ניצן אמ
-
ניצן_אמ*
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
ניצן אמ
דניאלה, בכיף.
האימייל שלי הוא beofenitsan בג'ימייל.
האימייל שלי הוא beofenitsan בג'ימייל.
-
אמא_לאסף_יואב_עידו_וליבי*
- הצטרפות: 06 פברואר 2009, 20:58
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לאסף_יואב_עידו_וליבי*
ניצן אמ
שלחתי, תודה ניצן.
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
עניתי. בכיף. @}
-
ההולכת_בדרכים*
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
ניצן אמ
הי, שלחתי לך מייל 
-
עשב_השדה*
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
- דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*
ניצן אמ
כיף לקרוא אותך פה ושם
מרגישה מין אחווה עם דבריך
תודה שאת כאן
מרגישה מין אחווה עם דבריך
תודה שאת כאן
ניצן אמ
שלום.
(סליחה על הישירות, אין דרך אחרת):
אני סובלת מדימום רקטלי שבא והולך כבר שנים רבות (ללא שום טיפול/התערבות). בד"כ ללא כאבים. בד"כ בסמוך ואחרי הוסת.
בביקור היסטורי (מבחינתי:-)) אצל כירורגית היא אמרה שיש 3 טחורים והטיפול שהציעה הוא גומיה שיורים (ניסוח שלה) אל כל טחור וזה אמור להפיל אותו.
מה דעתך?
מלבד זאת היא שלחה אותי גם לבירור אצל גסטרולוג.
תודה!
(סליחה על הישירות, אין דרך אחרת):
אני סובלת מדימום רקטלי שבא והולך כבר שנים רבות (ללא שום טיפול/התערבות). בד"כ ללא כאבים. בד"כ בסמוך ואחרי הוסת.
בביקור היסטורי (מבחינתי:-)) אצל כירורגית היא אמרה שיש 3 טחורים והטיפול שהציעה הוא גומיה שיורים (ניסוח שלה) אל כל טחור וזה אמור להפיל אותו.
מה דעתך?
מלבד זאת היא שלחה אותי גם לבירור אצל גסטרולוג.
תודה!
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
אוי, קודם כל זה נשמע ממש לא נעים 
ניסית פאולה? שינויי תזונה? יש לך איזשהי תקופת מעקב ומידע על אילו גורמים משפיעים על ה{{}}בא והולך{{}}?
רוצה לדבר בדואל או בטלפון?
<בקשר לרעיון עצמו.. מה אומר לך. יכול להיות שיש בזה משהו, לי זה לא נראה. כל הרעיונות הפסיכיים של הרפואה המודרנית לא פעם נשמעים כמו וריאציות אינפנטיליות על הקזות הדם של המאות הקודמות...>
<לא יודע מה לעשות עם הטחורים האלה...>
<תגיד, אולי נירה על זה משהו?>
<מין כזה דבר שיורה דברים לרקטום? מעניין!>
<אבל מה נירה? אטבים? מהדקים?>
<גומיות!>
<רעיון טוב! זה גם מספיק מוזר כדי שלא יפקפקו בזה. משחק המילים לא מכוון...>

סתם מתבדחת.
ניסית פאולה? שינויי תזונה? יש לך איזשהי תקופת מעקב ומידע על אילו גורמים משפיעים על ה{{}}בא והולך{{}}?
רוצה לדבר בדואל או בטלפון?
<בקשר לרעיון עצמו.. מה אומר לך. יכול להיות שיש בזה משהו, לי זה לא נראה. כל הרעיונות הפסיכיים של הרפואה המודרנית לא פעם נשמעים כמו וריאציות אינפנטיליות על הקזות הדם של המאות הקודמות...>
<לא יודע מה לעשות עם הטחורים האלה...>
<תגיד, אולי נירה על זה משהו?>
<מין כזה דבר שיורה דברים לרקטום? מעניין!>
<אבל מה נירה? אטבים? מהדקים?>
<גומיות!>
<רעיון טוב! זה גם מספיק מוזר כדי שלא יפקפקו בזה. משחק המילים לא מכוון...>
סתם מתבדחת.
ניצן אמ
תודה, אכן מבדח.
לטענת הרופאה זה לא כואב יותר מבדיקה רגילה. אך אני לא רוצה להתחיל משהו שרק יביא להחמרה.
כמו שאמרתי, המעקב היחיד שמצאתי שיש קשר לדימום הווסתי. ואכן עכשיו כשיש לי איחור (ואין הריון בוודאות על) כבר זמן רב שאין דימום. יחד עם זאת בהריון לפני כארבע שנים כן היה דימום וגם המוגלובין מאוד נמוך(9 אם אני זוכרת נכון את ההיסטריה של רופאת הנשים).
השוני הוא שעכשיו (כמו שאמרתי בד"כ בסמוך ולאחר ווסת) הדימום נמשך איזה שבועיים, כשבעבר הוא היה מינורי יותר. ועל כן אני גם חלושס כל הזמן ובדיקות שעשיתי לפני איזה שנה הראו על ברזל נמוך (לא זוכרת כמה).
שינוי תזונה אני כנראה לא אעשה באופן קיצוני. ברגיל אני אוכלת הרבה פירות וירקות ושותה בעיקר מים (להוציא נס אחד ביום כמעט כל יום). החלפתי גם חלב פרה לחלב עיזים.
כאם חדורית אין לי כ"כ זמן, כסף (וכנראה גם לא מוטיבציה) ללכת לפאולה. אולי כשהקץ יסגור עלי...
לטענת הרופאה זה לא כואב יותר מבדיקה רגילה. אך אני לא רוצה להתחיל משהו שרק יביא להחמרה.
כמו שאמרתי, המעקב היחיד שמצאתי שיש קשר לדימום הווסתי. ואכן עכשיו כשיש לי איחור (ואין הריון בוודאות על) כבר זמן רב שאין דימום. יחד עם זאת בהריון לפני כארבע שנים כן היה דימום וגם המוגלובין מאוד נמוך(9 אם אני זוכרת נכון את ההיסטריה של רופאת הנשים).
השוני הוא שעכשיו (כמו שאמרתי בד"כ בסמוך ולאחר ווסת) הדימום נמשך איזה שבועיים, כשבעבר הוא היה מינורי יותר. ועל כן אני גם חלושס כל הזמן ובדיקות שעשיתי לפני איזה שנה הראו על ברזל נמוך (לא זוכרת כמה).
שינוי תזונה אני כנראה לא אעשה באופן קיצוני. ברגיל אני אוכלת הרבה פירות וירקות ושותה בעיקר מים (להוציא נס אחד ביום כמעט כל יום). החלפתי גם חלב פרה לחלב עיזים.
כאם חדורית אין לי כ"כ זמן, כסף (וכנראה גם לא מוטיבציה) ללכת לפאולה. אולי כשהקץ יסגור עלי...
ניצן אמ
וכאן מצאתי קצת מידע על הטיפול, אם מעניין אותך ןיעזור לך לחוות דעה:
http://ad3.co.il/Article.asp?id=399&Men ... 7%97%D7%A8
http://ad3.co.il/Article.asp?id=399&Men ... 7%97%D7%A8
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
ניצן אמ
http://en.wikipedia.org/wiki/Hemorrhoid#[po]Use of squat toilets[/po]
<סליחה שאני מתערבת>
לי זה פתר את הבעיה. (לא כרעתי, הרמתי רגליים על שרפרף)
<סליחה שאני מתערבת>
לי זה פתר את הבעיה. (לא כרעתי, הרמתי רגליים על שרפרף)
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
פלונית, אני חושבת שיש קשר למחסור בברזל. מאידך, תוספי ברזל מחמירים בד"כ. ממליצה על פלורויטל במידה שלא עולה על המינון המומלץ על הבקבוק.
