סיפור לידת עכוז

פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

סיפור לידת עכוז

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אני לא יודעת אם זה קשור לכתוב את דברי בדף זה. זוהי פעם ראשונה שאני כותבת משהו באינטרנט. חשוב לי לכתוב את סיפור הלידה כדי שנשים שעוברן במצג עכוז ידעו כי יש עוד דרכים חוץ מקיסרי.
בשבוע 31 הודיעו לנו שהעוברית במצג עכוז ואמרו שזה מוקדם מדי כדי לקבוע את ההמשך. לי היתה תחושה פנימית שהמצב לא הולך להשתנות וכל הזמן עד הלידה נלחמתי וניסיתי לשנות את מצב בכל דרך אפשרת. כשאני אומרת בכל דרך אפשרית אני באמת מתכוונת לזה: שכיבה על קרש גיהוץ הפוך, עמידות ידיים וסלטות בבריכה במשך שעות, הפיכת ל הספרים, קריאת ספר יונה, תרופה הומאופתית, דמיון מודרך, שתיה ממימי הסטף, דיבור לבטן התחתונה, סיגר שנקרא מוקסה, הארת הבטן התחתונה, זחילות על ארבע בבית. בקיצור הכל. והעוברית לא זזה. אחרי כל זה עוד ניסיתי היפוך קונבנציונאלי שגם הוא לא הצליח...
שבוע לפני התאריך המשוער נפגשתי עם ד"ר גדנסקי מביה"ח שערי צדק וביקשתי ממנו לילד אותי. שבוע אח"כ גרמתי לזרוז ע"י שתיית שמן קיק (לא מומלץ), נאלצתי לעשות זאת כיון שהעוברית יכלה להיולד במצג עכוז רק עד משקל מסויים. וב"ה השמן גרם לי לצירים. הגעתי לביה"ח ב4 לפנות בוקר, ד"ר גדנסקי הגיע בסביבות השעה 7, חוברתי לאפדורל וילדתי עכוזית בשעה 11 וחצי. לידה מיוחדת, לא קשה ולא כואבת יותר מהראשונה. ד"ר גדנסקי הוא אומן בתחומו. אשמח לעזור בהתייעצויות והתלבטויות. shanan hani@yahoo.com
פלוני_אלמונית*

סיפור לידת עכוז

דווקא דף מאוד עוזר ורלוונטי. גם אני בשבוע 31 ומצג עכוז ולמרות הנחישות איזו תחושה מציקה שהוא עומד להשאר כך.
העניין הוא שאני אחרי קיסרי.
יש לי עוד עבודה לפני בשבועות הקרובים, לעודד היפוך וכולי. אבל אני תוהה כמה סיכוי יש לי להמנע מקיסרי כשאני ב"סיכון" משתי כיוונים..
אשמח דווקא לעוד הארות בנושא..
גילית_ט*
הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*

סיפור לידת עכוז

שליחה על ידי גילית_ט* »

תכתבי... תכתבי, זה בהחלט נושא שלקוי במידע, קראתי בספר מיילדות רוחניות איך נשים יולדות גם לידות עכוז בלידה טבעית בבית, ואין כמו סיפור כמו כשלך.
יעל_ש*
הצטרפות: 17 ינואר 2009, 23:56

סיפור לידת עכוז

שליחה על ידי יעל_ש* »

חשוב מאוד!
מזל טוב!
תודה על השיתוף!
האם הרופא פרטי? בתשלום?
האם יסתדר עם לידה טבעית?
ריחות_של_יסמין*
הצטרפות: 20 יולי 2006, 19:00
דף אישי: הדף האישי של ריחות_של_יסמין*

סיפור לידת עכוז

שליחה על ידי ריחות_של_יסמין* »

גם אני ילדתי בלידת עכוז, ללא צורך באפידורל או זירוז, (טוב לא חוכמה, בשבוע 36...) גם כן בלידה פרטית עם דר, פלוטקין משערי צדק.
טליה_אלמתן*
הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*

סיפור לידת עכוז

שליחה על ידי טליה_אלמתן* »

