תשלום לאתר

אנונימי

תשלום לאתר

שליחה על ידי אנונימי »

הי, שלום לכולם.
האתר חזר לפעול....
לאחר תקלה זמנית.
אתם מוזמנים לשוב ולהתכתב.
אורנה פרידמן
טלי_מא*
הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*

תשלום לאתר

שליחה על ידי טלי_מא* »

אני חוששת שגם החזרה לפעילות היא זמנית.
זה יקר לתחזק אתר בסדר גודל כזה (שימו לב שאין כאן פרסומות כלל).

תרומות להפעלת האתר אפשר להעביר לרני וחדווה כשר מראש פינה.
04-6800933
טלי_מא*

תשלום לאתר

שליחה על ידי טלי_מא* »

הנה הפרטים למי שרוצה לתרום להמשך קיומו של האתר:

כמה?
תשלום מומלץ חודשי: 7 ש"ח. כרגע התשלום בדרך זו הוא בתשלומים, על פי בחירה, כלומר אפשר לשנה, כלומר 84 ש"ח ב-12 תשלומים ללא ריבית וללא הצמדה, אפשר לחצי שנה, כלומר 42 ש"ח וכך הלאה.
תשלום מומלץ שנתי: 70 ש"ח. הודעה לגבי סיום ה"מנוי" השנתי והחודשי, תשלח בצורה כלשהי לאחר שנה, יש להניח שדרך האתר.
ניתן כמובן לשלם יותר, אם מישהו מרגיש צורך או רצון. בכל מקרה אין התשלום מהווה תרומה (בהקשר לזיכוי ממס), ועל כל תשלום אנו מוציאים חשבונית כדת וכמס.
וכאמור, ניתן גם לא לשלם בכלל, אם לא מרגישים צורך או רצון. אנו מעוניינים ב"משלמים בשמחה" בלבד <בניסיון ליצור מושג חדש שנראה פרדוקסלי בהגדרתו, אך אידיאלי במהותו>.

איך אפשר לשלם?
  • תשלום בכרטיס אשראי ניתן לעשות בטלפון, ולהתקשר אל באופן:רני וחדוה כשר בטל' 6800933 - 04
  • לשלוח פקס עם מס' כרטיס האשראי, תוקף, שם בעל הכרטיס וטלפון, למס' פקס 04-6801642,
  • "בדואל" kasher@roshpina.co.il, ועדיף (מטעמי בטיחות) בשני דוא"לים נפרדים, כשבכל אחד מהם חלק מהפרטים ההכרחיים (כמפורט לעיל, ותודה לשגית על הרעיון).
  • בצ'ק לפקודת "באופן טבעי", אותו שולחים בדואר ל"באופן טבעי" - ת"ד 1560 ראש-פינה 12000.
  • להפקיד ישירות בחשבון מס' 158833 ע"ש "רני וחדוה כשר - באופן טבעי", 158833 המצוי בבנק הפועלים, סניף ראש פינה שמספרו 542.
משה_אלבאום*
הצטרפות: 31 מרץ 2005, 15:31
דף אישי: הדף האישי של משה_אלבאום*

תשלום לאתר

שליחה על ידי משה_אלבאום* »

טלי מא העברתי לחשבונם 100 ש"ח האם ניתן להוריד את הנושא, או שהם עומדים לסגור את האתר בגלל בעיות כלכליות?
טלי_מא*

תשלום לאתר

שליחה על ידי טלי_מא* »

הם עומדים בפני בעיה, מסיבות כלכליות.
אני חושבת שרבים מהשתמשים כאן לא מכירים את פעילות האתר ולא יודעים שהוא פועל על תרומות בלבד.
אשמח אם המידע ישאר נוכח כאן.
אני חושבת שחשוב שאנשים ידעו כיצד לסגור את מעגל האנרגיה ולתרום בחזרה למקום שתורם להם.
משה_אלבאום*

תשלום לאתר

לכל הקוראים והכותבים

אני נוהג מדי שנה לשלם על הזכות לקרא ולכתוב באתר הזה.

אני אמין שכל מי שקורא כאן וכותב, יכול לתרום את הסכום המזערי הזה שנידרש, על מנת להרוויח כל כך הרבה, כפי שכולנו מרוויחים מהאתר הנהדר הזה.

אנא מכם, תרמו ללא פחד או קמצנות. זה חוזור אליכם בגדול.

בחסד רב.