נדיר שאין קשר לתזונה. אחרי הכל, מדובר בחלק מז'ורי ממערכת העיכול. מדוע את מתנגדת לשינוי תזונתי? האם תתנגדי לו בכל מחיר?
יציאה בכריעה (דף שאני פתחתי) בהחלט בהחלט תועיל.
לגבי פאולה, יש ספר שהיא כתבה שנקרא "סוד השרירים הטבעתיים" (פאולה גרבורג) שאפשר למצוא ברשת ובחנויות הספרים. אני לא למדתי פאולה, אבל אני כבר שנים עושה תרגילים אינטואיטיביים, בין היתר תנועות פנים והבעות "פותחות" בזמן הקקי. עיניים, שפתיים, נחיריים, ידיים, פתוח רחב ורפוי. מאד עוזר. כבר שנים שאני לא לוחצת קקי החוצה אלא מחכה שיחליק לבד. <אני מציינת כי אני לא יודעת "איפה את" בכל התחומים האלה, אם זה ברור לך מאליו או חדש לך לגמרי>
נדיר שאין קשר לתזונה. אחרי הכל, מדובר בחלק מז'ורי ממערכת העיכול. מדוע את מתנגדת לשינוי תזונתי? האם תתנגדי לו בכל מחיר?
יציאה בכריעה (דף שאני פתחתי) בהחלט בהחלט תועיל.
לגבי פאולה, יש ספר שהיא כתבה שנקרא "סוד השרירים הטבעתיים" (פאולה גרבורג) שאפשר למצוא ברשת ובחנויות הספרים. אני לא למדתי פאולה, אבל אני כבר שנים עושה תרגילים אינטואיטיביים, בין היתר תנועות פנים והבעות "פותחות" בזמן הקקי. עיניים, שפתיים, נחיריים, ידיים, פתוח רחב ורפוי. מאד עוזר. כבר שנים שאני לא לוחצת קקי החוצה אלא מחכה שיחליק לבד. <אני מציינת כי אני לא יודעת "איפה את" בכל התחומים האלה, אם זה ברור לך מאליו או חדש לך לגמרי>
ניצן אמ
הי ניצן, ערב טוב.
בזמנו שאלו אותך פה על קבוצה של תינוקות במים בהנחייתך. האם יש דבר כזה?
ניצן אמ
תודה ניצן ופלוני אלמוני על הנכונות והעזרה. הקפאתי כרגע את ההליכים הרפואיים. בכל מקרה, נראה שיש קשר ה ד ו ק לווסת - כפי שנכתב גם בלינק שצירפה פלוני -(ולביקור אצל ההורים/-:), ולכן אנסה להתרכז בטיפול בכך. לפי הקישור, ריבוי, או הצטברות, נוזלים בזמן ווסת איננה הכרחית. אז כעת- יש רעיון כיצד להפחית זאת במטרה להפחית לחץ על הוורידים?
וכמובן שגם אתן יותר את הדעת על תזונה (האם צריך להפחית בצריכת אגוזים?) ואנסה להשיג את הספר שהזכרת.
תודה ושוב תודה.
וכמובן שגם אתן יותר את הדעת על תזונה (האם צריך להפחית בצריכת אגוזים?) ואנסה להשיג את הספר שהזכרת.
תודה ושוב תודה.
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
לא באמת. אני הולכת עם הילדים שלי הפרטיים, ומוכנה להפגש בכיף וללא מחוייבות עם מי שרוצה.
פלונית, אם את רוצה לדבר על התזונה הפרטית שלך את מוזמנת להתכתב איתי בדואל.
בקשר לוסת, נסי לרוקן את דם הוסת, גם זו יציאה בכריעה, וזה יכול להיות שיפור משמעותי עבורך בכמה חזיתות.
לא באמת. אני הולכת עם הילדים שלי הפרטיים, ומוכנה להפגש בכיף וללא מחוייבות עם מי שרוצה.
פלונית, אם את רוצה לדבר על התזונה הפרטית שלך את מוזמנת להתכתב איתי בדואל.
בקשר לוסת, נסי לרוקן את דם הוסת, גם זו יציאה בכריעה, וזה יכול להיות שיפור משמעותי עבורך בכמה חזיתות.
-
עשב_השדה*
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
- דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*
ניצן אמ
איזה כייף
קבלי בחזרה@}@}@}
קבלי בחזרה@}@}@}
-
ש_י_ר_י*
- הצטרפות: 18 יולי 2008, 15:29
- דף אישי: הדף האישי של ש_י_ר_י*
ניצן אמ
היי היי!
זכרתי שפעם כתבת על מלח מיוחד לבריכות, למי שיש לו גינה ובריכה קצת יותר גדולה מגיגית
לא זוכרת את הדף המדובר, וחברה עם ילד רגיש מאוד לכלור התעניינה. יש לך מושג מי למה וכמה?
<וגם - אם את הזמנת אותי קודם אז עכשיו אני יכולה להזמין את עצמי אליך?
>
זכרתי שפעם כתבת על מלח מיוחד לבריכות, למי שיש לו גינה ובריכה קצת יותר גדולה מגיגית
<וגם - אם את הזמנת אותי קודם אז עכשיו אני יכולה להזמין את עצמי אליך?
ניצן אמ
אני הולכת עם הילדים שלי הפרטיים, ומוכנה להפגש בכיף וללא מחוייבות עם מי שרוצה.
יש בריכה שאת ממליצה עליה?
יש בריכה שאת ממליצה עליה?
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
המלח מומר לכלור, בתהליך ובבקרה שעדיפים בהרבה משימוש בכלור אורגני. מה זה "רגיש מאד לכלור"? עור? עיניים? נשימה? בכל מקרה, זה לא מה שיעזור לו. אם מדובר בבריכה פרטית, ויש משאבים אז חלופות ללא כלור זה UV ואוזון.
את יכולה
פלונית, אני אוהבת את הבריכה בקיבוץ גבעת חיים איחוד ונוסעת אליה במיוחד.
את יכולה
פלונית, אני אוהבת את הבריכה בקיבוץ גבעת חיים איחוד ונוסעת אליה במיוחד.
ניצן אמ
גיברת, אני רוצה קונה זה בלנדר. מה במומלצים? לא צריך מקצועי כמו שלכם, אבל כן מאיכות טובה.
מממממאאאאאא
מממממאאאאאא
ניצן אמ
לניצן,
יש לי שאלה שאולי לך יש/ ניסיון להשיב עליה. כבר חודש שאני מצמצת מאד בהדרגה אכילה של מאכלים עם גלוטן. בשבוע האחרון אכלתי כמה ביסים קטנטנים בודדים של מצה וזהו, (מאתמול אני לא אוכלת שום דבר עם גלוטן בכלל). שמתי לב שחלו אצלי ואצל היונק שלי (בן חודשיים) השינויים הבאים: בשבוע האחרון אני מפליצה המון (בד"כ לא מפליצה אף פעם), היונק צמצם את היציאות הרבות שהיו לו ליציאה אחת ביום שהיא גדולה ומשמעותית. לפני כן (עד לפני שבוע) היו לו המון יציאות, כאשר לפעמים הייתי רואה שהוא הפליץ קצת קקי בין לבין, עכשיו התופעה הזו נעלמה. נדמה לי שעבורו זה שינוי חיובי. אבל אצלי..האם זה סוג של התנקות של הגוף?
אודה לך מאד אם תכתבי את דעתך.
