חברה מעצבנת דילמה

רוצה_שלום*
הצטרפות: 12 אוקטובר 2008, 00:09

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי רוצה_שלום* »

הי לכולם.
אני חברה קבועה באתר הזה. אוהבת אתכם עד מאוד. ברשותכם בשם בדוי לדילמה שמעסיקה אותי...
אני מאוהבת בגבר קצת מבולבל, לא יודע מה הוא רוצה (פעם רוצה, פעם לא רוצה) אבל לא זאת הבעייה. הבעייה היא חברה שלי. מכיון שהוא אדם נחמד ואוהב לעזור, החברה הייתה צריכה עבודה פעם, והוא סיפק לה יום עבודה.
(יש לציין שהיא ממש, אבל ממש לא הטעם שלו)..אני לא ממש הייתי מרוצה שהיא נענתה להצעה שלו, אבל היא לא בדיוק שמה על מה שאני הרגשתי לגבי זה...וכך נהנתה מיום עבודה אחד..
זו חברה שסיפרתי לה את כול הכאב שלי מהקשר הזה. היא יודעת עד כמה קשה היה לי ועדיין מתאוששת. אבל היא מאוד מאוד אוהבת אותו..."יא, איזה חמוד א'"... "הוא כזה חמוד..."... "אני מחבבת אותו..." "חשבתי להזמין את א' לחנוכת בית שלי..."...
ואמרתי לה שאני כרגע לא ממש מדברת איתו... אז היא אמרה, טוב, אז אני לא אזמין אותו...
ופעם כשנפגשתי איתו והיא הייתה איתי, היא רצתה שגם הוא יהיה מן ידיד שלה, התחילה עם ההתחנחנות" א', אני מחפשת עכשיו עבודה..אולי אתה מכיר... " א' איזה כיף..מצאתי דירה..."....והוא, בכלל מה איכפת לו ממנה. רק כי הוא יודע שהיא חברה שלי אז הוא נחמד אליה... אבל קשה לי עם ההתנהגות הזאת ..במיוחד שהיא יודעת שזה קשר שאני די סובלת ממנו. ולא משנה איזה בן אדם הוא. אני לא מעיזה להתחנחן או להתיידד עם הבחור שהיא מאוהבת בו. זה נראה לי טבעי שקצת אשים את עצמי בצל ואתן לה את המקום בלי בכלל לשתף אותו בחיי, ולרצות להתיידד איתו או להזמין אותו פתאום למסיבה אצלי...
זה נראה לי סוג של חדירה לטריטוריה האישית שלי... אפילו שהוא זה שהציע לה מלכתחילה יום עבודה...אבל זה נגמר שם..הוא ממש, אבל ממש לא רואה לכיוון שלה, אבל ההתחנחנות שלה מולו מבחכה...במקום שתהיה קולית, בכול זאת, אם אני יודעת שחברה שלי בסרטים לא טובים מגבר מסויים, לא משנה כמה הוא נחמד אני שומרת איזה מרחק, לא מנסה להתיידד...
טוב, נראה לי שהנקודה הובנה. לא יודעת איך להתמודד. נראה לי לא לויאלי.
אשמח מאוד לתגובות.@}
קט_קטית*
הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי קט_קטית* »

קודם כל (())

נראה לי לא לויאלי
לא חברי בעליל.
להזדקות עליה דחוף אני אומרת.

ולגבי מה לויאלי מה לא מה מקובל מה לא, יצא לי כבר להכיר מישהי שאחותה "לקחה" לה את החבר - וגם התחתנה איתו.. אופס...
לא אקס או ידיד, חבר פעיל!
לא חברה - אחות!

אז כמו שאני מבינה אין פה הרבה חוקים.
לפחות לא לכולם, לא תמיד.
רוצה לעשות לו עיניים - שתעשה, זכותה לעשות, זכותו לקבל או לדחות,
הוא הרי לא באמת "שייך" לך.
אבל!
להיות בשבילה קרש קפיצה?
למה מה קרה?
<שמור אותי מאוהביי>
רוצה_שלום*

