קשר אנרגטי בין גברים לנשים

אנונימי

שליחה על ידי אנונימי »

דיון שהתחיל ב{{}}דף הבית האישי משה אלבאום
מוזמנים להצטרף
משה_אלבאום*
הצטרפות: 31 מרץ 2005, 15:31
דף אישי: הדף האישי של משה_אלבאום*

שליחה על ידי משה_אלבאום* »

מה דעת הקוראים על תקשורת אנרגטית ממוקדת ומודעת בין בני אדם, ובעיקר בין גברים לנשים.
הכוונה לתקשורת מודעת כששני בני האדם מרגישים במדויק את מה שהם עושים מבחינה אנרגטית ואיך זה משפיע על האחר ואיך האחר משפיע עלינו.
שמחה_שמצאתי*
הצטרפות: 19 יוני 2005, 11:52

שליחה על ידי שמחה_שמצאתי* »

אה, וגם רציתי להוסיף לגבי תקשורת אנרגטית ממוקדת ומודעת בין בני-אדם.. זו מתנה נפלאה. לצערי, לא נתקלתי במספיק אנשים כאלה. בין גבר לאשה? אהה, זה כבר הופך ל"חייתי" במובן האינסטינקטיבי.
לילה טוב :)
משה_אלבאום*
הצטרפות: 31 מרץ 2005, 15:31
דף אישי: הדף האישי של משה_אלבאום*

שליחה על ידי משה_אלבאום* »

שלום שמחה שמצאתי
בנושא הקשר האנרגטי בין גבר ואישה, לא התכוונתי לקשר מיני ההופך לחייתי אלה לקשר זורם ו מודע_ . נכון שהקשר יכול להפוך למאוד מיני, אבל הקשר שאני מדבר עליו הוא קשר של זרימה מודעת של תקשורת אנרגטית. כשכל אחד יודע ומרגיש במדויק את _מעשיו האנרגטיים המודעים_ של האחר. הכוונה היא לכך שהתקשורת _נעשית ולא תחושות של זרימה שקורות באופן ספונטאני. כשבכל שלב האדם מסוגל לדעת במדויק איך השיני מגיב אליו מה רמת הקשר עושה לו ולשנות או להגביר לפי הצורך או הרצון.

למשל, כשאישה אינה_ מקבלת את המיניות, נשיות, אימהות, שלה, האנרגיה שלה זורמת בקוטביות הפוכה _ממנה החוצה במקום מהחוץ פנימה ולכן קשה מאוד לצור איתה קשר מספק כלשהו (לא חייב להיות מיני) ברגע שהיא תצליח באופן מודע להפוך את הקוטביות בזרימת האנרגיה היא תוכל לשנות את גישתה לחיים ולכן לתקשורת בינה לעצמה ולאחר. (המודעות האנרגטית הינה הכלי המוביל את התודעות השונות של האדם, ומארגנת אותן לצרכיו).

במצב הזה, האישה עייפה חלק גדול מהזמן כי היא אינה נטענת באופן טבעי כפי שאמור לקראת, יכולת ההכלה שלה כמעת ואינה קיימת, יכולת הנתינה שלה שוחקת אותה לחלוטין ועוד.

קוטביות הזרימה האנרגטית של האישה, שייכת לכיוון הזרימה של האנרגיה ברחם. באופן טבעי אמורה האנרגיה לזרום פנימה, בקוטביות הפוכה האנרגיה זורמת החוצה.
מהיום שהבחנתי בנושא, ראיתי נשים רבות המפעילות קוטביות הפוכה. איתן לא ניתן ליצור תקשורת אנרגטית מהנה ברמה כלשהי אלה לאחר הפיכת הקוטביות.

אצל הגבר המצב פשוט הרבה יותר. מכיוון שאין לנו כלי הכלה פתוח לחוץ (רחם), הרי שאנחנו יכולים לחסום את הזרימה הכללית או לאפשר לה להישאר פתוחה. המצב החסום פוגע בכלל המערכות אך בעיקר ביכולתו של הגבר להיות רגיש לאחר ובעיקר יכולתו להיות רגיש לצורכי האישה (אלו שנשים תמיד מרגישות שלא חשוב מה תעשינה או תומרנה הגבר לא ירגיש ולא יבין).
שואלת_שאלה*
הצטרפות: 03 דצמבר 2006, 20:33
דף אישי: הדף האישי של שואלת_שאלה*

שליחה על ידי שואלת_שאלה* »