מימי
יש לי שאלה שאולי לך יש/ ניסיון להשיב עליה. כבר חודש שאני מצמצת מאד בהדרגה אכילה של מאכלים עם גלוטן. בשבוע האחרון אכלתי כמה ביסים קטנטנים בודדים של מצה וזהו, (מאתמול אני לא אוכלת שום דבר עם גלוטן בכלל). שמתי לב שחלו אצלי ואצל היונק שלי (בן חודשיים) השינויים הבאים: בשבוע האחרון אני מפליצה המון (בד"כ לא מפליצה אף פעם), היונק צמצם את היציאות הרבות שהיו לו ליציאה אחת ביום שהיא גדולה ומשמעותית. לפני כן (עד לפני שבוע) היו לו המון יציאות, כאשר לפעמים הייתי רואה שהוא הפליץ קצת קקי בין לבין, עכשיו התופעה הזו נעלמה. נדמה לי שעבורו זה שינוי חיובי. אבל אצלי..האם זה סוג של התנקות של הגוף?
אודה לך מאד אם תכתבי את דעתך.
מימי
-
גילית_ט*
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
ניצן אמ
נראה אותך בקח תן ברחובות שישי הקרוב??? אולי תתחילי להגיע למפגשים באזורנו??
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
מימי, נושא מלבב
בדרך כלל הפלוצים לא נובעים מהורדת הגלוטן אלא מהדברים שמחליפים אותו. את אוכלת יותר קטניות בתגובה? יותר סויה? שעועית? חומוס? זה יכול לבוא פשוט מרגישות למשהו שקודם אכלת הרבה פחות ועכשיו נהיה יותר "משמעותי" בתפריט. רגישויות יכולות להיות ממש מפתיעות, למשל קינואה, בטטה וסלק עושים תופעות כאלה למי שרגיש אליהם.
מקובל לומר שכל דבר בין 7 יציאות ביום ובין יציאה בשבוע הוא בתחום הנורמלי, אבל האמת היא שאנחנו אמורים "לצאת" בערך פעם ביום. מי שהולך הרבה פעמים לשירותים לקקי ביום זה בעיקר משאריות, לא ממטבוליזם גבוה במיוחד. (אפילו לי, שיש לי מטבוליזם הזוי במהירותו, כשאני אוכלת ממש טוב יש הרבה פחות יציאות.)
גילית, אזורנו? אני לא באזור רחובות.
מקובל לומר שכל דבר בין 7 יציאות ביום ובין יציאה בשבוע הוא בתחום הנורמלי, אבל האמת היא שאנחנו אמורים "לצאת" בערך פעם ביום. מי שהולך הרבה פעמים לשירותים לקקי ביום זה בעיקר משאריות, לא ממטבוליזם גבוה במיוחד. (אפילו לי, שיש לי מטבוליזם הזוי במהירותו, כשאני אוכלת ממש טוב יש הרבה פחות יציאות.)
גילית, אזורנו? אני לא באזור רחובות.
ניצן אמ
הי ניצן, מה שלומך? אפשר להטריד אותך בשאלות בענייני קנדידה? את מעדיפה פה, או בדף הרלוונטי?
ניצן אמ
בזמן האחרון אני קוראת הודעות שלך בנושא תזונה אני מאוד מעריכה את דעתך אני אשמח אם תוכלי לעזור לי בדף ילדים ואוכל בריא
תודה
תודה
ניצן אמ
הי לך
לאחרונה הזכרת איפשהו יבוש בננות לאחר השריה במיץ הדרים.
את מסכימה להרחיב טיפה? אני מנסה בימים האחרונים, ויצא קצת מוזר (שונה לגמרי מבננות מיובשות מסחריות)
פרסתי לפרוסות דקות, השריתי לאיזה חצי שעה במיץ לימון וקלמנטינות, ואז פרסתי על תבנית מתכת במקום חמים ויבש (על גג המקרר).
לכך התכוונה המשוררת?
ותודה
לאחרונה הזכרת איפשהו יבוש בננות לאחר השריה במיץ הדרים.
את מסכימה להרחיב טיפה? אני מנסה בימים האחרונים, ויצא קצת מוזר (שונה לגמרי מבננות מיובשות מסחריות)
פרסתי לפרוסות דקות, השריתי לאיזה חצי שעה במיץ לימון וקלמנטינות, ואז פרסתי על תבנית מתכת במקום חמים ויבש (על גג המקרר).
לכך התכוונה המשוררת?
ותודה
-
ה_עוגיה*
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
ניצן אמ
מצ'רה, על אילו בננות מסחריות את מדברת?
כי יש את הותיקות, הלבנות-צהבהבות המפוצצות בסוכר
ולעומתן יש את הטבעיות שהן שחרחרות ומצומקות.
כי יש את הותיקות, הלבנות-צהבהבות המפוצצות בסוכר
ולעומתן יש את הטבעיות שהן שחרחרות ומצומקות.
ניצן אמ
התכוונתי לותיקות...
אז הטקסטורה הצמיגה הזו שיצאה לי היא-היא הדבר האמיתי?
(ניצן, אם זה מפריע תגידי)
אז הטקסטורה הצמיגה הזו שיצאה לי היא-היא הדבר האמיתי?
(ניצן, אם זה מפריע תגידי)
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
הלבנות הקריספיות באמת מפוצצות בסוכר. הטבעיות חומות מצומקות. ואם משרים אותן קודם במיץ תפוזים, הן נשמרות יותר יפה ויוצאות טעימות מאד.
ממליצה לחתוך לאורך ולייבש במקום פחות מועד לפורענות מגג המקרר
ממליצה לחתוך לאורך ולייבש במקום פחות מועד לפורענות מגג המקרר
ניצן אמ
תודה!
למה גג המקרר מועד לפורענות? הוא התגלה אצלנו כאתר יבוש אידיאלי כשלא נוח ליבש על גג הבית (כמו עכשיו למשל, ששינויי הלחות/יובש תכופים ולא צפויים)
וכמה זמן השריה? (אם זה משנה)
למה גג המקרר מועד לפורענות? הוא התגלה אצלנו כאתר יבוש אידיאלי כשלא נוח ליבש על גג הבית (כמו עכשיו למשל, ששינויי הלחות/יובש תכופים ולא צפויים)
וכמה זמן השריה? (אם זה משנה)
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
בעיקר בגלל חרקים, אבל גם בגלל שלי יש נטיה לשכוח דברים שאני מניחה להרבה שעות ואני לא רואה בעיניים (בעוונותיי הרבים, אני נמוכה) 
וואו, לא יודעת כמה זמן להשרות! אני בכלל מתעבת בננות.. זה האיש עשה לילדה שביקשה. קראנו מתכונים ונראה היה שזה כיוון שיענה על התהליך שקראתי באופן עקבי (משהו חומצי, משהו מתוק) בכל מתכון.
מי שממש עשה את זה זה האיש.
וואו, לא יודעת כמה זמן להשרות! אני בכלל מתעבת בננות.. זה האיש עשה לילדה שביקשה. קראנו מתכונים ונראה היה שזה כיוון שיענה על התהליך שקראתי באופן עקבי (משהו חומצי, משהו מתוק) בכל מתכון.
מי שממש עשה את זה זה האיש.
ניצן אמ
שובפם תודה
נמשיך לנסות ולהסיק מסקנות
נמשיך לנסות ולהסיק מסקנות
-
דאנה_אום*
- הצטרפות: 05 אפריל 2010, 23:42
- דף אישי: הדף האישי של דאנה_אום*
ניצן אמ
שמעתי שאפשר למצוא אותך מסתובבת בבגד ים אופנתי, בבריכה של גבעת חיים איחוד (-:
האם כך הדבר ?
מאוד אשמח לשחות ולצלול לצידך, אם תגידי מתי את שם.
האם כך הדבר ?
מאוד אשמח לשחות ולצלול לצידך, אם תגידי מתי את שם.
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
בכיף. אני ארים טלפון בפעמבאה.
