עיצומים מה עושים

ילדה_יפה*
הצטרפות: 04 דצמבר 2003, 21:01

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי ילדה_יפה* »

שלום לכולם ,
אנחנו רכשנו דירה -
מאורע משמח לכאורה א-ב-ל,,,,,
במדינתנו קטנה יש מלה כזו שביתה או עיצומים והחיים ממש קשים,
אנא עוצו עצה מה עושים,
ועכשיו ברצינות,
אנחנו כרגע בבעיה - כלומר הזכאות שלנו מעוכבת (כרגע ללא אישור אני פשוט מנסה להישאר אופטימית),כלומר יש לנו את כ-ל נקודות הזכות האפשריות (למעט ילדים) - אבל מסתבר שבעברו של בן זוגי היתה רשומה דירה ובגיל 18 ויתר על כל זכאות וזכות על הדירה והכל רישמי א-ב-ל במשרד השיכון כרגע דחו את בקשתנו לזכאות (והסכום במונחים שלנו אסטרונומי..).
נכון ששלחנו מסמכים המאשרים את עניין הויתור, אבל, אנחנו ממש על "קוצים" ומתים מפחד ש-מה יהיה - כי עוד חודש אמורים לשלם..
ויש את העיצומים וזה מרגיש כ"כ חסר אונים ... יש למישהו מידע נוסף משהו שיכול לעזור.. :-/
יהודית_שפמן*
הצטרפות: 12 יוני 2002, 21:42
דף אישי: הדף האישי של יהודית_שפמן*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי יהודית_שפמן* »

קודם כל לקחת נשימה ותבדקי אם אין לך סעיף בחוזה שמאפשר לאחר בתשלומים בגלל שביתות מלחמות וכו.. מעבר לכך הסניפים נמצאים בעיצומים כך שאפשר לקחת מאכר שיטפל לך בנושא (כן, משלמים כסף והם מביאים אישורים) יש עו"ד בכל חתימה, מה הוא אומר בנושא? ואגב אני מכירה כבר כמה משפחות שתקועות כבר כמה חודשים בגלל השביתה ואין מה לעשות.
יהודית שפמן-ניצולת שביתות
אמא_נמרה*
הצטרפות: 07 אפריל 2003, 19:23

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

אם כבר מקטרים: ואנחנו רוצים לבקר את ההורים בחו"ל, אבל התינוקי לא רשום עדיין, אז אי אפשר לצאת.

<בסוף יבקשו מאגליה להוכיח שזה הילד שלה>
<אגליה אוהבת להישאר בארץ, אז היא לא באמת מצטערת, רק חבל לה על הסבא וסבתא שלא רואים את הנכד>
ילדה_יפה*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי ילדה_יפה* »

מסתבר שזה לא קשור לעורך דין כלומר
משרד הבינוי והשיכון שובתים והם אלה האמורים לאשר סופית את הזכאות והם דחו אותה פעם אחת בגלל סיבה שאנחנו הבאנו אישורים להפרחתה והעיניין הוא כזה: נשלחו אליהם האישורים הם יצרפו אותם לתיק שלנו ו--- יידחו את התיק בפעם השניה,
ו-- אז יישלחו אליהם שוב המסמכים ו-א-ז הם ב-א-מ-ת יסתכלו עליהם ויחליטו ובזמן רגיל זה היה פחות "נורא" כי זה היה תהליך שלוקח אולי שבוע שבוע וחצי אבל "בימים אלו" אין לדעת כמה זמן זה ייכח...וכאן טמון שורש הבעיה.. ..ואנחנו כמעט מיואשים בן זוגי כבר רוצה לדעת כמה זכאות נקבל בלי האישורים אבל אני עומדת על כך שאם אדם אחר (במשפחה) כן קיבל זכאות בדיוק עם אותם התנאים שיש לבן זוגי ללא כל בעיה ואם יש מסמכים המאשרים את הפרכת הטיעון של משרד הבינוי והשיכון אז כל מה שיש זה להמתין אבל זה בדיוק המרכיב שממש אבל ממש חסר בדיוק עכשיו, שזה זמן- ונקודה נוספת היא שזכות בתנאים עם פחות "נקודות" היא גם עם תנאים אחרים (כלומר פחות כסף, יותר ריבית) וזה יהרוס את כ-ל החישוב שעמלנו עליו כ"כ (מבחינת החזרים) ו- בנוסף חייבים לקחת את המשכנתא עד סוף החודש כי אחרת נקבל גם עליה תנאים אחרים כי הבנק לא מתחייב על "מה יהיה" בינואר 04 שזה אומר גם אופציה לתנאים אחרים ובנוסף אם מקבלים פחות זכאות אז גם את המשכנתא נצטרך יותר וזה כמו לגו אחד בנוי על השני ואם משנים אחד ה-כ-ל משתנה וזה מה זה מפחיד וזה כל החיים שלנו כאן! וכל זה צריך להסתדר בשבוע הקרוב.....:-S
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

