מידע הנקה - עלון מידע לרופאים בנושא הנקה
יצא לאור ארבע פעמים בשנה ע"י האקדמיה לרפואת הנקה וליגת לה לצ'ה ישראל,
דרך החורש 167, ירושלים 97278, פקס: 6520689-02
www.prairienet.org/llli/israel/meydahanaka.html
אפשר להוריד גיליון לדוגמא מהאינטרנט
תודה לבשמת על המידע.
עלון מידע הנקה לרופאים
-
בשמת_א*
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
עלון מידע הנקה לרופאים
לאחר 13 גליונות הפסיק "מידע הנקה" לצאת, מסיבות כלכליות.
אנחנו מקווים לחדש את הוצאתו בשנה הקרובה, מותנה בהשגת מימון ומתנדבים נוספים.
בינתיים אפשר לרכוש את 13 הגליונות שיצאו כבר. כל גליון 10 ש"ח, 13 גליונות - 130 ש"ח. צ'קים בלבד. אם תשלחו שאלת בירור לפקס, יחזרו אליכם עם הפרטים (לפקודת מי וכו').
אנחנו מקווים לחדש את הוצאתו בשנה הקרובה, מותנה בהשגת מימון ומתנדבים נוספים.
בינתיים אפשר לרכוש את 13 הגליונות שיצאו כבר. כל גליון 10 ש"ח, 13 גליונות - 130 ש"ח. צ'קים בלבד. אם תשלחו שאלת בירור לפקס, יחזרו אליכם עם הפרטים (לפקודת מי וכו').
-
בשמת_א*
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
עלון מידע הנקה לרופאים
אפשר להשיג עותק כרוך של כל "מידע הנקה", וכן גליונות בודדים, אצל מדריכות ליגת לה לצ'ה .
(לגבי הקישור - אברר).
(לגבי הקישור - אברר).
-
תות_שדה*
- הצטרפות: 19 פברואר 2002, 21:05
- דף אישי: הדף האישי של תות_שדה*
עלון מידע הנקה לרופאים
עלון מהסוג הזה (למרות שלא הגעתי לקישור) צריך להגיע לכל הרופאים.
ביום שישי האחרון הגעתי לקופת חולים עקב הקאות (וירוס). קיבלתי פראמין ושאלתי את הרופאה אם זה בסדר עם הנקה.
היא שאלה בן כמה הילד וכשאמרתי שנה וחודשיים היא אמרה: "בשביל מה להניק, תפסיקי, הוא כבר לא מקבל כלום מהחלב שלך. עד גיל 8-9 חודשים זה בסדר אבל בגיל כזה...."
חשבתי לשלוח לה איזה חומר מעודכן אבל אין לי כוחות פיזיים (דחיינות כרונית).
מזל שתומר לא בן 3 (מעניין מה היתה התגובה...P-:)
ביום שישי האחרון הגעתי לקופת חולים עקב הקאות (וירוס). קיבלתי פראמין ושאלתי את הרופאה אם זה בסדר עם הנקה.
היא שאלה בן כמה הילד וכשאמרתי שנה וחודשיים היא אמרה: "בשביל מה להניק, תפסיקי, הוא כבר לא מקבל כלום מהחלב שלך. עד גיל 8-9 חודשים זה בסדר אבל בגיל כזה...."
חשבתי לשלוח לה איזה חומר מעודכן אבל אין לי כוחות פיזיים (דחיינות כרונית).
מזל שתומר לא בן 3 (מעניין מה היתה התגובה...P-:)
עלון מידע הנקה לרופאים
מזל שתומר לא בן 3 (מעניין מה היתה התגובה...)
ביתי בת שלוש, והתגובה של הדיאטנית שהייתי אצלה אתמול הייתה זעזוע עמוק, עד כדי חוסר יכולת לחזור ולחשוב בצלילות...
הגעתי אליה בגלל כולסטרול גבוה, והיא טענה שהבדיקות אינן אמינות מאחר וההורמונים בהנקה משבשים את התוצאות (למרות שתוצאות דומות היו גם לפני ההריון/הנקה). האם מישהו יודע האם הנקה של 1-2 פעמים ביום, יכולה להשפיע מבחינה הורמונלית על תוצאות בדיקה כזאת?
היא לא הצליחה להרגע, ושוב ושוב חזרה לנושא:"אני דווקא מאוד בעד הנקה, אבל עד גיל שנה..."
אמרתי שאפילו המלצות ארגון הבריאות העולמי הן עד גיל שנתיים, אך שום דבר לא הצליח להרגיע אותה. היא חזרה ושאלה:
"אבל למה?!"
ביתי בת שלוש, והתגובה של הדיאטנית שהייתי אצלה אתמול הייתה זעזוע עמוק, עד כדי חוסר יכולת לחזור ולחשוב בצלילות...
הגעתי אליה בגלל כולסטרול גבוה, והיא טענה שהבדיקות אינן אמינות מאחר וההורמונים בהנקה משבשים את התוצאות (למרות שתוצאות דומות היו גם לפני ההריון/הנקה). האם מישהו יודע האם הנקה של 1-2 פעמים ביום, יכולה להשפיע מבחינה הורמונלית על תוצאות בדיקה כזאת?
היא לא הצליחה להרגע, ושוב ושוב חזרה לנושא:"אני דווקא מאוד בעד הנקה, אבל עד גיל שנה..."
אמרתי שאפילו המלצות ארגון הבריאות העולמי הן עד גיל שנתיים, אך שום דבר לא הצליח להרגיע אותה. היא חזרה ושאלה:
"אבל למה?!"
-
סמדר_נ*
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*
עלון מידע הנקה לרופאים
>באמת שאין לי משהו אינטליגנטי להגיד. אבל ה אבל למה?! נורא מצחיק<