חברה מעצבנת דילמה

קטקטית, תודה...
מוזר שלא חתכתי איתה כבר. כי היא פשוט נחמדה! אמרתי לעצמי שהיא פשוט כזאת, אז בגלל זה הרגעתי את עצמי. העניין הוא שאני כלל לא חוששת שהוא ישים עליה, כי באמת אין מצב...(היא ממש לא ...למרות שהיא חיננית) רק זו ההתנהגות שלה, ההתחנחנות כשלעצמה שמעצבנת אותי. כאילו היא רוצה לעשות חברים דרכי...ולא משנה שזה אדם שאני מאוהבת בו, שהוא מאוד קרוב אליי, שהוא "שלי"....
מצד שני היא חברה טובה, כלומר מקשיבה, פתחתי בפניה את הלב כמו בפני אחות...אבל עדיין לא בולעת את זה...
כשאני חושבת שהיא בכול זאת הלכה ליום עבודה שהוא הציע לה למרות שראתנה את התגובה שלי, אני אומרת עכשיו, שהיא עושה מה בראש שלה...בלי ממש להתחשב אם מפריע לי או לא...גם הקטע של פתאום להזמין אותו לחנוכת בית שלה...כאילו בא לה אותו גם בתור ידיד...
זה קרה לפני שבועיים בערך, ומאז אנחנו בקשר ולא מדברות על זה, אבל זה קפץ לי רק עכשיו...(כי ראיתי את עצמי ליד זה שהיא , היא אוהבת, וראיתי כמה אני משתדלת לא לקחת לה את המקום, ושמתי לב להבדל בהתחנחנות שלנו..)
אבל אשכרה "שמור אותי מאוהביי"...כי אפילו שהיא תופסת ממנו , "משלי", מאוד, והוא לא משתין לכיוונה, עצם ההתחנחנות לא במקום בכלל. אפילו שהיא כביכול חברה טובה (אני מכירה אותה רק כמה חודשים והתקרבנו בשלושת החודשים האחרונים),אנחנו באותו חבר'ה...

_להיות בשבילה קרש קפיצה?
למה מה קרה?_

מילים כדורבנות...מעודדות אותי בהחלטתי. מוזר שאני עדיין בקשר איתה...אולי כי היא ממש לא מאיימת עליי. יודעת שהוא לא ישים עליה..אבל מבינה שהיא נדלקה עליו, אפילו שהיא כביכול מאוהבת במישהו אחר. היא הייתה מתה שהוא יהיה ידיד שלה...פתאום היא אומרת לי שטיפוסים כאלה, (בלי שום קשר אליו, עושים לה את זה)...
למה אני כזאת תמימה? למה לא התרחקתי מיד כשראיתי את ההתנהגות שלה?! עכשיו איזה תירוץ יש לי להתרחק? וגם כואב לי להתרחק כי היא נותנת לי יחס חברי...מקשיבה, תומכת...אבל אולי צריכה לשמור מרחק, ולהשאר לויאלית לעצמי ולתחושות שלי..שהתחנחנות ורצון להתחבר עם גבר שחברה שלך מאוהבת בו ושהוא כביכול "
שלה" זה לא לעניין...
איזה בנות דפוקות, אוף!!!!! לא יכולות להיות חברות עם טאקט?!
תודה קטקטית@}
קט_קטית*
הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי קט_קטית* »

ניסית לדבר איתה על זה?
כלומר האם היא מודעת לכך שאת נפגעת מהתנהגותה ובכל זאת ממשיכה בשלה?
אלטר_אגו*
הצטרפות: 20 דצמבר 2007, 20:56
דף אישי: הדף האישי של אלטר_אגו*

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

בוקר טוב, אני רוצה להציע זוית. יכול להיות אולי שהחברה שלך מתכוונת למשהו אחר ממה שאת חושבת? אני כמובן כותבת בלי שום ידע על הסיטואציה, אבל עלה בדעתי שאולי היא בכלל מנסה לעזור לך, במודע או חצי-מודע או לא במודע בכלל, משהו בסגנון "תראה איזו אשה מצויינת היא, אפילו החברות שלה נחמדות, לדוגמא אני". סתם מחשבה, לא יודעת אם זה בכלל מסתדר עם מה שאת רואה במציאות.
אם לא - זה מרגיז ולא חברי בכלל. אם היא חברה שאת אוהבת וחשובה לך, הייתי מדברת איתה על זה.
היתה לי חברה כזו פעם, שלא ידעה לדבר בצורה שאינה מינית, מתנחמדת, מפלרטטת ומתיילדת. היא לא ידעה לדבר ככה עם אף אחד, כולל בני זוג של חברות שלה. כשדיברתי איתה על זה היא מצאה שזה דוקא ממש מחמיא לה שאני אומרת את זה, היא בפירוש שאפה להיות כזו. נתתי לקשר בינינו להתנתק לא בגלל שהרגשתי מאוימת, אלא בגלל שזו התנהגות פשוט מעצבנת.
חוחית*
הצטרפות: 24 ינואר 2008, 14:06

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי חוחית* »

היתה לי חברה כזו פעם, שלא ידעה לדבר בצורה שאינה מינית, מתנחמדת, מפלרטטת ומתיילדת. היא לא ידעה לדבר ככה עם אף אחד, כולל בני זוג של חברות שלה. כשדיברתי איתה על זה היא מצאה שזה דוקא ממש מחמיא לה שאני אומרת את זה, היא בפירוש שאפה להיות כזו. נתתי לקשר בינינו להתנתק לא בגלל שהרגשתי מאוימת, אלא בגלל שזו התנהגות פשוט מעצבנת.