<בסוף יבקשו מאגליה להוכיח שזה הילד שלה>
גם לי יש בת לא רשומה בבית.
לפחות (בגלל זה) לא קיבלנו בשבילה את השי-לחג-מלא-ממתקים-מהעבודה-של-האיש.
ענן_בעננים*
הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי ענן_בעננים* »

גילה אני בטוחה שתסתדרו יופי גם בלי הממתקים, אבל
מה שאני מבינה מזה זה שבעבודה של האיש שלך הם מבקשים תעודת לידה על מנת לתת שי לחג? (מה הם חושבים שהוא המציא תינוקת)
ילדה_יפה*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי ילדה_יפה* »

איזו ארץ נפלאה? לא כך?.... .אנשים תלויים על חוטים שאנשים אחרים מחזיקים אלה שאמורים "לדאוג שהמדינה תהיה טובה יותר למחייה איזו סטירת לחי!
<ממש מתחשק לילדה יפה להקיא>
עוף_החול*
הצטרפות: 24 אוקטובר 2001, 20:51
דף אישי: הדף האישי של עוף_החול*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי עוף_החול* »

היום התקשרתי ל199 של בזק. רציתי לשאול משהו טכני על העברת רישום.
ענתה לי בחורה נחמדה מאד ושאלה מה רצוני, הסברתי לה והיא ענתה לי שהם בעיצומים לכן היא לא יכולה לעזור לי.
לא יכולתי להתאפק ושאלתי למה היא עונה לטלפון אם הם בעיצומים. היא אמרה שהיא במוקד התשלומים שלהם ולכן היא עונה.
:-0 לענות על שאלות הם לא רוצים אבל בשביל לקבל כסף הם לא בעיצומים.
איזו מדינה...... איזו מדינה....
ילדה_יפה*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי ילדה_יפה* »

היום שלחתי פקס בפעם השלישית ואנחנו אמורים להעביר את כל הכסף יום חמישי בשבוע הבא. מה עושים?
אמא_מתחדשת*
הצטרפות: 09 ספטמבר 2003, 22:36
דף אישי: הדף האישי של אמא_מתחדשת*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי אמא_מתחדשת* »

לגבי ביטוח לאומי - רוצה לציין לטובה את הפקידה שטרחה לברר את מספר הסלולרי שלי והתעקשה למצוא אותי לפני שהיא מפעילה את העיקול על חשבון הבנק שלי. היא גם נתנה לי עצות טובות איך לכתוב מכתב שיעזור לקצץ את החוב והגדיל את כמות התשלומים. אז תודה רבה לחנה מביטוח לאומי שהתגלתה כאדם שאיכפת לו |L|

עצה למי שמעוניין ליצור קשר עם ביטוח לאומי - ברוב הסניפים יש תיבה לפניות מחוץ לסניף עצמו, אפשר לגשת לשלשל מכתב ולקוות לתשובה.
אמא_אינקובטור*
הצטרפות: 19 יוני 2003, 13:58
דף אישי: הדף האישי של אמא_אינקובטור*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי אמא_אינקובטור* »

גם אני נעמדת בתור לקיטורים.

אנחנו בחו"ל. אני רוצה להוציא רשיון נהיגה מקומי כי תעריף הביטוח עם רשיון בינ"ל הוא אסטרונומי.
אני צריכה להוכיח שאני נוהגת מעל שנה כדי שלא יחייבו אותי לנהוג רק לצד נהג מנוסה. מה הבעיה, הרי אני נוהגת כבר 12 שנה?

על הרשיון הבינ"ל לא רשומה השנה שבה ניתן לי רשיון.
על הרשיון הישראלי כתובה השנה בריבוע צהוב שעליו כתוב בעברית, "משנת 1991.". הם לא כתבו את המילה From. אי לכך, למרות שהפקידה ראתה בבירור שמדובר בשנת ההוצאה ולא במספר ההרשעות שלי בעבירות תנועה, היא לא יכולה לתת לי רשיון. מה הבעיה? תכתבי מכתב למשרד הרישוי בישראל ושיפקססו לנו אישור על שנת מתן הרשיון שלך.