משה
טלי_מא*

תשלום לאתר

שליחה על ידי טלי_מא* »

משה ושאר הקוראים,
הנה ההסבר המלא למה שקורה באתר:
האתר בחופשת התאוששות

סיפור שהיה כך היה:

אתר באופן טבעי מתארח על שרת של חברת ארוח אתרים. הוא חולק את אותו המחשב עם כמה אתרים אחרים, שגם הם משתמשים בשירותי הארוח של אותה חברה.
לפני כמה ימים, אחד הטכנאים של החברה המארחת הציץ במחשב לראות מה שלומו. ומה הוא ראה? שאר האתרים מתנהגים יפה, בעוד האתר של באופן משתלט על משאבים שאמורים להתחלק בין כולם!
חשב לעצמו הטכנאי: איפה הצדק?! איפה השוויון?!? איפה אחוות העמים?!?!?
ובעוד גורל החברה האנושית במחשבותיו, הוא שינה את ההגדרות כך שאף אתר לא יוכל להשתלט על משאבים של אחרים.
אך אבוי, אתר באופן דורש יותר יכולת עיבוד (CPU) משניתן לו, וכאשר משאביו הוגבלו הוא פשוט נתקע.

ביומיים האחרונים עסקנו בבירור הנושא הזה (כולל גילוי הסיפור הנ"ל, שלא נפרש לפנינו מיד אלא רק לאחר מאמץ מצד כל הצדדים) וחיפוש דרכים לפתרונו. למרבה הצער, נראה כי הדרך היחידה לפתרון מיידי היא לשלם עבור המשאבים שהתרגלנו לצרוך. עכשיו נותר לברר את תנאי העיסקה ולחפש איך לממן אותה.

השורה התחתונה:
תוך ימים ספורים נחזור לפעילות. יחד עם זאת, יתכן שנצטרך לעשות שינויים מסוימים כדי לממן את עלות השרת.
איזה שינויים? כמה העלות הנוספת?
גם אנחנו שואלים את השאלות האלה, ומקווים למצוא תשובה בקרוב.

אנחנו מעוניינים שהאתר יישאר פתוח וחופשי ככל האפשר וכפי שהיה עד כה, אך חייבים לממן אותו בצורה כלשהיא ע"י המשתמשים. מודל ה"משלם מי שרוצה" הצליח בקושי לכסות את העלויות עד-כה, אך בודאי לא יוכל לעשות זאת בעתיד, ולכן נאלץ למצוא דרך לממן את האתר או ע"י פרסומות או ע"י חסימת חלק מהדפים למשלמים בלבד, או בצורות אחרות שעדיין לא מצאנו (למשל תמיכה של אוליגרך סעודי, או חסות של תאגיד תה אורגני כלשהו).

בברכת סופשבוע רגוע,
רני כשר ויונת שרון.
rani.kasher@gmail.com
משה_אלבאום*

תשלום לאתר

טלי מא נקווה לטוב. האתר הזה חשוב למספיק אנשים על מנת שכולנו ביחד נוכל לתמוך בו. האם ישנה סטטיסטיקה של כמה מתוך המשתמשים הקבועים משלמים? במידת האפשר אשמח לדעת.
טלי_מא*

תשלום לאתר

שליחה על ידי טלי_מא* »

אשאל את יונת שרון.
אם כי, עכשו כשאני חושבת על זה, רני וחדוה כשר לרוב לא אוספים מידע כזה.
חשוב להם מאוד שכל משתמש ישלם כפי יכולתו וכאשר הוא יכול ושלא יווצר לחץ על משתמשים לשלם.
הם ממש מתעקשים, לרוב, שלא לדעת את הנתונים הללו.
אני מניחה שכעת הם יצטרכו לשנות מעט את עמדתם בנושא...
שרי*
הצטרפות: 15 דצמבר 2001, 22:10

תשלום לאתר

שליחה על ידי שרי* »

תרמתי לאתר 70 ש"ח וזה משמח. נסו ותהנו.
אני קוראת את נבואות הזעם שלכם ושואלת מה נשתנה?
זו החוקיות והסדר בעולמנו. יש רע כדי שיהיה גם טוב. יש חושך כדי שיהיה אור וכן הלאה.
אלוהים לא מתערב בזה כי ככה הוא יצר. הכל צפוי (חוקיות) והרשות נתונה(בחירה).
יש אחמדיניג'אד ויש אובמה גם בכל אחד מאיתנו.
ובנתיים יש לי זריחות ושקיעות מדהימות ביופין מהמרפסת בביתי וגם בעזה רואים אותן.
שיהיה יום נפלא
שליחת תגובה

חזור אל “שיטת אלבאום”