלב. תגידי לבעלך שאת לא מרגישה טוב..שלא ישים לב גם לזה. הרבה הרבה הרבה חיבוקים .
תשלחי לו הודעה?אולי?תסבירי שגם לך זה ככ כואב והלוואי ויכולת להמשיך איתו?מה את חושבת?אני מזדהה והכי מבינה מה את עוברת זה שורף את הנשמה והלב. תגידי לבעלך שאת לא מרגישה טוב..שלא ישים לב גם לזה. הרבה הרבה הרבה חיבוקים .
-
ליבי_שבור*
- הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08
איך שוכחים מישהו
יערה אמאלהה מה עושים
איך אני עברתי מסיפור אותו דבר של דתיה ופנטי עם בחור שגמר לי את הנשמה לנסיך מושלם
לא תקשיבו טוב אני באופוריה אבל מתהלכת על חבל דק דק ולא שפויה בעליל!!!
אחרי ההתכתבות בינינו שהוא כל הזמן חשב על מתי ניפגש ואיך נשכיר חדר בתל אביב וניפגעתי אז...
הוא נישבע לי שהוא רוצה להיות איתי לא עם הסקס ושאני חשובה לו ממש ושמצידו רק לדבר ולהתנשק.
תקשיבו בחיים לא נישק אותי מישהו ככה
אתן קולטות שאני נשואה 15 שנה ובעלי לא מנשק אותי בכלל?? לא יודעת מה זה מגע אוהב מה זה חיבוק נשיקה עם כל הילדים שעשינו והחיים שבנינו לא היה את זה כי הייתי טנק ומי נוגע בטנק?? אבל עכשיו אני רזה ויפה עדיין בעלי לא נוגע בי באהבה הוא מפסיד
בקיצור חוזרת אלי
ניפגשתי איתו אתמול הוא הגיע ברכבת ואני התלבשתי שלי הכי יפה שאפשר הרגשתי כמו בת 16 מחכה לו בתחנה אמאלהה עם פרפרים
הוא ילדון אבל החיוך שלו הורג אותי וישר בא אלי נישק אותי חיבק אותי נתן לי יד. לי?? וואיי הרגשתי שזה החבר שלי ואני בכלל לא בת 37 .
טיילנו בקניון איזה סיכון לקחתי יאללה פחדתי שמישהו ייראה אותי היו מיליוני אנשים כי זה חופש
והלכתי איתו לחנויות בגדים יד ביד הוא כזה חמודדד חיכה לי במדידה איזה גנטלמן ורק מנשק כמו באגדות ואז הלכנו למלון אינטימי היינו ביחד איזה 3 שעות הוא מושלם אני עדיין בהלם ..
לבעלי סיפרתי שאני ביום כיף עם חברות לפחות קצת אמרתי את האמת
ביליתי את היום הכי כיף בחיים שלי!!!!!
הוא העלה תמונה של מה שאכלנו באינסטגרם רצה לחייג אותי אמלה הוא תמים הוא לא יודע שאני נשואה בכלל ישר אמרתי לו לא אל תתייג כי יחשבו שאנחנו זוג ואי אפשר בגלל הגילאים שלנו חחח אמרתי לו שאני בת 28 והוא צחק אז מה אני לא מתבייש .אבל עדיין לא תייג למזלי.
כשניפרדנו ברכבת התנשקנו כל כך והמבטים שלו התעלפתי לא הוא מושלם..אמרתי לו שאם הייתי בגילו בטוח הייתי בת זוג שלו ..הוא אמר לי שזה לא יוצא לו מהראש. אבל דיברנו וסיכמנו שלא מתאהבים ולא נהיים זוג הוא מסכים איתי הוא ילד של אמא הוא מת מפחד שאמא שלו תדע שהוא עם בת 28
אז יצא לי טוב ...
הוא בצבא עכשיו יומיים אני כל כך מתגעגעת אליו
דבר אחד אני בטוחה שאני הולכת להיפגע פי מיליון מהחרא ההוא כי פה זה ליגה אחרת מה שחלמתי מה שהכי חששתי הכי פחדתי הגיע לדלת שלי.
אויש מסכנה כמוני שאני המטומטמת הראשית פה!!!
איך אני עברתי מסיפור אותו דבר של דתיה ופנטי עם בחור שגמר לי את הנשמה לנסיך מושלם
לא תקשיבו טוב אני באופוריה אבל מתהלכת על חבל דק דק ולא שפויה בעליל!!!