אבל הם שובתים.
ואני לא יכולה לנהוג! מרגיז מרגיז מרגיז.
יוחננית*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2003, 12:13

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי יוחננית* »

אמא אינקובטור - עד כמה שידוע לי, משרד הרישוי בחיפה אינו שובת, הם עצמאיים. אולי תנסי לפנות אליהם.
נועה_ברקת*
הצטרפות: 30 יוני 2002, 17:11
דף אישי: הדף האישי של נועה_ברקת*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי נועה_ברקת* »

ולי - מאז שגנבו את התיק שלי, אין תעודת זהות.
<אבל בחודשיים שעברו מאז, גם אף אחד לא רצה לראות אותה, איזה מזל שאני לא ערבייה>
אמא_אינקובטור*
הצטרפות: 19 יוני 2003, 13:58
דף אישי: הדף האישי של אמא_אינקובטור*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי אמא_אינקובטור* »

יוחננית - עשית לי את היום.
תודה תודה תודה. את נסיעת הבכורה שלי אקדיש לך.
ילדה_יפה*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי ילדה_יפה* »

יש לי חדש..!..
שימו לב שלחתי פקס (בעצם 3 פעמים), בפעם השלישית חזרה אלי (גברת בשם יהודית- <תודה יהודית>) מהמקום הזה הנקרא "חלמיש" והם אלה המטפלים בזכאות והיא יצרה עימי קשר ובישה לי על התקדמות בנושא שלנו שכרגע עבר חזרה לבנק לחיקה בנושא מסויים ולאחריו הכל יהייה בסדר
<לילדה יפה רווח עד מאוד>

בקיצור גם כשהכל נראה אבוד תמיד יכולה להיות נקודת אור. :-)
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי אביב_חדש* »

ילדה יפה - איזה חדשות טובות. מקווה שיסתדר בקרוב.

לפני שבוע חיפשתי מספר טלפון ב 144. הם כמובן בעיצומים והתקליט אומר שהם נותנים רק מספרי חירום.
בבית אני משתמשת באתר של בזק כדי לאתר מספרי טלפון, אבל כבר שבוע שגם האתר שלהם בעיצומים והאתר לא עולה. כאילו יש שם אנשים שמחפשים עבורי את מספר הטלפון...
יוחננית*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2003, 12:13

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי יוחננית* »

אביב חדש, אני לא חושבת שהאתר בשביתה כי בתחילת שבוע שעבר הוצאתי משם מספר טלפון. אבל אתמול כשניסיתי שוב היה כתוב שיש עומס יתר על האתר, אז אולי הוא פשוט קרס? טוב, האמת - מה זה משנה.
אביב_חדש*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי אביב_חדש* »

יוחננית - נכון! לפני שבוע הוא עבד ועכשיו כבר לא, אולי זו סתם הודעה של עומס יתר.
אמא_של_יונת*
הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי אמא_של_יונת* »

ניסיתם לחפש בספר טלפונים? כזה מנייר, עבה, עם המון כתוב. היה פעם דבר כזה...
אביב_חדש*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי אביב_חדש* »

נכון, אמא של יונת, פעם היו כאלו אבל אין לי איפה להשיג. אין בזק בקרית מלאכי, ואני לא אסע רחוק בשביל ספר טלפונים.... אני מאוד מעריכה ספר טלפונים אמיתי, שהוא שימושי מאוד לילדים קטנים שצריכים להגביה אותם לשולחן...
אמא_מתחדשת*
הצטרפות: 09 ספטמבר 2003, 22:36
דף אישי: הדף האישי של אמא_מתחדשת*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי אמא_מתחדשת* »

אביב, אולי בסניף הדואר יהיה ספר טלפונים.

>אני לא בטוחה מאיפה, אבל יש לי זכרון שמחבר ספרי טלפון ודואר<
רועי_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 18:34
דף אישי: הדף האישי של רועי_שרון*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי רועי_שרון* »

שני דברים קטנים ולא כל כך קשורים:
  1. לפני כמה ימים הודיעו בחדשות ברדיו שמשרד האוצר ניכה 28 מיליון ש"ח ממשכורותיהם של העובדים השובתים בשירות הציבורי. אותי אישית זה שימח ביותר.
  2. לפי פסיקת בית הדין לעבודה מלפני מספר שנים (ייתכן שזה כבר נהפך מאז; אני לא ממש עוקב), שביתה מוכרת בישראל כ"כוח עליון" בהתאם למשמעו בהרבה חוזים. זה עשוי לומר שאם מותר למישהו לדחות תשלום או משהו דומה במקרה של כוח עליון, אז כנראה מותר לו לעשות את זה גם במקרה ששביתה מונעת ממנו לבצע את התשלום. כדאי כמובן להתייעץ עם עו"ד על זה.
אביב_חדש*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי אביב_חדש* »

לא שאני הולכת לחפש ספרי טלפונים רגע, אבל אני חושבת שפעם רשות הדואר היתה ממונה גם על הטלפונים ומשם >אני לא בטוחה מאיפה, אבל יש לי זכרון שמחבר ספרי טלפון ודואר<
אמא_של_יונת*
הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי אמא_של_יונת* »

