הנקה בזמן צירים בלידת בית

אמא_לביאה*
הצטרפות: 14 אפריל 2005, 09:45
דף אישי: הדף האישי של אמא_לביאה*

שליחה על ידי אמא_לביאה* »

שאלה ליולדות הבית שבאתר:
מי הניקה בזמן הצירים? זה לא מעצבן? זה לא קשה?
אני מנסה לדמיין איך זה יהיה ולא יודעת אם זה יפריע או יזרום לי בטבעיות. וגם בעצם אם בכלל יש לי מה לעשות .
(להפסיק להניק אני לא יפסיק) אולי לדאוג מראש שיהיה מי שייקח אותה לטיול? ואולי היא תבין מעצמה ?
הקטנה שלי יונקת ה-מ-ו-ן , וזה אומר כל רבע שעה באה לבקש (פעם את ציצי ופעם את "שישי")
אשמח לשמוע מנסיונכן.
(הגדולה עשתה הפסקה ביניקה מחודש שלישי עד יום אחרי הלידה ולכן זאת לא היתה בעיה)
רוח_על_המים*
הצטרפות: 14 דצמבר 2004, 10:58

שליחה על ידי רוח_על_המים* »

אם אני לא טועה בסיפור הלידה של בת ההרים יש קצפת ודובדבן (אם אני לא טועה) היא מתארת שהקטן רצה לינוק וזה היה הדבר האחרון שהתחשק לה לעשות.
אני בטוחה שיש נשים שהרגישו אחרת, זה יכול מן הסתם להכניס את הצירים לסדירות, או להגביר אותם.

לי אין נסיון עם זה (הקטנה - גדולה שלי בת 5.5 ומזמן כבר לא יונקת), אבל אם את מתכוונת ללדת בבית (מתי דרך אגב?) ואת מתכוונת שהילדים יהיו נוכחים, יתכן שהיא תראה אותך תוך כדי הצירים, ותראה שקשה לך.
למרות שיכול להיות הפוך בגלל שהיא תפחד מכך שכואב לך, או מכך שאת נמצאת במקום אחר, היא תחפש את הקירבה.

נראה לי חשוב למנות מישהי שהילדים מכירים שיהיה זמין בשביל הילדים אם ירצו.

עוד מעט יבואו בעלות הניסיון
Manty_T*
הצטרפות: 18 ספטמבר 2004, 19:14
דף אישי: הדף האישי של Manty_T*

שליחה על ידי Manty_T* »

%E4%EC%E9%E3%E4[/u]%F9%[po]EC]אני Manty T[/po] הנקתי את ביתי בת ה 3 בזמן הצירים. סה"כ היה לנו session יניקה אחד ובו חוויתי בערך שניים או שלושה צירים.
הנקתי בשכיבה כשבעלי שכב מאחורי ועיסה את גבי. לא סבלתי מההנקה יותר מדי אבל נראה לי שלביתי היה קשה לראות את פני בזמן הצירים. אולי בגלל זה, חוץ מהנקת הבוקר הזו, היא לא ביקשה עוד??? אימי גם היתה עימנו ובהחלט דאגה לשעשע אותה ביתר הזמן .
אני לא יודעת בת כמה ביתך ובאיזה שלב של ההריון את נמצאת, אך אצלי, במהלך ההריון, ההנקה די העיקה וביתי בת ה 3 התרגלה לקצר כשביקשתי ממנה. סביר להניח שאילו סבלתי מההנקה בצירים היא היתה מוותרת (אבל צריך לחוות צירים כואבים בזמן ההנקה בכדי לקבל פורפורציות לגבי "הנקה מעיקה" :-D)
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

שליחה על ידי אביב_חדש* »

אני הנקתי בזמן הצירים מה שהביא לצירים מרובים אבל הם לא קידמו את הלידה...
זה דווקא הרגיש לי בסדר.
בת_ההרים*
הצטרפות: 22 ינואר 2003, 12:24

שליחה על ידי בת_ההרים* »

תהיי מוכנה לכל תסריט. אם בני היה מבקש לינוק בזמן שהצירים עוד היו קצרים,יחסית,ונסבלים-היתי מיניקה. הוא רצה לינוק כשאני כבר התכנסתי פנימה ונהייה מאד אינטנסיבי עבורי. והוא רגיל לינוק רק בשכיבה עליי בתנוחה "הקלאסית" וזה לא היה בא בחשבון מבחינתי...ז'א-לקבל צירים חזקים ככה...אז היה בכיח ובאלגן עד שהתרצה והסכים להרדם לאבא על הידיים.שיהיה לך גיבוי...
אמא_לביאה*

תודה על התשובות
רוח על המים
(מתי דרך אגב?) באמצע אוגוסט
היום היא נרדמה על הידיים של אבא. בפעם הראשונה בלי ציצי. היה קצת בכי אבל לא נורא. מה שכן , אני הייתי סגורה במקלחת בזמן אמבטיה עם הגדולה , אז זה כאילו פשוט לא הייתי. גם זאת התקדמות.
אחרי מחשבה נוספת, נראה לי שבעצם יהיה בסדר. מקסימום יהיה בכי, נחיה עם זה.
אמא_לביאה*

דאגתי סתם. הקטנה ישבה יפה כמו ילדה טובה ירושליים (כמו שהיא מעולם ובטח גם לעולם לא התנהגה / תתנהג)
ולא רצתה לינוק.
טוב נו זה היה זריז.
אבל דאגתי לשווא....
טרה_רוסה*
הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

אז בכלל...סוף טוב.
Mise_en_scene*
הצטרפות: 17 אוגוסט 2005, 22:05

שליחה על ידי Mise_en_scene* »

אצל מכרה שלי הבת הגדולה רצתה לינוק תוך כדי הלידה (בית) והאבא אמר לה שלא עכשיו אבל האמא קראה לה אליה לינוק ובבת אחת קיבלה צירי לחץ ודחפה את הקטנה הבאה החוצה.
תמר_ס*
הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*

שליחה על ידי תמר_ס* »

אצלי הנקה אחרי ירידת מים לפני שהיו צירים, גרמה לצירי זוועות שלא קידמו אותי בכלום. אבל בלידה עצמה לא הפריע לי להניק, לא זוכרת שכאב יותר.
שליחת תגובה

חזור אל “מדור הנקה שאלות ותמיכה”