אחרי ההתכתבות בינינו שהוא כל הזמן חשב על מתי ניפגש ואיך נשכיר חדר בתל אביב וניפגעתי אז...
הוא נישבע לי שהוא רוצה להיות איתי לא עם הסקס ושאני חשובה לו ממש ושמצידו רק לדבר ולהתנשק.
תקשיבו בחיים לא נישק אותי מישהו ככה
אתן קולטות שאני נשואה 15 שנה ובעלי לא מנשק אותי בכלל?? לא יודעת מה זה מגע אוהב מה זה חיבוק נשיקה עם כל הילדים שעשינו והחיים שבנינו לא היה את זה כי הייתי טנק ומי נוגע בטנק?? אבל עכשיו אני רזה ויפה עדיין בעלי לא נוגע בי באהבה הוא מפסיד
בקיצור חוזרת אלי
הוא ילדון אבל החיוך שלו הורג אותי וישר בא אלי נישק אותי חיבק אותי נתן לי יד. לי?? וואיי הרגשתי שזה החבר שלי ואני בכלל לא בת 37 .
טיילנו בקניון איזה סיכון לקחתי יאללה פחדתי שמישהו ייראה אותי היו מיליוני אנשים כי זה חופש
והלכתי איתו לחנויות בגדים יד ביד הוא כזה חמודדד חיכה לי במדידה איזה גנטלמן ורק מנשק כמו באגדות ואז הלכנו למלון אינטימי היינו ביחד איזה 3 שעות הוא מושלם אני עדיין בהלם ..
לבעלי סיפרתי שאני ביום כיף עם חברות לפחות קצת אמרתי את האמת
ביליתי את היום הכי כיף בחיים שלי!!!!!
הוא העלה תמונה של מה שאכלנו באינסטגרם רצה לחייג אותי אמלה הוא תמים הוא לא יודע שאני נשואה בכלל ישר אמרתי לו לא אל תתייג כי יחשבו שאנחנו זוג ואי אפשר בגלל הגילאים שלנו חחח אמרתי לו שאני בת 28 והוא צחק אז מה אני לא מתבייש .אבל עדיין לא תייג למזלי.
כשניפרדנו ברכבת התנשקנו כל כך והמבטים שלו התעלפתי לא הוא מושלם..אמרתי לו שאם הייתי בגילו בטוח הייתי בת זוג שלו ..הוא אמר לי שזה לא יוצא לו מהראש. אבל דיברנו וסיכמנו שלא מתאהבים ולא נהיים זוג הוא מסכים איתי הוא ילד של אמא הוא מת מפחד שאמא שלו תדע שהוא עם בת 28
אז יצא לי טוב ...
הוא בצבא עכשיו יומיים אני כל כך מתגעגעת אליו
דבר אחד אני בטוחה שאני הולכת להיפגע פי מיליון מהחרא ההוא כי פה זה ליגה אחרת מה שחלמתי מה שהכי חששתי הכי פחדתי הגיע לדלת שלי.
אויש מסכנה כמוני שאני המטומטמת הראשית פה!!!
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
אני לא יודעת אם לשמוח עבורך או לדפוק ראש בקיר 
כרגע הכי חשוב שהשמוק לא בראש מעינייך. מי היה מאמין שתדברי ככה תוך שבועיים ? מילה לא הזכרת עליו. מרגישה שהנצחון הזה שייך גם לי. איזה כיף !
עכשיו לבחורצ'יק - את באמת שהולכת על חבל מאוד מאוד מאוד דק. לא יודעת איך את לא מתה מפחד שמישהו ממכרייך יקלוט אותך. גם אם אתם לא מאותה העיר וגם אם את חושבת שאת בודקת ועירנית אל תתרועעי איתו כשאתם באינטימיות בפומבי. את פשוט מסכנת לעצמך את הנישואים. בבקשה תזהרי.
אני ממש מפחדת בשבילך שתתפסי ושזה יתפוצץ לך בפנים . את יודעת שזה יהרוס אותך יותר מהכל.
לא להתראות עימו בשום פנים באופן בסביבת אנשים. בטח לא בקניון. זה מטורף.
כרגע הכי חשוב שהשמוק לא בראש מעינייך. מי היה מאמין שתדברי ככה תוך שבועיים ? מילה לא הזכרת עליו. מרגישה שהנצחון הזה שייך גם לי. איזה כיף !