ספרי טלפון משיגים בחנויות של בזק, כמו מכשירי טלפון.
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

כן. פעם, גם הדואר וגם בזק היו אותו "משרד התקשורת".
מ_י_כ_ל*
הצטרפות: 08 דצמבר 2003, 10:54

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

חידונת: איך מגיעים משאלה על חרדת משכנתא לכתובות בהן ניתן להשיג ספרי טלפון?? פתרון: כותבים בבאופן.. ;-)
אז גם אני - האג'נדה שלי היא פטריוטית! די להשמצות המדינה! נכון, שביתה זה מעצבן, הכי כיף זה לקטר, אבל - זה לא רק בארץ. מי שטרם ניתקל במנגנון הבירוקרטי האמריקאי לא רכש לעצמו את הזכות להשמיץ את ישראל. טמטום ואטימות במנגנון בירוקרטי הם ממש לא רק בארץ
אז אנא, למען שלוות הנפש שלי - בואו נשמיץ את המנגנון הבירוקרטי (באשר הוא) ולא את המדינה (כי גם אני ואתם זה מדינה).

אגב, גם בזמן העיצומים מודיעין בזק סיפק מספרים לצרכי חירום (אבא שלי, למשל, קיבל את מספר הטלפון של אולם השמחות בו היינו כדי לדווח לי שהחום של בני הגדול עלה).

<או או (בעגה אמריקאית) - מיכל מצאה עצמה מסנגרת על בזק. הגיהנום כבר קפא??>

ילדה יפה - אני נורא שמחה שהבעיה נפתרה (או לפחות בשלבי פתרון)! @} אני כל כך מכירה את הלחץ הזה - זה נורא מוזר, אבל גם כשאנחנו דירה לפני 6 או 7 שנים, נתקע נושא המשכנתא בגלל שביתה כללית במשק (הצ'ק היה מוכן אבל הבנק סרב לתת לנו אותו). במחשבה שניה אולי לא כ"כ מוזר כי תמיד יש שביתה איפשהו...
הפתרון של סעיף בחוזה נראה לי לא ראלי. בארץ שלנו (כן, כאן מותר להשמיץ...) אפילו מלחמה לא נחשבה ל 'כח עליון' או לדבר בלתי צפוי, על אחת כמה וכמה שביתה. הפתרון שלנו היה לדבר עם המוכרים ולהגיע איתם להבנה. היה ברור להם שנשלם ושהכל תקוע שלא באשמתנו, וחוץ מזה, מה הם יעשו? ישברו חוזה? ימצאו קונה חדש? גם לכך יש עלות מבחינתם. בסוף, כמו אצלך, בדקה ה-99 הפרשה הגיע לסיומה הטוב.
לכן, לאחר שלב הפניקה הבלתי נמנע, תמיד רצוי לנסות ולהתדבר עם המוכרים (ולדעתי, במצב של היום אפילו קבלנים יסכימו להיות גמישים).
אולי תוכלי להשתמש בעצה שלי בפעם הבאה שתצטרכי לקנות... נגיד...בית...
ילדה_יפה*

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי ילדה_יפה* »

מיכל שלום בהמשך למה שכתבת,
אז ככה באמת לא ממש מכירים בעיניין השביתה ככוח עליון לכך שאין לנו את כ-ל הכסף שהחוזה מחייב אומנם אנו לא "מפירי חוזה" אבל אנחנו לא עומדים בדרישות של תשלום בזמן ולכן בהמשך להסכם שהיה מוסכם על כ-ל הצדדים (ונכון שאני צריכה להודות לבעל הדירה שמכר לנו-ובעצם התגמש ונתן לנו מפתח בלי כ-ל הכסף.. אבל כמו שאנו רצינו את הדירה הוא היה צריך את הכסף אז...)
בכל אופן אנחנו עדיין בשיירי השביתה הארוכה שכן עדיין באישורי זכאות....
וגם עכשיו אומנם יש לנו מפתחות ואומנם אנחנו עומדים לעבור אוטוטו.. אבל אני מרגישה שעד שלא כ-ל הכסף אצל המוכרים ואצלנו כל המסמכים שמאשרים שהדירה שלנו היא לא באמת שלנו ...

אבל גם אני מקווה לסוף טוב ומ-ה-ר @}
א_ילת*
הצטרפות: 20 מרץ 2003, 22:23

עיצומים מה עושים

שליחה על ידי א_ילת* »

למה למחוק?
יהיו עיצומים גם שנה הבאה. רעיונות יש כאן.
אלא אם כן הדף נוגד את רוח האתר ...
שליחת תגובה

חזור אל “דיוני עריכות עם אופק”