ולעסוק בבורות שלי המתקשים להתמלא.

אבל את יודעת מה, יהיה לך יותר כוח לעסוק בהם.
אני אתן לך משהו של רפואה סינית:
חלק מהבעיה שלך בתזונה היא חולשה באלמנט האדמה. היא מתבטאת בין השאר בחולשה של הטחול (כאיבר אנרגטי של הרפואה הסינית, כן?).
כשהטחול חלש, מתגברת בו התשוקה למתוק (המלאכותי, כמובן). וזה מילכוד, כי המתוק מחליש את הטחול.
(אגב, מה מחזק את הטחול? כתומים, ירקות עליים ירוקים, הליכה עם תשומת לב לטבע ולמגע הרגליים באדמה, גם דרך נעליים. ועוד)
עכשיו, ככל שאת מסלקת את המתוק המלאכותי מחייך, את מפסיקה להחליש את הטחול שלך, מבחינת הרפואה הסינית.
החסר באדמה מפסיק להיות כזה בור עמוק.
לאט לאט היא מתמלאת, אפילו מעצם העובדה שהפסקת לחפור שם בעזרת כל מיני סוכרים מזיקים.
את תלכי ותתחזקי מעצם העובדה שאת מפסיקה להפריע לעצמך, ומפסיקה להגדיל את חולשת האדמה בחייך.
האדמה גם קשורה קשר הדוק לצרכים הבסיסיים שלנו: אוכל, למשל!
לכן זה לא נושא צדדי.
זה הנושא בהא הידיעה של ההישרדות שלך. זה הביטוי התמציתי לכל החיים שלך, ולכוח החיים שלך.
נמאס לך להרוס את עצמך.
התחלת לרצות לחיות.
נמאס לך להחליש את עצמך.
התחלת לרצות לחזק.
אנחנו פה כדי לעזור לך ולהעצים אותך. לא בגלל איזו אמונה פנאטית. בגלל שאני מאמינה שהלב שלך יודע מה טוב לך כרגע, וזה טוב לך להבריא מהתמכרויות ומלוכל. זה מחזק אותך. זה מחזיר אותך לחיים. זה מחזיר אותך למי שאת. זה מחזיר אותך לאיזון.
חיזוק התשתית שהיא המזון, הכנסה לגוף של מזון שטוב לך בלבד, הקבלה המלאה והשלמה של הצרכים שלך (אדמה! צרכים!) בכל המובנים (כן, כן, לאכול כל אוכל טבעי וחי שמתחשק לך וליהנות מזה עד הסוף) (גם ההנאה, התשוקה, התאווה - גם הן שייכות לצרכים הבסיסיים ולאדמה), הבנייה ההדרגתית של האדמה שלך, מילוי הבורות באדמה טובה, בריאה ועשירה - זה הבסיס לכל.
לחזק את האדמה זה לאכול טוב.
לחזק את האדמה זה להפסיק להעניש את עצמך ולמנוע מעצמך.
לחזק את האדמה זה כן להתעסק באוכל לכיוון של ניקוי מה שרעל והכנסת מה שטוב לך.
לחזק את האדמה זה לקבל את הצרכים שלך ולספק אותם בביטחון ובפשטות.
כשהאדמה שלך תתחזק, שאר הבורות יתחזקו מאליהם.
וגם יהיה יותר קל לטפל בבורות האחרים.
כי כבר יהיה בסיס.