לנושא המעניין. תקשורת אנרגטית מודעת
האספקט הנשי מדבר אלי מאוד. אומר לך כאישה, שלדעתי בעוד גבר יכול לעבור תהליך של "מודעות", אישה צריכה לעבור תהליך "מודעות" ובנוסף תהליך של "נשיות". זרימת האנרגיה מתהפכת כשאישה מתעוררת לעובדה שהיא אדם מסוג אישה. מתוך החוויה שלי אני חווה, שהחסימה בתקשורת אנרגטית מודעת, אצל נשים, נובעת מכך שאין להן מילים והגדרות, שמאפשרות לכל האספקטים שלהן להיות במודעות. כשאין מודעות יש בלבול, שגורם לחוסר ביטחון עצמי, שגורם לפחד. זה גורם להישענות, על מה שלימדו אותנו, ולא על מה שעיננו רואות, במובן המהותי ולא דוקא החיצוני. מה שלימדו אותנו הוא גם מה ששטפו לנו את המוח איתו, לגבי מהי נשיות, שזה בדרך כלל מהי נשיות מעיניים גבריות, שזהו רק חלק מהתמונה כולה. כך שנוצר מצב שלאישה יש חוסר בהגדרות שלמות ומקיפות לגבי המרכיבים של נפשה, ולעיתים ההגדרות שיש לה מטעות ומחבלות בה.

הרבה פעמים נשים שלא יכולות להיות בתקשורת מודעת עם גברים, כן מסוגלות לה עם נשים. אומר יותר מכך, התקשורת האנרגטית היא נשית ביסודה, ולכן נשים "שוחות" שם, בינן ובין עצמן מאז ומתמיד. אלמנט המודעות הוא כבר עניין אינדבידואלי.
מקווה שהצלחתי לתרום.
שואלת_שאלה*
הצטרפות: 03 דצמבר 2006, 20:33
דף אישי: הדף האישי של שואלת_שאלה*

שליחה על ידי שואלת_שאלה* »

תקשורת אנרגטית
קודם כל קבל את התנצלותי על השימוש הלא מדוייק ולא מבוסס במושג היפוך זרימת האנרגיה. התקוונתי לומר, שכשישנו שינוי, ביכולת להיות במצב של תקשורת אנרגטית מודעת, לעומת מצב של חסימה.
כשאמרתי שתקשורת הינה נשית ביסודה, הכוונה הייתה לכך שישנם איכויות בטבע שהן נקביות ולדעתי תקשורת היא אחת מהן, בתור גבר מאוד תקשורתי אתה כניראה נמצא באיזון בין האלמנטים הגבריים והנשיים בתוכך. איני מדברת ממקום של ידע אלא משחקת עם הידע ולכן אולי עדיף שאמשיך לדבר רק מתוך החוויה המאוד אישית שלי.
אמשיך בקרוב מאוד.
אני_נעמה*
הצטרפות: 10 יולי 2005, 15:54
דף אישי: הדף האישי של אני_נעמה*

שליחה על ידי אני_נעמה* »

" עד כמה שזכור לי, כל מי שאני מכיר שסיפר על התאהבותו, טען שזה קרה לו ממבט ראשון, או מצליל ראשון, או מהרחה ראשונה של האחר. גם לי. ברור שלאחר מכן צריך לעבוד הרבה על מנה שיהפוך לאהבה, ואנו יודעים היטב מה קורה כשלא מצליחים לעבוד מספיק או נכון. "
הכוונה במשפט של ניטשה לדעתי היא, שברגע הראשון בו אנו רואים אדם כלשהו, החיבור האנרגטי שלנו מעביר אלינו את כל האינפורמציה הניתנת להעברה בכלל. מאותו הרגע אנו יודעים על האדם כל מה שניתן לדעת עליו. מסיבה זו ובמידה ואיננו מעוניינים לדעת חלק ממה שראינו והבנו, אנו עוסקים לאורך הזמן שלאחר מכן בניסיונות הסתרה מעצמנו את מה שלא נרצה לדעת עליו.
מכיוון שכל מי שהוא בעל רגישות אנרגטית נמוכה ומעלה מרגיש כך בני אדם, נראה שניטשה בהחלט צודק בנקודה הזו.

תשובות שמסתבר שכתבת לי בדף של "נשים גברים תקשורת..." ופספסתי כי לא ביקרתי שם ...
נושא למחשבה ולשיחה.
המשך שבוע טוב .
שליחת תגובה

חזור אל “שיטת אלבאום”