<אוף איזה בגד-ים ואיזה בטיח. הגיע הזמן להיות יותר טובה אל הגוף שלי. מה שהוא סובל ממני בזמן האחרון זו ממש חרפה ובושה.>
<אוף איזה בגד-ים ואיזה בטיח. הגיע הזמן להיות יותר טובה אל הגוף שלי. מה שהוא סובל ממני בזמן האחרון זו ממש חרפה ובושה.>
-
דאנה_אום*
- הצטרפות: 05 אפריל 2010, 23:42
- דף אישי: הדף האישי של דאנה_אום*
-
מיכלול_ה*
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*
ניצן אמ
מחר אחרי הצהריים נהיה ליידכם בהוד השרון. אם את רוצה ביקור אז צרי קשר. עדיף לנייד שלי 054-2184548 ובבקשה תמחקי אחר כך את המספר. להתראות.
-
קרן_שמש_מאוחרת*
- הצטרפות: 14 מרץ 2007, 22:57
- דף אישי: הדף האישי של קרן_שמש_מאוחרת*
ניצן אמ
ניצן הי, אני מאוד רוצה לעזור לגיסתי שסובלת בצורה נוראית מטחורים כבר שנתיים (מאז הולדת בנה) כרגע נראה לי שאין לה כוחות נפשיים להתחיל לחפש עזרה בעצמה אז אני מנסה לחשוב איך אפשר לעזור לה. ראיתי שאת מדברת על תזונה. ראיתי גם הפניות לשיטת פאולה ופיזיותרפיה של רצפת האגן. היא בירושלים ונראה לי (שוב, כי היא כל כך עייפה מכל הסיפור) שהיא צריכה טיפול נגיש פרטני ומעולה. יש לך הצעות? תודה, קרן
-
איתן_לרנר*
- הצטרפות: 24 יולי 2005, 16:37
- דף אישי: הדף האישי של איתן_לרנר*
ניצן אמ
ניצן היי ,
אנחנו מתעניינים באפשרות לקחת את בננו הקט לשיעורי שחייה לפעוטות והבנתי בין השורות שאת עוסקת בזה ,האם כך ?
אם כן אשמח לשמוע ממך בדף הבית שלי האם את מלמדת באופן פרטי או בקבוצה והאם זה בבריכה ללא חיטוי כלור וכימקלים אחרים
תודה
איתן
אנחנו מתעניינים באפשרות לקחת את בננו הקט לשיעורי שחייה לפעוטות והבנתי בין השורות שאת עוסקת בזה ,האם כך ?
אם כן אשמח לשמוע ממך בדף הבית שלי האם את מלמדת באופן פרטי או בקבוצה והאם זה בבריכה ללא חיטוי כלור וכימקלים אחרים
תודה
איתן
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
פרטי, בריכה עם חיטוי במלח (כלורינציה) אין בריכות ציבוריות בלי כימיקלים בישראל למיטב ידיעתי, ולכל אחת מהאלטרנטיבות לחיטוי יש בעיות משל עצמה. רמות הכלור בבריכות שאינן בריכות שחייה גדולות לילדים וקייטנים ולא בשעות העומס ובימי הקיץ, שומרות על רמות כלור שלא שונות בהרבה ממי האמבטיה והשתיה בבית.
קרן, מה את מחפשת בדיוק? ליווי תזונתי? מתרגלת פאולה? לי באופן אישי, לצערי, אין משאבים ללוות כרגע. אני ממליצה בחום על אורי מאיר צ'יזיק לליווי תזונתי, והמלצות פאולה אני בטוחה שיש איפשהו באתר.
מיכל, לא ראיתי בזמן. רושמת לי לפעם הבאה.
קרן, מה את מחפשת בדיוק? ליווי תזונתי? מתרגלת פאולה? לי באופן אישי, לצערי, אין משאבים ללוות כרגע. אני ממליצה בחום על אורי מאיר צ'יזיק לליווי תזונתי, והמלצות פאולה אני בטוחה שיש איפשהו באתר.
מיכל, לא ראיתי בזמן. רושמת לי לפעם הבאה.
ניצן אמ
מחקתי תגובה שלי שכתבתי לך. היא ישבה שם ימים רבים ובסוף איכשהו לא הרגשתי נוח איתה.
ניצן אמ
למקרה שאת רוצה לעשות השוואת גרסאות - זו פשוט ההודעה האחרונה שהיתה אצלך בדף.
ניצן אמ
אני מסכימה. נהגתי ככה כי ערכתי את עצמי בלבד. לא הייתי מעלה בדעתי לערוך משהו אחר.
אולי הייתי צריכה להשאיר משהו כתוב אחרי זה כדי שתביני.
שבת נעימה.
אולי הייתי צריכה להשאיר משהו כתוב אחרי זה כדי שתביני.
שבת נעימה.
-
גילית_ט*
-
גילית_ט*
-
שחף_אהובי*
- הצטרפות: 29 יוני 2009, 18:16
- דף אישי: הדף האישי של שחף_אהובי*
ניצן אמ
הנה אחד שאת תאהבי:
If you open your mind too much your brain will fall
מה זה נשמה (2010-05-14T13:32:50)
If you open your mind too much your brain will fall
מה זה נשמה (2010-05-14T13:32:50)
-
חלוקית_נחל*
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*
ניצן אמ
יקירתי,
שלחתי לך מייל
וגם את התמונות וסרטון וידאו מהסדנה
קיבלת?

שלחתי לך מייל
וגם את התמונות וסרטון וידאו מהסדנה
קיבלת?
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
היי, תמונות קיבלתי (תודה!) הסרטון לא נגיש לי (:-() ומייל לא קיבלתי (אנחנו בדרך החוצה, אבדוק היום מאוחר יותר.)
-
חלוקית_נחל*
ניצן אמ
למה לא נגיש? הוא עם הרשאה פרטית. אנסה לבדוק מה קורה...
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
הוא נגיש לחברים. את צריכה להזמין אותי להיות חברה שלך קודם 
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
אישי הכין את העוגה הזאת השבוע - http://therawchef.com/therawchefblog/ma ... -tavoletta
יצא מעלף. החליף חמאת קוקוס בשמן קוקוס נדמה לי, וחמאת קקאו באבקת קקאו עם שבבי קוקוס או שמן קוקוס.
יצא מעלף. החליף חמאת קוקוס בשמן קוקוס נדמה לי, וחמאת קקאו באבקת קקאו עם שבבי קוקוס או שמן קוקוס.
-
חלוקית_נחל*
ניצן אמ
מכירה את המתכון. התפוז הרתיע אותי. הוא מורגש? משמעותי? האם נראה לך שניתן להשיג תוצאות דומות ללא תפוז? רעיון נוסף יתקבל בברכה
מחקת את הקישור לסרטון שהוספתי לך לדף או שקרתה תקלה...
מחקת את הקישור לסרטון שהוספתי לך לדף או שקרתה תקלה...
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
גם אותי מרתיע תפוז עם שוקולד. הוא היה מורגש, אבל נעים, לא משמעותי. הוא בהחלט מאזן טעמים, ובלעדיו יש לי תחושה שהעוגה היתה יוצאת מאד מאד כבדה. יש בה טון קקאו, וזה ממסך את התפוז, מקסימוםהייתי מפחיתה ממנו קצת, לא מורידה לגמרי.
היא ממש "משביעה" אוכלים חתיכה קטנה ומסופקים ממנה. היא גם שמנה יחסית. טעימה מאד וגרפה מחמאות גם מאנשים שרגילים לעוגות אפויות עם סוכר וחמאה.
לא קרתה תקלה. זה מקום ציבורי. @}
היא ממש "משביעה" אוכלים חתיכה קטנה ומסופקים ממנה. היא גם שמנה יחסית. טעימה מאד וגרפה מחמאות גם מאנשים שרגילים לעוגות אפויות עם סוכר וחמאה.
לא קרתה תקלה. זה מקום ציבורי. @}
-
חלוקית_נחל*
ניצן אמ
אחלה.
לא הייתי בטוחה שהוספתי לך אותו.
אם יש לך מתכון לעוגת שוקולד נטולת תפוז אשמח לשמוע.