הוצאת לי את המילים מהפה.
רוצה_שלום*

חברה מעצבנת דילמה

קטקטית כן, דיברתי איתה על זה בלי לעשות עניין...אמרתי לה שמוזר שהיא נורא מחבבת מישהו שגורם לי סבל...אפילו שבפנים הוא אדם טוב, זה לא קשור..
אבל היא בשלה. כשאמרתי לה את זה היא אמרה לי.." טוב, אז אני לא אחבב אותו..."..בחיוך כזה..כמה ימים אחר כך היא אמרה לי בהקשר אחר.: "כמו שאמרת לי על א', אני לא יכולה להיות מושפעת מימה שקורה לך איתו או עם כל אחד.."...יענו היא בשלה, בלי שום קשר למה שזה גורם לי...

כשדיברתי איתה על זה היא מצאה שזה דוקא ממש מחמיא לה שאני אומרת את זה, היא בפירוש שאפה להיות כזו. נתתי לקשר בינינו להתנתק לא בגלל שהרגשתי מאוימת, אלא בגלל שזו התנהגות פשוט מעצבנת.

ממש ככה, יותר מהכול זו התנהגות מעצבנת. מתיילדת, מתחנחנת, מתנחמדת...רבאק, רוצה חברות יותר "שאקליות", במקום כנועות ומתנחמדות...מזל שיש לי גם כאלה...שממש לא היו מתחנחנות בצורה כזו לגבר שגורם לי כאב...אבל ממש לא..הוא היה אפילו לא מרגיש בנוח לידן מרוב שהן ממש בצד שלי, שומרות איתו על דיסטנס...כי ככה צריך! והיא עושה ההיפך! הוא מרגיש שכבש גם ת'חברות שלי...מקשה אחת בכיס שלו!
טוב, האמת, הוא כבר לא משנה, זה יותר ההתנהגות המוזרה הזו שלה, שגורמת לי לחשוב שאם הוא היה מתחיל איתה, יש מצב שהייתה יוצאת איתו בשמחת בית השואבה...(זה מה שעלה לי..סורי..) :-)
רוצה_שלום*

חברה מעצבנת דילמה

כלומר האם היא מודעת לכך שאת נפגעת מהתנהגותה ובכל זאת ממשיכה בשלה?
קטקטית, בכלל לא הייתי מודעת שנפגעתי, הייתי כול כך עסוקה מלהיפגע ממנו, בקשר כואב...
אבל בכול זאת, מצאתי דרך לומר לה בפנים שלא נראה לי לעניין שהיא תעבוד בשבילו יום אחד, והיא עשתה זאת בלי להניד עפעף, ושמוזר לי שהיא כול כך מחבבת אותו כשהיא יודעת שהוא גורם לי כזה כאב...והיא בשלה..לכן מסיקה, פתאום מבינה, שלא ממש איכפת לה הכאב שלי , היא מחבבת אותו ויהי מה, ולכן, אין לה שום לויאליות אמיתית אליי..מסקנה: קירור היחסים בינינו. שמירת מרחק. הימצאות בסביבת חברות נורמליות, שלא מחפשות לעשות חברים חדשין ושווים על גבי...(קטנוני ככול שזה ישמע, עובדה שיש כאן משהו שמציק לי ושאני לא הייתי מעזה) @}
אלטר_אגו*
הצטרפות: 20 דצמבר 2007, 20:56
דף אישי: הדף האישי של אלטר_אגו*

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

אה, רק עכשיו הבנתי לגמרימה מפריע לך בסיטואציה.
לבנה*
הצטרפות: 28 מאי 2005, 22:10

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי לבנה* »