עכשיו לבחורצ'יק - את באמת שהולכת על חבל מאוד מאוד מאוד דק. לא יודעת איך את לא מתה מפחד שמישהו ממכרייך יקלוט אותך. גם אם אתם לא מאותה העיר וגם אם את חושבת שאת בודקת ועירנית אל תתרועעי איתו כשאתם באינטימיות בפומבי. את פשוט מסכנת לעצמך את הנישואים. בבקשה תזהרי.
אני ממש מפחדת בשבילך שתתפסי ושזה יתפוצץ לך בפנים . את יודעת שזה יהרוס אותך יותר מהכל.
לא להתראות עימו בשום פנים באופן בסביבת אנשים. בטח לא בקניון. זה מטורף.
איך שוכחים מישהו
שבוע טוב.
מה שלומכן יקרות שלי?
ליבי שבור, אני באמת באמת שמחה עבורך, אבל מרגישה צורך ״אימהי״ להגיד לך, לכתוב לך, הישמרי, היזהרי. נראה כאילו התת מודע שלך רוצה להיתפס. אסור לך להיפגש איתו במקומות ציבוריים ולהפגין יחסי קרבה. בטח שלא להחזיק ידיים. אנחנו בישראל... מטר על מטר פה. לכל מקום שהולכים פוגשים את הדוד של, השכן של.
וכשאת מאוהבת הכל נראה כמו רעש רקע והפוקוס רק על מושא האהבה. אומרת לך מניסיון. ניסיתי לשחזר את הדגם רכב של אהובי, במשך שבועות ולא הצלחתי, למרות שהוא נסע לפני!!!!
את עיוורת, לא סתם אומרים ככה. גם אם נראה לך שלא ראית מישהו מוכר, מישהו יכול לראות אותך.
אז בבקשה, תנקטי במשנה זהירות.
יערה, מה איתך? איך את? מה עם הבעל?
דתייה, איך עברה השבת? האם את בסדר?
שבוע טוב.
מה שלומכן יקרות שלי?
ליבי שבור, אני באמת באמת שמחה עבורך, אבל מרגישה צורך ״אימהי״ להגיד לך, לכתוב לך, הישמרי, היזהרי. נראה כאילו התת מודע שלך רוצה להיתפס. אסור לך להיפגש איתו במקומות ציבוריים ולהפגין יחסי קרבה. בטח שלא להחזיק ידיים. אנחנו בישראל... מטר על מטר פה. לכל מקום שהולכים פוגשים את הדוד של, השכן של.
וכשאת מאוהבת הכל נראה כמו רעש רקע והפוקוס רק על מושא האהבה. אומרת לך מניסיון. ניסיתי לשחזר את הדגם רכב של אהובי, במשך שבועות ולא הצלחתי, למרות שהוא נסע לפני!!!!
את עיוורת, לא סתם אומרים ככה. גם אם נראה לך שלא ראית מישהו מוכר, מישהו יכול לראות אותך.
אז בבקשה, תנקטי במשנה זהירות.
יערה, מה איתך? איך את? מה עם הבעל?
דתייה, איך עברה השבת? האם את בסדר?
איך שוכחים מישהו
היי אני בסדר ..סתם חושבת עליו ושוב מרגישה שמאוהבת בו..כמובן שלא שומעת ממנו כלום ועכשיו חג...כל פעם שאנחנו מדברים אני חוזרת לנקודת ההתחלה!!! אוף'
'יערה?מה איתך??
'יערה?מה איתך??
איך שוכחים מישהו
דתייה
זה לא פשוט, זה מחזיר אחורה. אבל תנסי במעט לשנות אולי דפוסי מחשבה?
איזה ספר טוב?
אין ספק שהמח עסוק בהם. אי אפשר להגיד למח להפסיק לישוב על משהו, כי אז קורה בדיוק הפוך.
זה כמו שאגיד עכשיו להפסיק לחשוב על גורילה...
דתייה
זה לא פשוט, זה מחזיר אחורה. אבל תנסי במעט לשנות אולי דפוסי מחשבה?
איזה ספר טוב?
אין ספק שהמח עסוק בהם. אי אפשר להגיד למח להפסיק לישוב על משהו, כי אז קורה בדיוק הפוך.
זה כמו שאגיד עכשיו להפסיק לחשוב על גורילה...