תודה וחג שמח
לא הייתי בטוחה שהוספתי לך אותו.
אם יש לך מתכון לעוגת שוקולד נטולת תפוז אשמח לשמוע.
תודה וחג שמח
-
קרן_שמש_מאוחרת*
- הצטרפות: 14 מרץ 2007, 22:57
- דף אישי: הדף האישי של קרן_שמש_מאוחרת*
ניצן אמ
ניצן, יש מישהי שהיתה איתי בצבא (שעונה לקריטריונים של בן אדם טוב
) שהיא היום שליחה של הסוכנות או משהו כזה בונקובר עד כמה שאני יודעת.....
אני לא ממש בקשר איתה, אבל יכולה ליצור קשר לצורך העניין אם אדע במה מדובר.
קרן
אני לא ממש בקשר איתה, אבל יכולה ליצור קשר לצורך העניין אם אדע במה מדובר.
קרן
-
גילית_ט*
ניצן אמ
דברי עם אביבית גם היא טסה בקרוב מאוד 054-3121000
ניצן אמ
הי,
אנחנו ביקרנו אצל רופאה בשם יונינה משהו,דרך כללית,נמצאת במגדל המאה
באבן גבירול תל אביב,כשביתי היתה בת חצי שנה ביקרנו עקב פזילה וכו',
לא תהליך ממושך,כך שאיני מכירה אותה לעומק, אבל היא היתה מאוד נעימה ועדינה,
הסבירה לי כל דבר ובסבלנות,צחקה,היתה בה איזושהי עוצמה שגרמה לי לסמוך עליה מקצועית
אולי כדאי לברר עליה עוד, בהצלחה
אנחנו ביקרנו אצל רופאה בשם יונינה משהו,דרך כללית,נמצאת במגדל המאה
באבן גבירול תל אביב,כשביתי היתה בת חצי שנה ביקרנו עקב פזילה וכו',
לא תהליך ממושך,כך שאיני מכירה אותה לעומק, אבל היא היתה מאוד נעימה ועדינה,
הסבירה לי כל דבר ובסבלנות,צחקה,היתה בה איזושהי עוצמה שגרמה לי לסמוך עליה מקצועית
אולי כדאי לברר עליה עוד, בהצלחה
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
יעל תודה! בדיוק מבררים עליה... שכנעת אותנו לקבוע אצלה תור 
-
יעלפו_מהמושב*
- הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21
- דף אישי: הדף האישי של יעלפו_מהמושב*
ניצן אמ
אתם עוברים לונקובר ופיספסתי? אח שלי גר שם כבר בערך 5 שנים ומרוצה לאללה. אח, אין כמו סטנלי פארק. איזה כיף לכם!
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
ניצן אמ
ניצן, דר שאולי מקבל בכללית בנתניה. מקצועי, נחמד לילדים ולהורים, קשוב. בקיצור מומלץ.
-
ליאורה_אורה*
- הצטרפות: 07 מאי 2006, 07:05
- דף אישי: הדף האישי של ליאורה_אורה*
ניצן אמ
היי ניצן,
ממליצה על ד"ר קריסטל, מרפאות אסותא בת"א.
בד"כ קובעים תור הרבה זמן מראש, אך תנסי להידחף.
יוצרת קשר טוב עם ילדים והופכת את הבדיקה למשחק...
בהצלחה,
ליאורה
ממליצה על ד"ר קריסטל, מרפאות אסותא בת"א.
בד"כ קובעים תור הרבה זמן מראש, אך תנסי להידחף.
יוצרת קשר טוב עם ילדים והופכת את הבדיקה למשחק...
בהצלחה,
ליאורה
-
גילית_ט*
ניצן אמ
אנחנו ביקרנו אצל רופאת עיניים ילדים בחנקין בכללית, מקצועית אך קשה לי להאמין שתוותר על הטיפות להרחבה, הם בודקים ככה נדמה לי בקרקעית העין,
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
תודה על כל התגובות והנכונות לעזור! 
היינו היום אצל ד"ר יונינה רון, מומחית עיניים לילדים. היא פשוט מעולה, המלצה חמה מאד. דיברה רק עם נהר ובכלל לא איתנו, ממש בגובה העיניים, נתנה לה לגעת ולהתנסות, פירגנה לחנ"ב, ובאופן כללי היתה חביבה ומקצועית להפליא.
תור פרטי מהיום להיום, אפשר גם דרך הקופה אבל אז צריך להמתין זמן רב.
היינו היום אצל ד"ר יונינה רון, מומחית עיניים לילדים. היא פשוט מעולה, המלצה חמה מאד. דיברה רק עם נהר ובכלל לא איתנו, ממש בגובה העיניים, נתנה לה לגעת ולהתנסות, פירגנה לחנ"ב, ובאופן כללי היתה חביבה ומקצועית להפליא.
תור פרטי מהיום להיום, אפשר גם דרך הקופה אבל אז צריך להמתין זמן רב.
-
ילדת_טבע*
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
ניצן אמ
הי לך, אני מעוניינת להתיעץ איתך בענייני בריכה כזו ביתית עם פילטר וכו'
אנחנו מעוניינים לרכוש אחת כזו, איזה תובנות יש לך (יש לך כזו כבר זמן מה) ומה העלויות הנלוות בערך ועל מה הן הולכות.
תודה רבה רבה
תמר.
אנחנו מעוניינים לרכוש אחת כזו, איזה תובנות יש לך (יש לך כזו כבר זמן מה) ומה העלויות הנלוות בערך ועל מה הן הולכות.
תודה רבה רבה
תמר.
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
יאללה, התייעצי. 
