האתר הוקם על ידי אנשים מקהילת החינוך הביתי בישראל בשנת 2000. הוא נועד לתמיכה הדדית, לשיתוף במידע ולימוד משותף וכבמה לדיונים בנושא חינוך ביתי, הורות טבעית, אקולוגיה, וכל נושא שעשוי להיות קשור לדרך חיים טבעית.
תודה
"בית המחסה לחמורי ארץ הקודש" נשמע קצת כמו בדיחה, אבל אכן יש דבר כזה..כנראה שמספר החמורים שעוברים התכללות או נטישה הולך וגדל מזמן שירד ערכם כבהמות משא אצל הבני-דודים...עצוב..
כתבתי לה...מקווה שתענה
תודה תודה
מעתיקה מהככר: עדי ל (05.05.2009 23:30):
פגשתי ב"אגורה" מודעה על חמור למסירה.. וכחובבת חמורים, חשתי צורך לעזור למצוא לו בית חם עם אנשים שיטפלו בו כראוי ובאהבה :
שם המוסר: אלחנן ניסים
טלפון : 02-9974179
בהצלחה לחמור.
יקיריי. מתנצלת על הנטישה הארעית.
אין זאת משום שלבי פנה נגדכם חלילה. לבי עמכם יום וליל.
גופי לעומת זאת טרוד כרגע במעשי זימה עם מנואל דה פאיה.
אולצתי חרף רצוני להעניק לו את מלוא תשומת קולי וראשי (אך חלילה לא ליבי הנתון אליכם).
עם חלוף עונת הקונצרטים הנוכחית אשובה במלא עוזי (אם לא תיפח רוחי עד אז).
נה-נא-נע לכולכם.
חמורצ'יק חג שמח , התוודעתי ל DEEZER בזכותך.. אבל הוא לא משתף פעולה בהרבה מקרים.
אני תוהה אם ההפעלה שלי לוקה, או שגם לך זה קורה?
מתכוונת, מגיעה ב"חיפוש" לקטא או אלבום שאני רוצה לשמוע מתחיל ל 3 שניות ואז עוצר וכלום לא קורה..
לא נראה שזה BUFFERING כי הוא לא שקורה משהו תוך כדי..
ואז ניסיתי להכניס את הקטע ל PLAY LIST שיצרתי ולשמוע משם.. אותו דבר..
כבר קצת התייאשתי מהכלי הזה.. מה דעתך? זה קורה גם לך?
חיבוק על ההזמנה...אכן, לעיתים רחוקות אני מגיעה צפונה, ואז זה ממש ממש צפונה, קריות ומעלה...אבל אתה בליבי ואם הלב פתוח, תבוא גם ההזדמנות..
אתה תמיד תמיד מוזמן דרומה.
אביר חמורי שכמותך,{}
תודה!
אני לא מצליחה להגיע לאחו הוירטואלי כמעט בימים טרופים אלו, מכיוון שהאחו הממשי קורא לי יותר ויותר.
(לצערי) בקרוב לא תצלח עוד בידי הרעייה הממשית, ולפיכך (לשמחתי ) אאלץ לראות באחו הוירטואלי בשנית.
ימי הדרור תמים להם לאיטם.
בוקר טוב לוחכי אור
זבובונת....יש לך אינטואיציות טובות נדר נדר שתיקה והצטרף למנזר?
את זה חמורנו אכן עשה, אבל כבר התיר את הנדר ושב מן המנזר....עכשיו הוא חי באחו...ויישאר שם...בלי נדר...(-:
נכונות השמועות שהזבובות יטרידו גם במפגש יום חמישי המתפקנק עלינו לטובה? או שמא שמועות שווא המה?
חמוריקו ברוך שובך
האם לא התכוונת לרשום את הדברים הנ"ל בכר האחו?
בענייני בואי ביום חמישי - 2 קילו מבוכה והיעדר אומץ מגובים לעת עתה באילוצים טכניים שאינם מאפשרים לי לבוא
במידה וישתנו התנאים...אשמח להצטרף ברגע האחרון
בוודאי שאנחנו יכולים וגם רוצים לוותר על דברים שעולם התובעני מציעה כשיפורים של חיים.
דוגמאות: פלאפון - כדי שתהיה זמין כל הזמן ותוכל לעבוד אפילו כאתה לא בעבודה. יש פטרונות אחרים פחות פוגעים בבריאות ובחינם. נסיעות לחו"ל - יש מלונות 5 כוכבי ויש דירות שאני אישית מרגיש בהם הרבה יותר נוח. ועוד דוגמאות רבות.
במקום כל השידרוגים האלו אני רוצה להיות עם ילדים שלי בעתיד במקום לעבוד 12 שעות ולא לראות אותם ורק לדבר איתם באותו פאלפון שאני משלם הון בשבילו.
אהלן,
אני רואה שאתה כמעט לא פה...
בכל אופן פורסם בככר השוק:
אולי מישהו מחפש חמור?
קיבלתי מייל מהשרות הוטרינרי של ירושלים עם כל מיני כלבים למסירה ובמקרה ראיתי שיש שם גם חמור וגם סוס שישמחו לבית...
אולי מישהו ישמח לאהוב אותם?
אני מנסה לצרף קישור, אם זה לא ממש זה, זה דרך האתר הרשמי של עיריית ירושלים
שלום אביר! (עדיף על פני חמור..)
אני לומדת גרפיקה ואינדיזיין ויכולה לנסות לעזור לך עם התוכנה ועיצוב, זה יכול להיות תרגיל טוב בשבילי. בדף בית רשום את המייל שלי
שלום
אני לא גורו, וגם לא מטפלת במסז' תאילנדי... כן מטפלת בעיסוי רקמות עמוקות, כל מי שיצא מהטיפול אמר "וואו! זה היה טוב". אז אם בא לך עיסוי איטי ועמוק, יש בכרכור.
052*2366274
ללוחם האביר לחמורים שלום,
לא לצערי לא ידוע לי על חמורים בפרדס חנה ,
חברי החמור נגנב לפני שנתיים מהפרדס ליד ביתי בפרדס חנה,
ואני עדיין מחפס את חברי החמור .