נתתן מידע חשוב מאוד!
(וכמובן מזל טוב ואתן ממש מעוררות השראה @})
הייתי רוצה לשנות את שם הדף ל רופאים ללידת עכוז - מה דעתכן? או אולי לפתוח דף בשם ההוא, ולהעתיק לשם את הפרטים? לדעתי יהיה נהדר להתחיל לבנות בנק שמות של רופאים כאלה בכל רחבי הארץ!
פלוני_אלמונית*

סיפור לידת עכוז

אני מסכימה איתך. יש לערוך רשימת רופאים המומחים בתחומי הריון ולידה. לפני הלידה כשהייתי בשלב ההתלבטויות, ראיתי באינטרנט שם של מישהי שילדה לידת עכוז אצל רופא אחד משערי צדק. יצרתי עימה קשר והיא זו שגרמה לי ללכת על המהלך הזה. מעודד מאוד לשמוע חוות דעת על רופאים. זה נוסך תחושת ביטחון.
גם אני רציתי ללדת ללא אפידורל אך הרופא הזה ספציפית לא מיילד עכוז ללא אפידורל. אני יודעת על רופאים שלא בהכרח מחייבים: פרופ חיים יפה מביקור חולים וד"ר פלוטקין משערי צדק.
פלוני_אלמונית*

סיפור לידת עכוז

נ.ב
הרופא הפרטי הוא אכן בתשלום לפי תעריף. יום ולילה.
אם תרצי עוד אינפורמציה בנושא אשמח לכתוב לך.
פלוני_אלמונית*

סיפור לידת עכוז

ילדתי את בכורתי בלידת עכוז מדהימה ומרגשת. (גם אני עברתי לפני כן המון נסיונות מכל הסוגים להפוך את העקשנית הקטנה, אחד הנסיונות היה אצל דר גדנסקי, וזה היה נורא. גם הגישה שלו היתה בעיני מאד פרובלמטית. הוא המליץ לי על ניתוח בשבוע 37+1 מפני שבהערכת המשקל לא היתה גדילה מספיקה מהערכת משקל יומיים קודם. הערכות משקל מפספסות הרבה יותר ממאתיים גרם, שזה אמור להיות טווח הגדילה... גם ההיפוך שהוא ניסה לעשות היה ברוטלי. יצאתי משם עם סימנים כחולים על כל הבטן.) ללידה לקחתי פרטי את דר אלכסנדר פינליס, מבית חולים ביקור חולים בירושלים. הוא היה מקצועי ורגיש מאד, ויילד אותה בצורה מדהימה. שעתיים מתחילת הצירים היא היתה בחוץ! אני ממליצה בחום!
פלוני_אלמונית*

סיפור לידת עכוז

ממליצה מאוד על דוקטור אפרים גדנסקי מביקור חולים. מקצועי, נחמד, סבלני, עונה על שאלות ונותן את דעתו המקצועית לטובת בני הזוג והעובר. הגענו להתייעצות בנוגע להיפוך עובר בשבוע 37.
פלוני_אלמונית*

סיפור לידת עכוז

בשבוע 37 הגעתי לביקור חולים לנסיון היפוך פרטי אצל דר גדנסקי וזה לא הצליח וזה לאחר ש נסיתי את כל השיטות וסגולות...
דר גדנסקי המליץ לי על לידת עכוז בביקור חולים והבטיח שכל הזמן יש שם רופאים שמןמחים ללידות עכוז
ולאחר התלבטויות רבות ומסע הפחדות מצד הצוות בקופת חולים החלטתי שאני עושה את זה
הגעתי לביקורת בשבוע 41+1 ובגלל מיעוט מים דר גדנסקי שהיה שם בדיוק המליץ על זרוז
התחילו לתת לי זרוז בסביבות 1 בצהרים כשעדיין לא היו צירים בכלל ובשעה 11 בלילה הייתי אחרי לידת עכוז מדהימה ללא חתכים ורק קרע ממש קטן
התינוק יצא יותר בקלות מהלידות הקודמות( זה לידה חמישית) יילד אותי דר אלכסנדר פינליס
הלידה נעשית בצורה מאוד בטוחה בחדר ניתוח עם צוות שמוכן לנתח בכל רגע נתון אם משהו מסתבך
חשוב לשתף שכולם יידעו שזה אפשרי בביקור חולים ולא להתייחס להפחדות מצד צוות רפואי שחסר לו ידע ונסיון בתחום לידות עכוז
כי חבל סתם ללכת לניתוח ללא סיבה
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”