יש/היו בבעלותנו שתיים. אחת של 4.5 מטרים קוטר, עומק מטר בערך, בסיס מתכת, אחת נדמה לי 3.25 מטרים, עם טבעת מתנפחת ועומק של 60 משו כזה. הקטנה הרבה יותר סימפטית ונחמדה לשיכשוך, אבל כולם מגיעים בה לריצפה. זה לא בהכרח רע. המתוקה שלי הצליחה לשחות בה יופי במעגלים... הבעסה הכי גדולה איתה היתה שכל יומיים בערך חתול אחר היה מנקב לנו את הטבעת והיינו צריכים לחפש את הפנצ'ר (ממש ממש סיוט כשיש בריכה מלאה) ולנפח מחדש. התעסקות מעצבנת ברמות. יתרון גדול זה שצריך הרבה הרבה פחות מים והרבה יותר קל לנקות אותה (הכינו את עצמכם לשעות רבות של דליית ושליית עצמים מן המים, וכן, יש לנו כיסויים תואמים והקפדנו לכסות. משהו תמיד הצליח להפיל את הכיסוי המימה ואיתו כל השלל של נשירת הלילה מדי יום) צריך משאבות פחות חזקות. אי אפשר בלי רשת טובה לסינון. בגדולה צריך גם סולם. בשתיהן חובה שטח חלק וישר מתחת, אחרת זה קורס ומתהפך ואי אפשר ממילא למלא עד הסוף וזה מסוכן וסיוט. לעשות עבודה הכנה רצינית עם מגרפות ופלס על השטח לפני. אנחנו עבדנו עם טבליות כלור למרות שיש לנו כלורינטור, פשוט כי הוא מתאים יותר לבריכה גדולה ולא יצא לנו לחבר פה מערכת רצינית. יש מתקן קטן ודבילי שמחברים לצינור והוא מתפקד כמטאטא בעצם. גורפים איתו והצינור אוסף הכל לתוך שקיק בד. ג-או-ני לא לוותר על זה. בלי זה ממש קשה לנקות. טבליות הכלור - צריך להתאים את הגודל והזמנים לגודל הבריכה, וצריך ערכה לטיפול במים. בשני המקרים שמנו יריעה תחת הבריכה. אני חושבת שהיריעה הזו היא מטרד מעצבן ועדיף לנקות ביסודיות רבה את האדמה ולדאוג שתהיה הרבה אדמה תחוחה לרכך. על כיסוי לא לוותר, עם כל התלונות שלי עליו... למסגרת הברזל ולבריכה גדולה היה סיוט לכסות ולפתוח, לקטנה ועם טבעת קל ונוח (כיסוי עם גומי מותאם פיקס על הטבעת)
יש/היו בבעלותנו שתיים. אחת של 4.5 מטרים קוטר, עומק מטר בערך, בסיס מתכת, אחת נדמה לי 3.25 מטרים, עם טבעת מתנפחת ועומק של 60 משו כזה. הקטנה הרבה יותר סימפטית ונחמדה לשיכשוך, אבל כולם מגיעים בה לריצפה. זה לא בהכרח רע. המתוקה שלי הצליחה לשחות בה יופי במעגלים... הבעסה הכי גדולה איתה היתה שכל יומיים בערך חתול אחר היה מנקב לנו את הטבעת והיינו צריכים לחפש את הפנצ'ר (ממש ממש סיוט כשיש בריכה מלאה) ולנפח מחדש. התעסקות מעצבנת ברמות. יתרון גדול זה שצריך הרבה הרבה פחות מים והרבה יותר קל לנקות אותה (הכינו את עצמכם לשעות רבות של דליית ושליית עצמים מן המים, וכן, יש לנו כיסויים תואמים והקפדנו לכסות. משהו תמיד הצליח להפיל את הכיסוי המימה ואיתו כל השלל של נשירת הלילה מדי יום) צריך משאבות פחות חזקות. אי אפשר בלי רשת טובה לסינון. בגדולה צריך גם סולם. בשתיהן חובה שטח חלק וישר מתחת, אחרת זה קורס ומתהפך ואי אפשר ממילא למלא עד הסוף וזה מסוכן וסיוט. לעשות עבודה הכנה רצינית עם מגרפות ופלס על השטח לפני. אנחנו עבדנו עם טבליות כלור למרות שיש לנו כלורינטור, פשוט כי הוא מתאים יותר לבריכה גדולה ולא יצא לנו לחבר פה מערכת רצינית. יש מתקן קטן ודבילי שמחברים לצינור והוא מתפקד כמטאטא בעצם. גורפים איתו והצינור אוסף הכל לתוך שקיק בד. ג-או-ני לא לוותר על זה. בלי זה ממש קשה לנקות. טבליות הכלור - צריך להתאים את הגודל והזמנים לגודל הבריכה, וצריך ערכה לטיפול במים. בשני המקרים שמנו יריעה תחת הבריכה. אני חושבת שהיריעה הזו היא מטרד מעצבן ועדיף לנקות ביסודיות רבה את האדמה ולדאוג שתהיה הרבה אדמה תחוחה לרכך. על כיסוי לא לוותר, עם כל התלונות שלי עליו... למסגרת הברזל ולבריכה גדולה היה סיוט לכסות ולפתוח, לקטנה ועם טבעת קל ונוח (כיסוי עם גומי מותאם פיקס על הטבעת)
-
ילדת_טבע*
ניצן אמ
טוב, מסגרת מתנפחת זה בטוח לא (6 חתולים רק שלנו ומה אם כל השאר?).
אבל עלויות יקירתי, יש לך מספרים?
ותגידי, איזה משאבה יש לכם? כמה גלון? כמה פעמים בעונה אתם מחליפים מים אם בכלל? אנחנו מתכננים על בריכה או מלבנית של 4X2 או עגולה של משהו כמו 360 ס"מ שתיהן 80 ס"מ עומק. רובוט זה הכרחי?
אבל עלויות יקירתי, יש לך מספרים?
ותגידי, איזה משאבה יש לכם? כמה גלון? כמה פעמים בעונה אתם מחליפים מים אם בכלל? אנחנו מתכננים על בריכה או מלבנית של 4X2 או עגולה של משהו כמו 360 ס"מ שתיהן 80 ס"מ עומק. רובוט זה הכרחי?
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
לנו אין רובוט. ניקוי הבריכה היה הספורט היומי שלנו
באמת שרק צריך רשת ומטאטא כזה. רובוט נראה לי אוברקיל מטורף בשביל גיגית כזאת 
מעולם לא החלפנו מים (מקסימום שנה זה מה שהרצנו) בכל מקרה, האסכולות הן - לטפל במים בעונת הרחצה, ואז לרוקן לחורף, ואז למלא שוב, או לחילופין לטפל בעונת הרחצה, לעזוב ולתת לירוקת לגדול בחורף, ואז לעשות טיפול-שוק ולהכניס חומרים קוטלי אצות וכלור ולאזן PH וכו' ולהגיע למים צלולים שוב. חשוב ללמוד לטפל במים. לא להזניח את החומציות, היא החלק הכי חשוב.
יש לנו 3 משאבות, אחת שבאה עם הבריכה הגדולה,אחת עם הקטנה ואחת הרבה יותר חזקה שקנינו בנפרד. לוידעת מספרים, האיש יודע. שניה... 4000 לשעה הגדולה, 500 הקטנה זה מה שהוא טוען.
אין עלויות כי קנינו בארה"ב. בישראל קנינו את הקטנה בלבד ב"כחול בדשא" בבצרה, עשינו קניה מיוחדת - בריכה, כיסוי, משאבה, עוד דברים, פחות דברים בערך אלף ש"ח. הם מייבאים ישירות.
80 ס"מ זה אחלה.
מעולם לא החלפנו מים (מקסימום שנה זה מה שהרצנו) בכל מקרה, האסכולות הן - לטפל במים בעונת הרחצה, ואז לרוקן לחורף, ואז למלא שוב, או לחילופין לטפל בעונת הרחצה, לעזוב ולתת לירוקת לגדול בחורף, ואז לעשות טיפול-שוק ולהכניס חומרים קוטלי אצות וכלור ולאזן PH וכו' ולהגיע למים צלולים שוב. חשוב ללמוד לטפל במים. לא להזניח את החומציות, היא החלק הכי חשוב.
יש לנו 3 משאבות, אחת שבאה עם הבריכה הגדולה,אחת עם הקטנה ואחת הרבה יותר חזקה שקנינו בנפרד. לוידעת מספרים, האיש יודע. שניה... 4000 לשעה הגדולה, 500 הקטנה זה מה שהוא טוען.
אין עלויות כי קנינו בארה"ב. בישראל קנינו את הקטנה בלבד ב"כחול בדשא" בבצרה, עשינו קניה מיוחדת - בריכה, כיסוי, משאבה, עוד דברים, פחות דברים בערך אלף ש"ח. הם מייבאים ישירות.
80 ס"מ זה אחלה.
-
ילדת_טבע*
ניצן אמ
רב תודות!
-
משפחת_אושר*
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 14:44
- דף אישי: הדף האישי של משפחת_אושר*
ניצן אמ
מאוד שמחתי לגלות שאת מנחה בשאקטי 
אני מגיעה עם איתמרי (שיהיה כמעט בן שנה) ונשמח לבלות איתך במים
עד אז, שבוע מקסים
אני מגיעה עם איתמרי (שיהיה כמעט בן שנה) ונשמח לבלות איתך במים
עד אז, שבוע מקסים
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
יו, איזה כיף!
אז רק תני לי לתת לך טיפ שהמים יהיו קצת קרים והשמש קופחת, אז אני ממליצה לבוא עם חולצה לבנה ארוכת שרוול על פני בגד ים זה גם קצת יחמם אותו וגם ישמור עליו מן השמש.
וכובע. יש אמנם איזור מוצל, אבל המים יהיו שם יותר קרים, אז נחליט במקום...