איך שוכחים מישהו
ממש...שוב קשה שוב עצוב לפני החג המחשבה שלא באמת אכפת לו הוא לא באמת אוהב הוא רק דואג לצרכיו הפיזיים ..כן כן כי מי אכפתי ואוהב יתעניין מידי פעם..ישאל...יאמר חג שמח..טוב נו זו הסחורה...אני מחכה לרגע שאוכל כבר לפתוח את הלב ולומר לו את כל זה....אחרי החג חזרה לעבודה ואני חוזרת לזה בחוסר חשק גדול...הייתי שמחה לחופש כמה ימים תאמיני לי...'
ומה שלומך?
ומה שלומך?
איך שוכחים מישהו
יערה...איפה את?מה איתך?אני דואגת לך מאוד
איך שוכחים מישהו
אני מנסה להבין את המצב.לשנות דפוסי פעולה ומחשבה. זה לא פשוט.
בעלי לא תורם בעניין, אם כבר איכשהו כל אינטראקציה איתו גורמת לי לנדוד למחשבות על הבחור.
לגבי הבחור, מחליטה להרפות מעט מלהבין. זה מה שזה. לא יודעת לפרש את ההתנהגות שלו. לא מבינה ככ מה הולך.
אני מנסה להבין את המצב.לשנות דפוסי פעולה ומחשבה. זה לא פשוט.
בעלי לא תורם בעניין, אם כבר איכשהו כל אינטראקציה איתו גורמת לי לנדוד למחשבות על הבחור.
לגבי הבחור, מחליטה להרפות מעט מלהבין. זה מה שזה. לא יודעת לפרש את ההתנהגות שלו. לא מבינה ככ מה הולך.
-
פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
אני כאן בנות
שלח לי הודעה קולית והתנצל על הדרך שבה הגיב בכעס ועצבנות כשדיברנו על זה
רק מלשמוע אותו נמסתי. אמר שהוא מתגעגע והוסיף אייקון נשיקה
גם אני מתגעגעת... מרגישה שעבר נצח איך אני אשרוד את זה?
(יערה)
שלח לי הודעה קולית והתנצל על הדרך שבה הגיב בכעס ועצבנות כשדיברנו על זה
רק מלשמוע אותו נמסתי. אמר שהוא מתגעגע והוסיף אייקון נשיקה
גם אני מתגעגעת... מרגישה שעבר נצח איך אני אשרוד את זה?
(יערה)
איך שוכחים מישהו
ואו יערה זה ככ קשה..אבל הוא נשמע ממש ממש נסיך. מה את יכולה לעשות?:( חכי שיירגעו העינינים..
איך שוכחים מישהו
פנטי אין מה להבין אותם..אולי גם שלך רוצה גם סקס?
אני נפלתי עכשיו חזק..הנפילה רצינית שנתתי לו מה שהוא רוצה ככה בקלות בלי שיתאמץ...אוף.בא לי לא לענות לו אם ישלח הודעה פעם הבאה..רק להראות לו שהוא לא מצליח עליי ואני רוצה להראות לו שאני רחוקה ומתרחקת ..הלוואי ואצליח הפעם..לא הולכת ליצור איתו שום קשר . חוזרת לריבוע שלי. כואב לי מאוד כל ההתנהגויות שלו משחק בי...
אם לא הצאט לא היה שולח הודעה הגאוותן. הלוואי ואהיה חזקה פעם הבאה..כועסת על עצמי שהוא ככ בטוח שאני בכיס שלו גם אם לא נדבר שנה...חייבת להיות חזקה פעם הבאה!!!!! חייבת
חג שמח שיהיה
אני נפלתי עכשיו חזק..הנפילה רצינית שנתתי לו מה שהוא רוצה ככה בקלות בלי שיתאמץ...אוף.בא לי לא לענות לו אם ישלח הודעה פעם הבאה..רק להראות לו שהוא לא מצליח עליי ואני רוצה להראות לו שאני רחוקה ומתרחקת ..הלוואי ואצליח הפעם..לא הולכת ליצור איתו שום קשר . חוזרת לריבוע שלי. כואב לי מאוד כל ההתנהגויות שלו משחק בי...
אם לא הצאט לא היה שולח הודעה הגאוותן. הלוואי ואהיה חזקה פעם הבאה..כועסת על עצמי שהוא ככ בטוח שאני בכיס שלו גם אם לא נדבר שנה...חייבת להיות חזקה פעם הבאה!!!!! חייבת
חג שמח שיהיה