אנחנו חברות לעבודה, תמיד רוצות אחת לטובת השניה, תמיד בחיוך ובאהבה ובנתינה, שמידי פעם זה הפתיע אותי החיבור הזה בינינו שהוא כל כך פשוט ומושלם למרות שאנחנו לא החברות הכי טובות . היתה תמיד הבנה מדהימה, בערך חצי שנה, ואתמול, היא ביאסה אותי לראשונה ברמות שאי אפשר לתאר, התייחסה אלי בזלזול, ותפסה עלי תחת,(לא באופן ממש בולט אך הרגשתי את זה חזק) ובלי סיבה מעניין למה |אוף| זה ממש ביאס אותי והייתי עם פרצוף חמוץ כל היום בגלל זה .
יש דברים שהם כאילו שוליים בחיים, אך הם כל כך חשובים ומשפיעים, אני הראיתי לה כאילו הכל בסדר, כי מה יכולה לעשות? סצנות של ברוגז? מה אנחנו זוג?
סליחה על ההידחפות לדף שבכלל לא קראתי, לא רציתי לפתוח דף חדש, כי זה לא כזה "דיון" סתם התבכינות
מיצי_החתולה*
הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי מיצי_החתולה* »

לבנה, את מתארת משהו מיוחד ונעים שהיה ביניכן. בטח היה לך ממש קשה כשפתאום חלה כזאת צרימה. אני רוצה להציע לך את האפשרות לשוחח עמה, אפילו שאתן לא זוג. נשמע שאכפת לה ממך. אולי זו היתה אי הבנה. אולי זו לא היתה אי הבנה, ובכל זאת יקל עליך אחרי שיחה כזאת. מה דעתך?
לבנה*

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי לבנה* »

היא לא ממש עשתה משהו רע שאפשר לדבר עליו, זה משהו שהרגשתי מתחת לפני השטח, למשל היא לא ענתה לי על שאלה ששאלתי (והיא שמעה אותי) דיברה בטלפון כל הזמן וממש התעלמה מקיומי. זה פשוט בא במפתיע.זה לא קרה עד עכשיו.
חבל, אכן היה משהו נעים בינינו וכל היופי היה שזה לא מובן מאליו, אז עכשיו כשהיא מתנהגת ככה זו זכותה, אנחנו בסך הכל חברות לעבודה , לא יותר מזה, אז לא נראה לי מתאים להעיר לה על זה.
תודה(())
נקודות_ורודות_אגדיות*
הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי נקודות_ורודות_אגדיות* »

לבנה,
להבליג, לקחת כמה צעדים אחורה, לתת לה "להופיע" כפי שהיא רוצה ולהבין איפה אתן עומדות באופן עצמאי. זה לא ייקח לך הרבה זמן להבין מה קורה פה.
ברור שאם זה יימשך, יהיה לך קשה ותצטרכי לעבור תקופה של אבל. גם זה חלק מהחיים. מן סוגים של מוות קטנים כאלה.
הניתוקים הללו כשזה לא מתאים, קורים גם אחרי הרבה מאוד שנים . זה אולי עצוב אבל זה קורה גם לנו וגם לאחרים.
כמובן שזה לא חייב לקרות ויש כאלה שילוו אותנו לאורך כל החיים. אם זה קורה להודות על זה, זה לא קורה כל יום.
נקודות_ורודות_אגדיות*
הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי נקודות_ורודות_אגדיות* »

יצא לי במרגיעון:
הכאב הוא לא בשינוי אלא בהתנגדו לשינוי
חבורת_נשים_שק_נחשים*
הצטרפות: 03 ספטמבר 2010, 23:55

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי חבורת_נשים_שק_נחשים* »

על חברה מסוג כזה נאמר:
טוב שק מלא נחשים מחבורת נשים.
ההולכת_באתרים*
הצטרפות: 21 נובמבר 2005, 11:44
דף אישי: הדף האישי של ההולכת_באתרים*

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי ההולכת_באתרים* »

לבנה אני מבינה אותך. אולי עובר עליה משהו אישי. לא כדאי לפסול מישהי נחמדה על סמך מקרה אחד. אנחנו בולעים קצת צפרדעים לפעמים. תראי איך היא תתנהג בהמשך.
רוקדת_לאור_ירח*
הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי רוקדת_לאור_ירח* »

לבנה אני מבינה אותך. אולי עובר עליה משהו אישי. לא כדאי לפסול מישהי נחמדה על סמך מקרה אחד. אנחנו בולעים קצת צפרדעים לפעמים. תראי איך היא תתנהג בהמשך.
לבנה*

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי לבנה* »

עידכון-
היא חזרה להיות מקסימה, ואפילו התקרבנו יותר (-:
ההולכת_באתרים*
הצטרפות: 21 נובמבר 2005, 11:44
דף אישי: הדף האישי של ההולכת_באתרים*

חברה מעצבנת דילמה

שליחה על ידי ההולכת_באתרים* »

_עידכון-