מצפה לראות אתכם @}
אז רק תני לי לתת לך טיפ שהמים יהיו קצת קרים והשמש קופחת, אז אני ממליצה לבוא עם חולצה לבנה ארוכת שרוול על פני בגד ים זה גם קצת יחמם אותו וגם ישמור עליו מן השמש.
וכובע. יש אמנם איזור מוצל, אבל המים יהיו שם יותר קרים, אז נחליט במקום...
מצפה לראות אתכם @}
-
משפחת_אושר*
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 14:44
- דף אישי: הדף האישי של משפחת_אושר*
ניצן אמ
תודה 
-
אל_פקה*
- הצטרפות: 20 נובמבר 2007, 09:54
- דף אישי: הדף האישי של אל_פקה*
ניצן אמ
הי ניצן,
אשמח לשמוע את דעתך: קטנתי בת ה-10 חודשים ביקרה בבריכה לראשונה שלשום. היתה המולה ע-נ-קית, המון ילדים במים, השפרצות ורעש חזק. המים היו נעימים (טמפ' פיפי...).
כשנכנסנו, היא בבת אחת התאבנה-נרגעה-הרפתה, לא יודעת להגיד כי היא כל כך קטנה ועטויה בווסט מתנפח... (אם כי רפויה נראה לי הכי קולע).
היא הפסיקה לזוז, הציפה את עצמה והרימה רגליים לשכיבה על הגב, ועל פניה הבעה שלוה לגמרי. היא לא אמרה כלום. כשהשפריצו עליה, היא מצמצה קצת אבל לא נראה שזה הפריע לה. בהתחלה ניסיתי להחזיק אותה בפוזה אחרת אבל נראה היה שהיא רוצה לשכב. הצפתי אותה כך במים. היא הסתכלה עלי מדי פעם אבל רוב הזמן התבוננה בשלוה למעלה. לאנראה שקר לה. אחרי חצי שעה יצאנו כשהתחילה לקטר קצת, ואחרי ההתייבשות חזרה לפעילותה הרגילה - זחלה, שתתה שלוליות וטיפסה על קירות. היא ילדה מאוד רגועה אך פעילה. החוויה הראשונה של אחיה הבכור בבריכה היתה כל כך שונה ופעילה, שאני אפילו לא יודעת אם זו היתה חוויה חיובית או לא...
נתקלת בכזה דבר? זה טוב ? רע? :-~ אודה לך מאוד על תובנות
אשמח לשמוע את דעתך: קטנתי בת ה-10 חודשים ביקרה בבריכה לראשונה שלשום. היתה המולה ע-נ-קית, המון ילדים במים, השפרצות ורעש חזק. המים היו נעימים (טמפ' פיפי...).
כשנכנסנו, היא בבת אחת התאבנה-נרגעה-הרפתה, לא יודעת להגיד כי היא כל כך קטנה ועטויה בווסט מתנפח... (אם כי רפויה נראה לי הכי קולע).
היא הפסיקה לזוז, הציפה את עצמה והרימה רגליים לשכיבה על הגב, ועל פניה הבעה שלוה לגמרי. היא לא אמרה כלום. כשהשפריצו עליה, היא מצמצה קצת אבל לא נראה שזה הפריע לה. בהתחלה ניסיתי להחזיק אותה בפוזה אחרת אבל נראה היה שהיא רוצה לשכב. הצפתי אותה כך במים. היא הסתכלה עלי מדי פעם אבל רוב הזמן התבוננה בשלוה למעלה. לאנראה שקר לה. אחרי חצי שעה יצאנו כשהתחילה לקטר קצת, ואחרי ההתייבשות חזרה לפעילותה הרגילה - זחלה, שתתה שלוליות וטיפסה על קירות. היא ילדה מאוד רגועה אך פעילה. החוויה הראשונה של אחיה הבכור בבריכה היתה כל כך שונה ופעילה, שאני אפילו לא יודעת אם זו היתה חוויה חיובית או לא...
נתקלת בכזה דבר? זה טוב ? רע? :-~ אודה לך מאוד על תובנות
ניצן אמ
אפשר לשוחח איתך טלפונית?
תקשרי 03 7326127 או סמסי 050 9718999 או שלחי מייל
תודה
תקשרי 03 7326127 או סמסי 050 9718999 או שלחי מייל
תודה
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
אלפקה,
נתקלתי. לא שגרתי. בד"כ צריך הרבה עבודה כדי להשיג רגיעה כזו במים, בד"כ זו עבודה של ההורים, לא רק של התינוק, אז נהדר לשתיכן
מעטים הילדים שמוכנים לצוף על הגב, וזה נראה בעיניי מקום של שיחרור, קבלה, ואיזון. הייתי מעיפה את המצופים ומניחה כף יד תומכת תחת העורף/השכמות/קדקוד הראש (תלוי ברמת הנינוחות והבטחון שלה) ונותנת לה להתפנן כמה שיותר.
וכמו בהרבה דברים - לא לקלקל. יש לה משהו נפלא, לא לקלקל לה.
נועה, אני יוצאת לשאקטי עם שני ילדים עוד זמן קצר, אחרי הסופ"ש.
נתקלתי. לא שגרתי. בד"כ צריך הרבה עבודה כדי להשיג רגיעה כזו במים, בד"כ זו עבודה של ההורים, לא רק של התינוק, אז נהדר לשתיכן
מעטים הילדים שמוכנים לצוף על הגב, וזה נראה בעיניי מקום של שיחרור, קבלה, ואיזון. הייתי מעיפה את המצופים ומניחה כף יד תומכת תחת העורף/השכמות/קדקוד הראש (תלוי ברמת הנינוחות והבטחון שלה) ונותנת לה להתפנן כמה שיותר.
וכמו בהרבה דברים - לא לקלקל. יש לה משהו נפלא, לא לקלקל לה.
נועה, אני יוצאת לשאקטי עם שני ילדים עוד זמן קצר, אחרי הסופ"ש.
ניצן אמ
הו, שכחתי לומר לך שהבננות המיובשות יצאו מאממות!
-
אל_פקה*
- הצטרפות: 20 נובמבר 2007, 09:54
- דף אישי: הדף האישי של אל_פקה*
ניצן אמ
ניצן, תודה @}
-
מיץ_פטל*
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
- דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*
ניצן אמ
בהחלט יש מצב שכזה.....
נהנית?
נהנית?
-
מיכל_בן_אריה*
- הצטרפות: 19 יוני 2010, 07:56
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_בן_אריה*
ניצן אמ
תודה מתוקה 
-
רו_נה*
- הצטרפות: 29 אוקטובר 2009, 11:24
- דף אישי: הדף האישי של רו_נה*
ניצן אמ
הי,
פעם קראתי משהו שכתבת (די בטוחה שזו היית את)
על "קיפוד" ליומולדת מאבטיח עם שיפודים של משהו..
חיפשתי ולא מצאתי היכן זה נכתב.
אולי תוכלי להפנות אותי לדף ההוא?
או להזכיר המה מדובר?
תודה מראש..
פעם קראתי משהו שכתבת (די בטוחה שזו היית את)
על "קיפוד" ליומולדת מאבטיח עם שיפודים של משהו..
חיפשתי ולא מצאתי היכן זה נכתב.
אולי תוכלי להפנות אותי לדף ההוא?
או להזכיר המה מדובר?
תודה מראש..
-
ניצן_אמ*
-
תמרוש_רוש
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
-
תמרוש_רוש
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
ניצן אמ
וגם במילים הורגות. בזכותך היתה לי הארה!
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
ראיתי 

-
רו_נה*
- הצטרפות: 29 אוקטובר 2009, 11:24
- דף אישי: הדף האישי של רו_נה*
ניצן אמ
תודה על ההפניה,
עשינו כרוב עם שיפודי ירקות
ואבטיח עם שיפודי פירות
ויצא מצויין
עשינו כרוב עם שיפודי ירקות
ואבטיח עם שיפודי פירות
ויצא מצויין
-
ילדת_טבע*
ניצן אמ
הי ניצן שוב אני... שאלות בריכה... אם אפשר...
אז ככה רכשנו בריכה, ירשנו משאבה של 1000 קוב' מאחותי והכל סבבה, לפי ירוק בדשא (שבאמת היו נחמדים וזולים יחסית בהמלצתך) אבל שני דברים לא ממש ברורים. אחד, איך אני אמורה לקרוא את הסטיק של הבדיקה, הצבעים ממש לא דומים למה שעל האריזה... מה קריטי ומה זניח אם בכלל?
והשני, הפילטר נסתם לנו אחרי יומיים והמים עכורים, למה ככה? זה לא באמת שכל הקיבוץ שוחה איתנו. יכול להיות שזה בגלל קרם ההגנה ("דיסול" של טבעוני על בסיס אבקת פנינים...) שלנו או שככה זה אמור להיות? לא יכול להיות שהמשאבה קטנה מידי לבריכה, נכון? במה אתם משתמשים? איך המים שלכם?
תודה רבה רבה.
תמר.
אז ככה רכשנו בריכה, ירשנו משאבה של 1000 קוב' מאחותי והכל סבבה, לפי ירוק בדשא (שבאמת היו נחמדים וזולים יחסית בהמלצתך) אבל שני דברים לא ממש ברורים. אחד, איך אני אמורה לקרוא את הסטיק של הבדיקה, הצבעים ממש לא דומים למה שעל האריזה... מה קריטי ומה זניח אם בכלל?
והשני, הפילטר נסתם לנו אחרי יומיים והמים עכורים, למה ככה? זה לא באמת שכל הקיבוץ שוחה איתנו. יכול להיות שזה בגלל קרם ההגנה ("דיסול" של טבעוני על בסיס אבקת פנינים...) שלנו או שככה זה אמור להיות? לא יכול להיות שהמשאבה קטנה מידי לבריכה, נכון? במה אתם משתמשים? איך המים שלכם?
תודה רבה רבה.
תמר.
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
ילדת, האיש היה ממונה על ענייני איכות המים... אני אשאל אותו ואכתוב לך אצלך מתישהו...
הסתימות והעכירות כנראה נובעים מאצות שנובעות מרמת PH לא נכונה. זה הדבר הכי חשוב בבדיקה, לא הכלור, כמו שרבים טועים לחשוב.
רונה, מגניב.
הסתימות והעכירות כנראה נובעים מאצות שנובעות מרמת PH לא נכונה. זה הדבר הכי חשוב בבדיקה, לא הכלור, כמו שרבים טועים לחשוב.
רונה, מגניב.
-
ליאורה_אורה*
- הצטרפות: 07 מאי 2006, 07:05
- דף אישי: הדף האישי של ליאורה_אורה*
ניצן אמ
תודה מותק 
מואה בחזרה (-:
מואה בחזרה (-:
ניצן אמ
הי ניצן,
קודם כל שאלה, מכירה את עולם המים של אורי סלע? אני חושבת על שעורי שחיה לגדולה בת שבע וחצי שכבר שוחה אבל צריכה שיפור והשלמות ואולי גם לקטן שמאד בענין עוד רגע בן 5.
וגם הצעה ,בוא נפגש בבריכה בגבעת חיים . מקוה שאת מזהה אותי . נפגשנו כבר בגבעת חייים בתחילת השנה ולא מזמן בסדנת מוסיקה .אנסה גם להתקשר אליך אם אמצא את הטלפון.
קודם כל שאלה, מכירה את עולם המים של אורי סלע? אני חושבת על שעורי שחיה לגדולה בת שבע וחצי שכבר שוחה אבל צריכה שיפור והשלמות ואולי גם לקטן שמאד בענין עוד רגע בן 5.
וגם הצעה ,בוא נפגש בבריכה בגבעת חיים . מקוה שאת מזהה אותי . נפגשנו כבר בגבעת חייים בתחילת השנה ולא מזמן בסדנת מוסיקה .אנסה גם להתקשר אליך אם אמצא את הטלפון.
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
אהלן רונית, בטח שמזהה.
שמעתי על עולם המים ולא חיויתי, אז אני לא יודעת מה אני יכולה לתרום. באופן עקרוני, חשוב ללכת על מקום שהולך עם הילדים ולא מכריח אותם "ליישר קו" שמתייחס אליהם אישית ולא כאל עדר של מקבלי פקודות, ובגישה כמה שפחות מתערבת (לא אוהבת את כל גישת "מגש הפיצה" לשחיית חזה, אם את יורדת לסוף דעתי...) בפרט שהיא כבר יודעת לשחות, אז יותר חשוב שתהיה לה הזדמנות לשחות מאשר לבלבל לה את המוח...
אני לא אוהבת ללכת לבריכות ציבוריות בקיץ :-\ מיליון ילדים ועמך ישראל זה למעלה מכוחותיי... אם יש לך חברים עם בריכה פרטים ובא לך להזמין אותי, אני אשמח להצטרף
שמעתי על עולם המים ולא חיויתי, אז אני לא יודעת מה אני יכולה לתרום. באופן עקרוני, חשוב ללכת על מקום שהולך עם הילדים ולא מכריח אותם "ליישר קו" שמתייחס אליהם אישית ולא כאל עדר של מקבלי פקודות, ובגישה כמה שפחות מתערבת (לא אוהבת את כל גישת "מגש הפיצה" לשחיית חזה, אם את יורדת לסוף דעתי...) בפרט שהיא כבר יודעת לשחות, אז יותר חשוב שתהיה לה הזדמנות לשחות מאשר לבלבל לה את המוח...
אני לא אוהבת ללכת לבריכות ציבוריות בקיץ :-\ מיליון ילדים ועמך ישראל זה למעלה מכוחותיי... אם יש לך חברים עם בריכה פרטים ובא לך להזמין אותי, אני אשמח להצטרף
-
חוה_בת_חיים*
- הצטרפות: 12 מאי 2005, 22:58
- דף אישי: הדף האישי של חוה_בת_חיים*
ניצן אמ
הי ניצן ,
שמחתי לקרוא את מה שכתבת בדף הזה על איבחונים אצל המיינסטרים ,
מה כוונתך שחלק מהמידע מזובל ?
תודה
חוה@}
שמחתי לקרוא את מה שכתבת בדף הזה על איבחונים אצל המיינסטרים ,
מה כוונתך שחלק מהמידע מזובל ?
תודה
חוה@}
-
ניצן_אמ*
ניצן אמ
בDNA.
יש מידע מתקופות התפתחות שהפסיקו להיות רלבנטיות עוד לאדם הילידי ובוודאי ש(לכאורה גם)לאדם המודרני. מדענים מאמינים שהם לא בשימוש. זה לא אומר כלום על האם הם בשימוש או לא, כמובן. למעשה, לדעתי היה איזה גילוי בעשור האחרון שיש מידע (גנים) ששמור באיזורים שנחשבו מזובלים... זה ביטוי שאול ממחשבית, אם לזו הכוונה שלך. קובץ מזובל הוא קובץ שהמידע בו לא שמיש או שגוי או שחלקים ממנו כאלה.
יש מידע מתקופות התפתחות שהפסיקו להיות רלבנטיות עוד לאדם הילידי ובוודאי ש(לכאורה גם)לאדם המודרני. מדענים מאמינים שהם לא בשימוש. זה לא אומר כלום על האם הם בשימוש או לא, כמובן. למעשה, לדעתי היה איזה גילוי בעשור האחרון שיש מידע (גנים) ששמור באיזורים שנחשבו מזובלים... זה ביטוי שאול ממחשבית, אם לזו הכוונה שלך. קובץ מזובל הוא קובץ שהמידע בו לא שמיש או שגוי או שחלקים ממנו כאלה.